Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szakiii

0 bejegyzést írt és 94 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Karácsony és annak hangulata minden ember életében fontos pillanat évről évre. Ilyenkor elnézőbbek vagyunk, mosolygunk, a jókedv és öröm belengi az egész világot. Minket is beleng ez az öröm, és azt szeretnénk, ha kicsit Ti is részesednétek belőle. Így hát egy kis…..
Rengetegen próbálnak úgy kitörni a hétköznapok szürkeségéből, hogy a 2Fast 2Furious című klasszikusban látott Skyline-ra hajazó autót építenek imádott vasukból. Ők jönnek most. (A képeket brit oldalról szedtem, a magyar gépek is köztük voltak - és a magyar Mazda…..
A mexikóiak híresek arról, hogy a VW Bogarakat elég sokáig használták, és használják a mai napig is. Ez a példány valahogy elkerülte azt a fajta tulajt, aki megőrizné, sőt, esetleg javítaná Bogara állapotát. Átépítette, nem is akárhogy.Mehihói gang lézeng a kék-fehér…..
Szakiii 2011.12.02 15:06:42
Jajj,de csúnya! Skymera 2011.12.02 12:09:00
Azaz: Nissan Skyline + Almera: Érdekes.   A kerékjárati hely szimpatikus.   Enyhén szólva is vicces a farrész...
Az ezredforduló környékén bizony sikerült az autótervezőknek olyan négykerekűeket gyártani, amelyeket nem a kimondott szépségükért szeretünk/nem szeretünk. Ilyen az alábbi Pontiac Aztek is, amelyet Pitta88 ajánlott figyelmünkbe. Nevéből kiindulva egy SUV-jellegű autó volt a…..
Sok kommentárt nem tudok hozzáfűzni. Élvezzétek! ;-DRemélem sosem készül el.A méret igenis számít!Mondom én!Bosozoku. Már meg sem lepődöm.Egy menő postásfurgon.Honkey Donk.Lakóautó.És még a csajok is csúnyák mellette.S(z)ulák, de nem Andrea. Vagy inkább Subalski?Snowboard…..
Nem olyan rég pillantottam meg ezt az autót a MOL Stílus és Lendület c. ingyenes magazin októberi számában, és nem kapott el a vágy, hogy birtokolnom kéne ezt a retro stílusú terepjárót. Annál inkább éreztem, idevaló a SUV.Ugyan a képek a koncepció autóról készültek, de a…..
Robert Rodriguez filmjét valószínűleg mindenki ismeri. A 2003-as rendezésű filmben olyan szereplők alkotják a főgárdát, mint Antonio Banderas, Salma Hayek, vagy az igazi mexikói-alvilági kinézetű Danny Trejo.Ebből az országból - ahol jelenleg is zajlik a drogkartellek hódítása,…..
Szakiii 2011.10.09 22:21:18
@Naezatutti?!: Basszus igazad van, ez az egész egy Fabia..A 3ajtós kasztni (illetve átalakított) teljesen megzavart. De az autó formatörése és a kilincse is fábiára utal.
Chemnitz egy kisváros a cseh határhoz közel, Drezdától dél-nyugati irányban. Ebben a kis német városban rendeztek nemrégiben egy tuningtalálkozót, amelyről egy 30 képből álló beszámolót ultrabrutál megabüntit láthattok az alábbiakban: Twingo, a morcosabbik fajtából.…..
Szakiii 2011.10.07 20:21:00
Belsőség Ami drága, az tartós? 2011.10.01 07:00:00
Peka barátunk arról híres a szerkesztőségben, hogy a világ legváratlanabb pontjairól – ennek következtében – a legváratlanabb időpontokban képes bejelentkezni valami érdekességgel. Úgy látszik, egy ideje már az USA keleti partvidékén portyázik, huzamosabb floridai…..
A Totalcar egyik nagy médiatörténeti pillanatát élhetik meg velünk, kedves olvasóink. Amire oly régen készültünk és terveztük, az végre megvalósul: kihívjuk a kollégát és a földbe döngöljük, majd együtt sírunk és nevetünk a leszakadt lendkerekek, füstölgő hengerfejek…..
