Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoli101

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre valahára sikerült a második fordulót is összesíteni. Telitalálat most sem született, voltak ugye meglepetések a fordulóban. Itt a második forduló eredménye: Helyezés Nick Pontszám 1 KornyeiBalazs 9   Dawk 20 9  …..
A fociban nem meglepő módon egyszerre két csapat mamlasz van a pályán, egymás megsemmisítésének nem titkolt céljával. Azokat a rosszarcúakat, akiknél a labda van, támadóknak hívjuk. Bármilyen hihetetlen, ezeket hústornyokat betanították számos, sok esetben igen összetett trükk…..
még 1 yard Ki nyeri a Super Bowlt? 2008.12.29 10:53:00
Az alapszakasznak vége, itt az idő, hogy kicsit okoskodjunk arról, hogy ki nyeri a bajnokságot, kinek milyen esélyei vannak a playoffban. Január 3-án kezdődik a rájátszás, amikor a (valószínűleg) az év újoncával felálló Atlanta Falcons az Arizona Cardinalshoz látogat, ahol Kurt…..
Négy meccsel elkezdődik a rájátszás végre. Lehet tippelni kommentben eredményeket. A győztesnek összehozunk egy amerikaifoci-ajándékot a Super Bowl után (ezt hamarosan pontosítjuk). A következő fordulókat is ebben a posztban tesszük közzé.Ha eltalálod a végeredményt: 5 pontHa…..