Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orcas

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Marosán GyörgyA kérdést, hogy „mit csinált Isten, mielőtt megteremtette a világot”, Szent Ágoston azzal a – nem éppen tréfának szánt – válasszal hárította el: „előkészítette a Poklot azok számára, akik túl sokat kíváncsiskodnak”. De a tudomány már csak olyan, hogy…..
Dr. Lakos András, az orvostudomány kandidátusa Évente akár 30 000 keringési eredetű, idő előtti halált lehetne elkerülni, ha betiltanák Magyarországon az élelmiszeriparban gyártott transz-zsírokat. A margarinok története Az élelmiszeripar a II. világháború során kezdte növényi olajokból…..
Orcas 2009.01.08 06:31:32
@tamaskodo:
"Erdekes lenne egyszer kesziteni egy listat, ahol mindezek a megfelelo szazalekos ertekekkel szerepelnenek, mi mennyivel jarul hozz ahhoz, hogy meghalunk, mennyivel noveli a halalozas valoszinuseget mondjuk 10 evre? Melyiknek mekkora a sulya?"

Letezik ilyen kockazatfelbecsles. Dr. Sebesztyen Tamas keszitette. Ha jol tudom biokemikus. Az interneten semmi infot nem fogsz talalni rola.
Orcas 2009.01.08 06:32:29
@Orcas:
jav: Sebestyen
Az MTV Az Este c. műsorának július 10-i adásában sajátos párbeszédet láthattunk a betiltott étrend-kiegészítőket forgalmazó orvos, Lenkei Gábor, valamint Falus Ferenc országos tisztifőorvos között. Ebben Lenkei Gábor tett néhány olyan állítást, amelynek valóságtartalmát könnyen ellenőrizhetjük. De…..