Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erikarena

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A stílusos ruhák, a legújabb szépségápolási termékek és a trendi gyerekjátékok beszerzése mellett nem szabad megfeledkeznünk az otthonunk szépítgetéséről sem. Én minden szezonban be szoktam csempészni 1-1 új kiegészítőt a lakásunkba, amiben az évszakok aktualitása, új…..
erikarena 2015.07.17 16:06:00
A BabaCo története az életemben akkor kezdődött, amikor egy napsütéses napon ellátogattunk az állatkertbe a barátainkkal. Közel 3 órája meneteltünk, amikor közeledett a fóka show és a kislányom kijelentette, hogy elfáradt és szeretné, hogy felvegyem....szerintem egyik…..
erikarena 2015.05.13 21:34:57
Egy szuper sajtótájékoztató keretein belül tudtam meg a döbbenetes hírt, hogy a magyar nők 61%-a még mindig nem használ napozó krémet! Minden évben nagy hangsúlyt fektetek az új napozó termékek bemutatására, ami idén sem maradhat el. A NIVEA egy ötletes kampányba kezdett,…..
erikarena 2015.05.11 10:56:27
Egy újabb SzuperAnyukát, Katona Esztert és a varázslatos weboldalát, a BABYBERRY-t szeretném Nektek bemutatni, ahol igazán különleges és minőségi termékek között válogathattok! A termékpalettát Eszter tervezőkkel, lakberendezőkkel és szuper grafikusokkal közösen álmodta meg,…..
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
erikarena 2014.10.31 10:17:40
A Toni&Guy márkát szerintem senkinek sem kell bemutatnom, az újdonságait és termékeit viszont annál inkább! Hihetetlenül szerencsésnek érzem magam, hogy a a kedvenc két termékemet a saját bőrömön keresztül reklámozhatom és ebben a testvérem és a barátaim is a…..
erikarena 2014.09.01 14:42:55
erikarena 2014.09.05 11:53:03
Az Allee Bevásárlóközpontban sétálgattam, amikor megpillantottam, egy nagyon dizájnos és színes standot a Marcha Ballerina-t, ahol stílusosan sorakoztak a szebbnél szebb balerina cipők! Nem is tétlenkedtem sokat, gyorsan elkezdtem próbálgatni őket. Egyik szebb volt, mint a másik,…..
erikarena 2014.07.16 09:39:37
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
erikarena 2014.05.28 12:34:06
Kislányommal minden nap rengeteg időt töltök a szabadban és a játszótereken, ahol folyamatos kísértésnek vagyunk kitéve a különböző rollerek, motorok és biciklik láttán! Tudtam, hogy egyszer elérkezik az ideje, amikor be kell, hogy adjam a derekam egy-egy újabb kiegészítő…..
A CRUCIANI HUNGARY bemutatta legújabb kedvenceik, melyek újabb színfolttal bővítik az amúgy sem hétköznapi palettájukat. Színesek, vidámak és must have darabjai minden szezonnak....:) A  pop art és a Cruciani C luxury pop divatjának rendevújából született az a limitált…..
erikarena 2014.05.09 08:59:36
Már többször említettem Nektek, hogy én szenvedélyes ékszergyűjtő vagyok, ezért Veletek is szeretném megosztani a rajongásomat. A Silver Islands Buda ékszer szigete is azokat a Hölgyeket várja, akik szeretik a stílusos és mutatós ékszereket, órákat, charmokat. Ezek olyan…..
Nemsokára megérkezik a jóidő és eljön az ideje, amikor átpakolhatjuk a téli és a nyári ruháinkat! Én ilyenkor mindig hagyok magamnak időt a szelektálásra és nagynehezen sikerül is megszabadulnom 1-2 féltve őrzött kincsemtől, amik már évek óta nem voltak rajtam! Ez a…..
erikarena 2014.03.12 14:56:42
Ed Westwick, a Twilight Gossip Girl sztárja sétálgat az utcán.Vajon ezt a pólót ő maga vágta szét?  (via tengossip)..