Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pólós

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A zöldektől eddig sem vártam jobbat, de most a hírTV is csatlakozott a marhaságok terjesztői közé (most szigorúan a természeti és mérnöki tudományok terén maradva).(A forrásaik között a HVG-t is említették, de az online verzióban nem találtam a cikket, a nyomtatottat meg nem…..
Pólós 2010.09.01 14:24:08
Halihó!

Nagyon egyetértek a bejegyzéssel! :)
Weixl-Várhegyi László jól tudja, hogyan kezdjünk szarból várat építeni: ma minden tele van az "ez is káros, az is káros..."szövegekkel.
A koromról mindenki tudja, látja, hogy káros - az tüdőtumor, asthma, béltumorok incidenciáját növeli a füst illetve a füstölt kaja, a sült szalonna, stb.
A mikrosütőből sokkal kisebb kárunk lesz, mint a rohadtsok autóból, amiket mindenki nyakló nélkül összevesz (vagy inkább lízingel) és használ. Mert ugye, minél nagyobb az autó, annál nagyobb dolgot hivatott kompenzálni, eltakarni. Hol nem szarik az 535d BMW-s embrer a környezetre? A saját életéért mindenki maga felel és úgy szúrja el, ahogy jól esik - de a gyerekei élete?! Vagy azoké, akik szeretnének tisztább levegőt szívni? Dehát ugye, amíg sokan külsőségekből ítélnek, addig az ezekre nagyon adó embereknek meglesz a pozitív visszacsatolás is, SAJNOS! Pedig van alternatíva ebben a helyzetben is, az egyetlen, Toyota Prius néven (nem reklámnak szánom). Míg az elektromos és a bioetanolos autókat be nem engedi végre a sok, olajból hasznot űző felsővezető.
Ha mindenki ilyet használna, felére/harmadára csökkenne a Földön az autókból kiáramló károsanyag mennyisége! (mi egyébként itthon már megtettük)
Szó-szó, lehetne folytatni, de annyi alap dolog van, ami megjavításra vár és mindenki csak ül, mert az a kényelmes!
Szóval mindenkinek kitartást, mert a kereskedelmi médiából, ami körülvesz bennünket, nehéz a jót kiszűrni - ugyanis túl keveset tartalmaz.

Üdw!
Kína nagy. Nagyon nagy. Itt pár tízezer autót elsózni nem nagy cucc, csak árulni kell, és magától elmegy. Másrészt a kínai vevőknek nincs komoly képük az autógyártás múltjáról, nem tudják, mi az a kifinomult stílus. Vagy, ha mégis tudják, valami másról hiszik ezt. Vajon…..