Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grenadine

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szintén videó, szintén a nyitott Japánból. Sajnos nem beszélem a japán nyelvet, de feltételezem a legszebb crossdresser nyer. Sajnos a videók beágyazása nem lehetséges, így csak a képre történő kattintás után lehet őket megtekinteni...
Anna Nymus Ami nem segít 2009.01.26 07:00:00
Mint minden devianciának, a crossdressingnek is vannak fokozatai. Vannak fokozatok, amikkel talán idővel a közvélemény is megbékél, és továbbra is lesznek olyan extrém példák, melyeket soha nem fog tolerálni. Az index crossdressing-fórumán találtam egy ilyen extrém példát.Ő itt…..
Anna Nymus Fotókat szeretnék 2009.01.21 19:10:00
Természetesen nagyon szép fotókat, mert nem elégednék meg az otthoni ügyetlenkedéssel. Profi fotóssal, sminkessel és stylisttal. Pont, ahogy korábban írtam. Csak azon fáradozna mindenki, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Hogy milyen képekre gondolok, és hogy ez miért nem fog…..
Grenadine 2009.01.27 22:47:48
@Anna Nymus: Örülök, hogy tetszik Saturninus munkája- mivel Nünü úgy látom, már lenyomozott engem- nem is kell mondanom, hogy nekem is tetszik, és többnyire én csinálom a sminkeket hozzá, ill. stylist/assistant jellegű mindenesként szoktam közreműködni...ez itt a reklám helye...:) Saturninussal szoktunk vállalni olyan fotókat, ami kb. arról szól, amit te leírtál. Eddig csak leányokkal dolgoztunk, ők is "civilek" nem modellek, csak pont arra vágytak, hogy a megálmodott módon, full sminkben legyen egy fotósorozatuk. Ezért akartam javasolni, hogy ha erre vágysz, és rászántad magad, írj neki, a deviantarton azt hiszem kint van az elérhetősége, és beszéljétek meg...vagy írj nekem, dA-n itt találsz: grenadine-rea@deviantart.com, akkor és kifejtem bővebben, hogy zajlik egy ilyen "fotósession", hogy el tudd dönteni, érdekel-e a dolog...árajánlatot Saturninus tud adni, ha úgy döntesz, belevágsz a dologba. Nu, önreklám vége, ill. még Nününek is válaszolok, és beszüntetem a bizniszt itt, mert- bár tény, hogy kapóra jött a "Fotókat szeretnék" topic, tulajdonképp egész más topic útján találtam ide, és nem piaci kofáskodni :)
Grenadine 2009.01.27 22:52:05
@Nünü: Köszönöm, ha sminkindulatod van, szívesen látlak a tanfolyamon, írj, keress, kérdezz... :) Mostmár totális adok-veszek mozgalomba fulladtam itt...
Cseles gyorsasággal lenyomoztál, csak néztem nagyokat.
Ez az általánosítás régóta nyugtalanít, ezért módszeresen kutatom a választ a kérdésre. Hazai vonatkozásban esélytelen információkat találni, így maradt az angol nyelvű oldalak böngészése. Ezek közül is rengeteg elfogult (crossdresser-témájú) lapot találni,…..
