Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lambda

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éjszakás szolgálat legelején dolgozgattam Kerepes és Szilasliget között, amikor az egyik törzsutasom azt mondta a kocsi közepén, hogy az utolsó ajtónál lévő hölgyutas a kislányával biztos két kiegészítőjegy, de csak Szilasligetig. Mondta, hogy az esetet később…..
lambda 2009.01.12 08:33:00
@Eddie Krueger: nagyon érdekelne, hogy te tényleg ennyire rendes vagy, vagy csak szeretnéd. hmm? úgy elméletben. én ebben a városban születtem és tinédzser korom óta nem veszek bérletet, mert szar a bkv
A túlméretezett, elektromos vaporájzerekkel szemben teljesen tiszta megoldást kínálnak az idei Kannabisz Kupán megosztva legjobb termék címet nyert Pocket Alchemy kannabisztinktúrái a diszkréten betépni vágyóknak. A trükk az, hogy nem tiszta alkoholban oldják a füvet, hanem olajat…..
àlabeck Harcsafilé Orly-módra 2009.01.04 08:20:00
Én nagyon szeretem a halat, többfélét, többféleképpen, de ez az egyik kedvencem. Ha étteremben járok, gyakran ilyet rendelek. Így tehát, amikor megláttam a piacon a szép harcsafiléket, úgy gondoltam, hogy itt az alkalom arra, hogy megcsináljam. Túl gyakran nem veszek ilyesmit,…..
Pálinkás jó estéket! ;-)Még jó régen, ifjonti hévvel olyan kijelentésekre ragadtattam magam, hogy:Ez a blog az általunk, általam modorosnak (ezáltal kerülendőnek és megvetendőnek) ítélt szófordulatokat, kifejezéseket, viselkedésformákat fogja tárgyalni.Jóskával minél…..