Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zzeedd

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Egy magyar tervező, Edelmann Dóra nyert a kanadai Touchtones Nelson Művészeti és Történeti Múzeum miniházpályázatának közönségszavazásán. A feladat egy legfeljebb tíz négyzetméter bruttó alapterületű lakóház tervezése volt, kizárólag környezetkímélő anyagokból.…..
James Franco már aláírt a Majmok bolygója előzményeit feldolgozó filmhez, a stúdió Freida Pinto és Don Cheadle számára is felajánlott egy-egy szerepet, de az még nem ismeretes, hogy rábólintottak-e már a felkérésre. Pintot a Gettómilliomosban ismerte meg a világ, jelenleg az…..
Zzeedd 2010.06.18 18:46:43
Mit érdemel az a cég, aki önjelölt művészként csodálatos jégvirágokat varázsol a kocsim szélvédőjére az általa előállított/forgalmazott, -19 fok dermedésponttal reklámozott szélvédőmosóval, -4 FOKBAN???? Örök kérdésként feszeng bennem az a TÉNY, hogy mióta gépjármű…..
Zzeedd 2010.01.28 13:17:36
@labi: Aki figyelt általánosban, és olyan okos mint te, az hogy értelmezi a linkelt képen a **** utáni részt?
Volt már hasonló történetünk nemrég, bár ott a tilosban parkolás ténye is erősen vitatható volt. Lato333 felesége ugyan valóban rossz helyen hagyta az autójukat, most mégis minden eszközt bevetve küzdenek az aránytalanul nagy és valószínűleg egyben alkotmányellenes bírság…..
 Tegnap délután miután végeztem a szilveszteri előkészületekkel, míg vártam a vendégeket, unalmamban végigkattintgattam a tv-csatornákat, így került sor az ATV-re is. Betelefonálós műsor ment, nyerni lehetett 150 ezer forintot, plusz játszani a 2 milliós főnyereményért. A…..
Zzeedd 2010.01.01 17:15:32
A Jean Valjean által linkelt képen (i.imagehost.org/view/0868/Image1214-1708_TV40) nem lehet, hogy valamilyen 2000 körüli szám van a trófeás néni cipzárhúzóján ?
HDTV kéne ide... :o)