Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Torpe

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy új korszak kezdetére! Hát ez is eljött. Egy mondatban összefoglalható lényege: Ezennel felhagytam mindennemű dárk-goth formámmal, mind külseileg, életmódilag, mint "tévé-dárk", vagy épp bármi ami ehez köthető. Ebben a világban semmiféle keresnivalóm,…..
Torpe 2010.10.04 20:40:31
Törpe Smárolási fajták 2009.01.28 13:47:39
Smárolási fajták  (egy nagy szünet után ujra írok.)   Tehát a smárolási fajták:   1: át dugod a nyelved épp hogy a bokáján nem jön ki ő annyit csinál 2,2 mm megmozdítja a nyelvét te alig érzed a nyelved meg nőt vagy 3 métert.   2:pornó smár átdugod…..
Legviccesebb  storykJ Átvágások.     Tattoo: Egy baráti társaságban, mindenki csináltat tattoo-t  csak a keresztapum nem. Mondta,  hogy barátja egy harley davidson logót varratott magára. Egy kis hibával csinálták meg upsz egy betű lemaradt.  …..
Törpe 2009.01.08 19:58:00
Divat. Dilis IVArtalanított Tömeg     A legelszaporodotabb, fajtáji: hádenekem nájkí cipőm van, farmerem seggemnél letolva, kockás kálvinklein boxerem virít hozzá jajdemenőnagy az övcsatom, fekete pólomon ami nyilván ripléj arany felirata egy, angol szöveg …..
220$/négyzettköbbméter LEVEGŐ     Arra gondoltam,   mi lenne ha már a gázt így meglehet vonni mondjuk a Románia felé menő levegőt mi nem engedjük tovább  csak 220$. Mert én eztet mondom szerintem  akkor gazdasági válság se lesz nálunk:D ők kapnak…..
      Gondolom tudjátok mienk az idős nénikék furcsamód bácsikák nem. Annyira szeretem mikor aranyos jó kis fiúként, leszállok a buszról leszállnék ha tudnék. Hiszen jön két bottal fel szerelkezett nénike két oldal menekülni már nem tudok és nekem jönnek a…..
Hoze Beszámoló 2009.01.03 00:21:00
Szilveszter 2009Igen, igen tudom, de továbbra is késik a beszámoló. A cikk mellesleg totálisan készen van már, csak a vázlat-meü pontban pihentetem épp. Egyenlőre nem kaptam meg a képeket, se videókat szilveszterről, így pedig annyit érne a beszámoló mint a szarospornó kaka…..
  Szóval a szakítás rengeteg féle van, kezdjük a jobb félé kell oks? A jobbtól a szarabb fele   1.Szia Jancsi hát neharagudjámá nem tudom mi van veleed  de hogy eziten enyiE az tuti wágod  nem értem  komolyan hogy ezt kell csinániEEE eztke csiniánie…..
Törpe námbör wán írás 2009.01.03 16:49:00
szóval ez az első irásom:D.. wicces.. és nagyon furcsa..  szóval  arra godnoltam lehete ez  a  blog olyan hogy én adom az alaphangot ti meg mondjátok  ezerree h miva:D...? mit szólnátok ehez.?   …..
Torpe 2009.01.03 17:17:21
Hoze Droid zóna 2008.12.31 11:17:00
Jelentkezett az idióta, akit egy korábbi cikkemben említettem, mint kamu-képes, 'képmutató' (szó szoros értelmében) hamisítva saját magát vágódott be. Immár fenyeget is személyi jogok visszaélésével. Csak azt felejti el, hogy mivel csupán képeit tettem fel, és se nem…..