Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokissuti

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A Bödön meg a Tehén 2009.03.20 20:20:00
Emlékeznek még a Bödönre? A fogyasztáscsökkentő-teljesítménynövelő csodaszerre? Winkler hosszútávú tesztje lassan a végéhez ér, nemsokára előjön a farbával. Engem is érdekel, de nagyon titkolózik, nem lehet belőle érdemi információt kiszedni.Valami miatt nem hagyja…..
csokissuti 2009.03.21 11:15:58
@Mongoose: Bocs, most olvastam mongoose megjegyzését. Erre muszáj reagálnom. :)
Egyenlőre semmilyen fizikai formában sem magyarázható az örökmozgó léte. Az anyag-, az energiamegmaradás és a termodinamika első főtételével is ütközik.

Az általad említett Egely-hez nem fűznék semmit. Legjobb indulattal is álmodozó volt.

Viszont Tesla más tészta. És az egyik legújabb matematikai elmélet (nem bizonyított tétel), a húrelmélet akár alá is támaszthatja egyik ötletének a működését.
Most a Tesla-féle térerő-generátorról beszélek. Ezt a múlt század elején örökmozgónak titulálták és nem foglalkoztak vele, viszont ha a húrelmélet szerinti háttérsugárzásból indulunk ki, akkor működhetett. (és így persze nem is örökmozgó) Mellesleg Tesla a leírásában szintén rezgőkörökről beszélt, ami a fentieket támasztaná alá.

Persze ez felsőbb matematika, amihez nem sok közöm van, inkább érdekességként írtam ide.

Na, bocs az osztásért, de ez az újabb vaterás gyöngyszem beindította a kerekeket.
Szép napot!
Jason Tiedeken még nincs kész Lockheed Lounge motorjával. A Metal Morphosis Cycles konstruktőre azonban nagyon közel van ahhoz, hogy egy teljesen egyedi és elvetemült gépet alkosson. A sajátos csőváz és az egyedi felfüggesztés minden centimétere csemege, ezt fejeli meg a…..