Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemerdekel

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy jól sikerült blöff, az agyér-elmeszesedés első jele, vagy valóban komoly kritika áll Warren Buffett szavai mögött? A gazdagok ugyanis alapesetben nem mondanak olyanokat, hogy több adót akarnak fizetni, legalábbis mifelénk ilyet legfeljebb csak a szegények követeltek a…..
nemerdekel 2011.08.23 15:35:19
@lerchenfelder: bocs, lehet nemjött át pontosan, de arrólvan szó hogy az 1000-5000 sáv között kár beleavatkozni megint, a milliárdosok esetében vagy 10k euró felett egyetértek.
nemerdekel 2011.08.23 15:41:40
@[megmondoember]: dehát egyetértünk, én csupán arra probáltam rávilágítani hogy ahol nem irreálisan nagy a különbség a termelt munka és a szerzett vagyon között ott felesleges beavatkozni, de nyilván van egy jó formula valahol arra hogy ezt pontosan hogylehetne megállapitani. Mivel többhelyről is ennek az volt a vízhangja hogy akkor a minimálbérnél 1x,2x,3x.. jobban keresők is szívjanak, ami nettó hülyeség, jólenne elkerülni hogy az eredeti probléma helyett megint a középosztály kapjon n+1 málhászsákot.
nemerdekel 2011.08.23 15:43:07
@nemerdekel: jóvan gratulálok magamnak a visszhangot vízhangnak írni becsületes BUKTA.
Linda sztorija üde színfolt a sok anyázós, mérgelődős, erőszakos történet között. Nincs is viccesebb annál, mint amikor egy zselés hajú faszacsávó nekiáll vagánykodni, hogy bevágódjon, aztán néhány pillanat alatt egymás után többször is beégeti magát, egészen a…..
Sárdobáló Mentők 2009.01.02 06:00:00
Ma este mentőt hívtam a Nyugati aluljáróban egy hajléktalanhoz. Mielőtt odaértem hozzá próbált bekúszni a jóval megelegebb metróba, de onnan az egyik ellenőr egy egyszerű kézmozdulattal kiküldte.  Nem tudtam megállapítani a korát, általában nem is lehet ilyen esetekben.…..
nemerdekel 2009.01.03 08:35:02
@kata63: vannak melegedők pl, de necsak a fejlécet olvasdelaz újságokban, akár megis látogathatsz egy két ilyen társadalom által szponzorált helyet hogy mi folyik ott, pedig a körülményeket biztositanák , DE:

A bent levők egymást se bírják elviselni, nemhogy ha valaki segíteni akar rajtuk, részegek, kötekednek, egymást meglopják, szétverik a helyet etc, pedig azt is a mi adónkból szarták a fejük fölé.

Elvileg azért vannak súlyos pénzeket összeharácsoló alapítványok hogy azokat hívhassad hajléktalanokhoz.
nemerdekel 2009.01.03 08:40:28
@kata63: kár leragadni a kínézetnél, a körülmények + millió egyéb tényező alapján lehetne számonkérni dolgokat... de azért van különbség esetek között, hogy az általad leírt túra után sárosan összesel az utcán, vagypedig Ferenc aki x éve mindennap ugyanúgy szarban-húgyban részegen fekszik a metrólejáratnál más priorítású az hétszentség.