Jajj,de csúnya! Astra mindenit! 2011.07.03 13:00:00
 Hmm, hát nem édes? De, majd kirohad tőle a fogam... Olyan guszta, komolyan... Nyilván a tulajnak szárnyal a fantáziája... Ez az Astra egész szép lenne, ha nem lenne ilyen csúnya...
Jajj,de csúnya! Dr. Octavius 2011.07.03 16:00:00
Hát nem is tudom mit írjak.Nemrég böngészgettem egy hirdetőoldalon,és ráleltem erre a szépségre. Nem lenne ez annyira rossz. A felni például egész tetszetős. De azok a toldatok...És ahogy látom a photoshopot se vágja a tulaj,azért nincs rendszám. :ĐMég…..
Jajj,de csúnya! Ingolstadt? Piha. 2011.06.27 11:48:23
Azt nagyon jól tudjuk, hogy a Vadkelet lakói a sok fagyállónak vodkának köszönhetően elég érdekes világképet alakítottak ki maguknak. Elég csak rácsodálkozni a moszkvai Vaszilij Blazsennij Székesegyházra, melynek kupoláiról hamarabb jut eszünkbe a cirkusz és a vidámpark, mint…..
A felnik például kifejezetten tetszenek.Csoporttársamnak, Ákosnak köszönet!..
Szakiii 2011.05.27 20:06:58
@Tabulator: Szerintem Te a Daihatsu Applause-ra gondolsz, csoda egy autó volt a maga idejében. :)

Rátérve a Swiftre. Az én szememet nem bántja a Sedan, sőt nekem még valamivel jobban is tetszik, mint a 3 és 5 ajtós faceliftelt testvérei. (A facelift 5 ajtós tetszik) Ez is még menthető, mert nem tűnik túl leharcolt darabnak. Vissza az eredeti sárgaindexes hátsó lámpát, rendszámtábla a helyére és jöhetne is. A felni jól áll neki. :)
Jajj,de csúnya! Deutsche showcar 2011.05.26 13:44:00
Emlékeim szerint elég régóta placcon van ez a Kadett. Többféle színben, többféle motorháztető-kialakítással és ajtónyitási megoldással láthattuk már.Jetiii volt az élelmes, aki megtalálta a mobile24 oldalán a hirdetést (melyben kissé elírták az árat). Köszönet!Csak a…..
Jajj,de csúnya! Naezmiez?! 2011.05.20 13:05:24
Mert hogy nem Supra, az egyszer biztos. Csabi barátom küldte.A helyes megoldást ezúttal csak képpel alátámasztva tudom elfogadni.A nyertes öntapadós tanksapka matricát kap, amelyet postán küldünk el.Holnap reggel 8-kor eredményhirdetés!..
Szakiii 2011.05.20 21:19:48
Roland635CSi és Gergő is beküldte a legújabb dobozos, magyar fejlesztést. EZ a Peugeot Boxer egyedi példány, melyet előzetes eggyeztetés után lehet megtekinteni.Eladó a képen látható Peugeot Boxer! Az autó teljesen egyedi, megtekinthető előzetes eggyeztetés után! Egyedi…..
...de az is lehet, hogy nem. Minden esetre a tulaj biztosan krónikus kipufogófelhalmozitiszben szenved.K-rolynak köszönet a fotóért!..
Hogy az alábbi Escort megegyezik a 2009 októberében bemutatott Tüzes-cápafogas-sikolyos fehér gyilkossal, de ha netán mégsem, majd kijavítotok. Krisitől érkezett az új link, köszönet érte.Sókár. A javából, egy kis pinstripinggel fűszerezve.Az 1.6-90LE biztos szereti.Az a hátsó…..
Ahogy lenni szokott, idén is megrendezték a Carstyling Tuning Show-t, amelyen nem csak szépségek voltak láthatók, hanem bizony előkerültek a JDCS-kompatibilis elemek is. Ezek közül mutatunk párat. A képek tükörfúrótól, sanyi105-től, és farönktől származnak.…..