Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ghostface

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Achtung, Panzer 2007.03.06 05:45:00
Nem derült, de nem is barna esőfelhőkkel terhes égből csapott le az antiszemitizmus gömbvilláma Gyurcsány Times-interjújával. Hogy ekkora még sose volt a zsidógyűlölet, és úton-útfélen szórólapoznak a nyilasok. Kérem a buta antiszemita röplapozókat, Dobrev Klárának…..
Ghostface 2007.03.07 09:54:15
Szarvas!

Nem, nem tudom eldönteni milyen vagy neten keresztül. Viszont a hozzászólásaid adnak egy képet rólad. Fajárulónak sem minősítettelek. Ha nem zsidónak tartod magad, akkor viszont nem állsz tőle messze, mivel mintha az ő oldalukat képviselnéd.

Ez mind jó és szép, hogy a pontagyúak nem tudják felfogni a rassz, vallás---ember közötti különbséget.
Miért, a zsidók igen? Hajtanak az ő népükért, miközben mindenkit hajlandóak eltaposni. Rengeteg történetem van erről, de nem írkálom be, mert olvassák elég sokan közülük ezt a fórumot is és nem szeretném Őket kellemetlen helyzetbe hozni. Nem ámítom magam világméretű összeesküvéssel sem és hidd el nem kényelmes számomra. Viszont mindennek van egy határa és a tényekkel, nem lehet vitatkozni. Minden vezető pozícióban ott vannak és nem véletlenül, nem azért, mert annyira kurva okosak. Sokkal nagyobb számban vannak a médiában, politikai életben, nagyvállalatok vezetőségeiben, mint alapjában a hétköznapi életben. Így van ez szinte egész Európában, Usaban. Számomra ez nem kényelmes és megnyugtató, hanem éppen ellenkezőleg.

Nemrég olvastam egy cikket, hogy Némotországban korlátozni szeretnék az oroszországi zsidók bevándorlását. Épp egy olyan országban, ami a zsidó lobbi hatására a mai napig bűnös a 2 vh.-ban történtek miatt. Szerinted miért? Lehet a német nép védelmének érdekében...Azért, hogy ne vegyenek ki mindent a kezeik közül.

A másik témád...
Abban azért ne ringasd magad, hogy olyan jól élnek izraelben a palesztinok. Biztos élnek páran, de valószínű, hogy rabszolgaként. Persze ott azt mondják, hogy elcseszett országalapítás miatt van a konfliktus, pedig nagyon nem...Ez olyan dolog, hogy ha megkapnák a zsidók az adott területet, amiért harcolnak kellene nekik a többi is. Ott egy sima rasszista, vallási, területfoglaló, hatalmi háború folyik. Azért a vagyonért, ami ott található. Mint a történelem során szinte mindig. Az usa ezt felismerte és odaállt az egyik oldalra magával rántva Európát is...
Meg merem kockáztatni, hogy ha a két nép megcserélné a területeiket usa is a másik oldalra vándorolna...