Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Owanderer.com

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszem, mennyire meghökkentett, amikor a Pannon átvette anyacége propelleres-virágszirmos logóját, és egy régi dizájnhoz hű Pannon-alkalmazott ismerősöm felháborodásában - szabad fordításban - a 'három elsődleges női nemi szervvel rendelkező nő tisztasági betétjének'…..
Owanderer.com 2009.09.11 11:23:31
@=Ford Prefect=: ezert is irtam feljebb hogy le lehetne vedeni akar a 4 kerek hasznalatat is. Az hogy sok logoban azonos betutipusokat vagy roviditeseket hasznalnak elkerulhetetlen vallok egy ido utan mert nehez lenne egy logotervezesnel utannajarni hogy keszult e mar hasonlo a vilag barmely reszen. A pannon logo sem annyira eredeti csak eppen ez van legtobbet szem elott es ugy tuntetik fel mintha Ok talaltak volna ki ezt a formavilagot. Egeszsegukre ;) aztan majd jon valaki aki mar evekkel az elott ugyanilyen logot hasznalt es nagyot koppannanak ok is ha pereskedni kezdenenek a semmiert.
Az elmúlt napokban elég sok oldal vette át a hírt, hogy az Apple 15 colos szupervékony laptopot készít, ami persze nem lehetetlen, de borzasztóan fantáziátlan lépés lenne a cégtől: már az eredeti modellnek is inkább 12 colosnak kellett volna lennie, akkor vékonyságával igazi…..
Owanderer.com 2009.01.24 14:18:35
"... 13,3-as méretével inkább csak egy izgalmas kuriózum, de semmiképp sem megoldás a súly- és helyproblémára."
En mar kb 1 eve hasznalom a MacBook Airt es az elozo 17"-laptopjaim utan mar szinte eszre sem veszem ha egesz nap magammal kell hordanom ami foleg akkor szamit sokat ha mellette meg a digi kamerat es mas egyeb kiegeszitoket is cipelnem kell. Mielott e mellett a tipus mellett dontottem felso kategorias PC-ket (szinten laptopok) hasznaltam mar evek ota es bar nem vagyok egy gyenge torekeny alkat meglehetosen faraszto volt azokat magammal cipelnem a tobbi felszerelessel egyutt es pl sokszor fotozasnal is folyamatosan figyelnem kellett nehogy megfujjak a cuccot mivel magamon nem tarthattam oket. Most meg nyugodtan vegezhetem a dolgomat es a laptopom vigan ott log az oldalamon vagy eppen a hatamon egy kisebb hatizsakban :) Nem vagyok maniakus semmilyen teren, az eddigi PC-immel is meg voltam elegedve amig azokat hasznaltam. Szoval a donesemnel jelen esetben igen is a meret (es persze a forma is nagy hatassal volt ram) ami miatt az air-t valasztottam mikor az elozo Toshibam (G20) kidolt :S Persze mielott megvettem, meglehetosen sok idot toltottem el a MAC showroomban tesztelgetve a modelleket illetve ennel a tipusnal kisse fanyalogva az egyetlen USB port miatt. Termeszetesen a PC-k kozott is vegigneztem a kinalatot napokat toltve kulonbozo London szamtech boltokban. Ket kategoria kozott probaltam valasztani. Az egyik a nagyobb 17"-os kijelzokkel szerelt felso kategorias modellek (amiket eddig hasznaltam) a masik meg a kicsi konnyen hurcolaszhato de meg kielegito teljesitmenyt nyujtoak persze ezeknel is fontos volt az LCD-k kepminosege. Mivel ezeken dolgoznom is kell, fontos volt hogy ne csak egy netbookot vegyek ami termeszetesen mindennapi altalanos hasznalatra tokeletesen alkalmas viszont a munkaprogijaim alatt meghaltak volna ... vagy engem keszitettek volna ki idegileg egy ido utan :D Tablet PC-kel is kacerkodtam de vegul is az air mellett dontottem ami termeszetesen egyutt jart a szoftvereim lecserelesevel is a MAC-re valtas miatt de nem bantam meg. Szoval en a magam reszerol osszessegeben elegedett vagyok vele.