Grenadine 2009.01.25 19:20:40
Hű, hát a transsexual és a crossdresser emberkéket nehogy egy műtőasztalon kezeljék, mert abból lenne csak a bibi...ha valaki fiú testben lányak érzi magát, és az megkeseríti az élete minden területét, akkor érthető, hogy átműtteti magát, nehogy komolyan kikezdje a mentális egészségét... De én azt a megközelítésedet bevallom egyáltalán nem értem, hogy a transzvesztitizmus egyáltalán gyógyítandó dolog...a betegség (az én szememben legalábbis...persze nem vagyok orvos...olyan dolog, ami vagy fizikai egészségünkben tesz kárt, vagy mentálisan leépít...) Ha egy miniszoknyát felvéve valaki hirtelen meggyógyult, akkor szerintem nem volt beteg, ergo viselkedésterápiára, elektrosokkra stb. sem nagyon van szüksége...nem akarlak megbántani, és nagyon tetszik a blogod, de ha mindenáron gyógymódot keresel, az nem azt jelenti, hogy beteg vagy, hanem azt, hogy mindenáron el akarsz bújni valódi önmagad elől, és ráfogod, hogy jaj, majdcsak meggyógyulok, semmi közöm ehhez, csak megbetegedtem...( húú, de odamondtam :)) Mert ha ennyire csodálod a női ruhákat, sminkeket, és így feldob, akkor te ettől szeritnem egy dekával sem lettél rosszabbul :) A lelki gondok mindig ott kezdődnek, amikor a fejedbe veszed, hogy hú, de rosszat tennél, ha felvennéd azt a neccharisnyát. Szóval a bibi nem a crossdressingben, hanem abban a makacs elképzelésben van, hogy valami egetverő bűnt követsz el vele...ha sem magadnak, sem másoknak nem ártasz, akkor nehezen sorolható a betegségek közé...abból mondjuk kényelmesen összejöhet egy szélesvásznú depresszió, ha folytonosan szuggerálod magadba, hogy ezt nem szabad, ez nem jó dolog, miközben örömet okozna neked. Persze tudom, hogy ebben az országban még nem lehet olyan könnyedén kirohanni egy csipkeruhában és tűsarkúban a sarki pékhez, ha egyessel kezdődik a személyi számod :D De miféle nyavalya az, amivel egy pesti női cipőboltban beteg vagy, egy japán étteremben meg hirtelen egészséges?...hmm...a Japán fétisfellegvár talán szélsőséges példa, de szeritnem lejött, amit mondani akarok :)
Biztos vagyok benne, hogy bizonyos nők minimum értetlenül állnak a crossdressinggel szemben. Ami számukra az öltözködésükkel kapcsolatban természetes, azt nem veszik természetesnek egy férfinél. Természetes számukra, hogy harisnyát viselnek, ahogy az is, hogy időnként sminkelik…..
Ha valakit érdekel a téma, rengeteg crossdressinggel kapcsolatos beszámolót olvashat az Experience Project oldalain. Most éppen egy olyan írásra bukkantam, amit akár magam is írhattam volna, annyira ismerős a szituáció. Feltételezem, hogy a crossdressingből következő problémák…..
Grenadine 2009.01.24 22:55:49
@Anna Nymus: Szerintem a barátnőd nem "nem meri" átlépni azt a bizonyos küszöböt, egyszerűen csak így van beállítva, toleráns, de van, ami nem tetszik neki, és kész. Sokszor hallom azt, hogy "a barátnőm ezt vagy azt már nem mer". Ha valamit nem úgy reagál le, ahogy te szeretnéd, az nem feltétlenül zárkózottság, csak annyit jelent, ő nem úgy szereti, és kész...te szőrtelenítesz, mert a szőrös magadtól nem vagy olyan boldog. Ő a szőrtelen magadtól nem az. Ha te nem tudsz azonosulni az ő "szőrelképzelésével", miért várnád el, hogy ő viszont változtasson? Elfogadni lehet dolgokat, de megszeretni azt, ami ösztönből nem esik jól, nem lehet. Sokan erre várnak, néha az egyik fél megadja magát, (ezt nemcsak elvárni, de ha felkínálják, elfogadni is nagy hiba ) mert aki beadta a derekát, titokban mindenképpen sérül, hiszen a saját ösztönei ellen viselkedett( és az ebből fakadó tüske alattomban dolgozni is kezd a lelkében...) A barátnőd- a leírtakból tippelve - már most is kicsit meghazudtolja saját ösztöneit, vigyázz, hogy ne rángasd bele olyasmibe, amibe szeretetből igen, de őszinte, jóleső indulatból nem menne bele... A zsákok és a foltok néha összekeverednek, néhol egymásra találnak, de rossz foltot erőltetni egy zsákra sosem éri meg, és néha ez csak akkor derül ki, ha a tartós anyagból szőtt zsák a folt mentén idő előtt tönkremegy...(mindjárt költészetbe fulladok itt...:)