Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sonny Chiba

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár szívesen támaszkodom a megjelenő kritikákra, ám mikor kórusban dalolják, hogy "itt az év filmje", és dőrén hiszek nekik, annak lassan kivétel nélkül pofára esés a vége, mint történt az a Kaliforniai álom esetében. Nem akartam ebből blogsorozatot csinálni, de már jelenségszerűen élem át újra és…..
Ha női akcióhősökre kerül a szó, van, aki csak somolyog, mintha akaratlanul valami vicceset mondtunk volna. Bár Linda Hamiltontól Angelina Jolie-ig fel lehet sorolni jópár színésznőt, akik a vásznon szépen rongyosra rugdosták a férfiseggeket, mégis ebben a szerepkörben máig nincsenek teljesen…..
Ikonikus figurák megteremtője, saját filmjei zeneszerzője, a remake-ipar állandó célpontja, és a horror mestere ő. John Carpenternél kevés rendezőre illik jobban az a meghatározás, hogy kultfilmes, hisz a legtöbb munkáját csupán utólag fedezte fel magának egy szűkebb réteg. Carpenter nem csak a…..
Igazi férfi érzelmek és fekete-fehér boldogság ebben a drámai film befejezésben. ..
Dr. Mengele a hatvanas években sikeresen klónozott két emberi embriót, az egyiket beültette egy görög nőbe és belőle lett Billy Zane. Míg a rondábbikat beültette egy génhibás búr asszonyba, akinek a családjában a legnagyobb vérfrissítés az volt, amikor az egyik ősük…..
Mai pszichopata ZSsztárunknak olyan feje van mint egy agresszív génmanipulált burgonyának. Kevés olyan színészünk van akinek már mimika nélkül ilyen vérfagyasztóan brutál arcszerkezete van, ha pedig mosolyog akkor az több áldozatot követel mint egy burmai ciklon. Pedig Patrick jó…..
Nagy veszélyeket rejthet magában egy amerikai katonai támaszpont, nem elég, hogy midenféle szakállas gyros rajongó fel akarja robbanatani őket , de még komoly népszaporulatot is tudnak okozni a helyi női populáció körében. Lou Diamond Phillips apja is egy skót/ír-indián ,akit Louis…..
A gazdagréti Sin City újabb bűneseteket produkált: ezúttal egy lakótelepi punk próbálta Taki bácsi autóját lenyúlni. Szerencsére Sümeghy a panel Pavarotti és hűséges társa Kutya ott volt és megakadályozta a bűncselekményt. ..
Taki bácsi a gengszterek sofőrje ezúttal egy nőcinek segít, akinek ellopták a Polskiját. Izgalom, sebesség, akció, Lada, Polski. Mindezt két részben. ..
Steven Seagal óta tudjuk, hogy egy bezárt bauxit bánya mimikájával is lehet filmeket csinálni. Mai sztárunk pedig ehhez ért. Nagy szögletes fejével fapofát vág és úgy mozog hozzá mint egy másnapos bréjkdenszer gipszben. Robert Patricknek ez elég volt ahhoz, hogy ő legyen a híres…..
A SzívTV-MSat korszak legnagyobb tini akciósztárját méltatlanul elfelejtettem, pedig Ted Jan Roberts és az ő instant karate tudása méltó helyet biztosít itt. Pedig Tednek nem az a tipikus akciósztár feje van, sőt! Az ilyen fejű srácoktól a tízórait loptuk és még 18 évesen is…..
Remélem mindenki lábadozik már a bejgli mérgezéséből és már alig várta, hogy újabb sztárról írjak egy gonosz posztot.:) Végy egy ír krumplit, csapdosd meg egy kicsit baltával minden oldalról, ragassz rá két gülüszemet és nyomjál bele két botox injekciót, majd a végén…..
Ismét a pizsamás bácsik államából való sztár kapott posztot kis blogomon. Michael Rooker, aki valószínűleg egy angol bulldog és egy folyami kotrógép fel nem vállalt szerelemgyereke az alabamai Jasperben született. Szülei válása után Chicagoba költözött az anyjával. Ott…..
 Mitől lesz valakiből kultikus horror ikon? Nem tudom, de szerintem egyszerű, jó munkás emberbarátunk Bruce Campbell sem. Ő csak úgy ott volt. Jó helyen, jó időben , jó haverokkal és máris bevonul a történelembe. Ehhez csak olyan „csávó a szomszédból” kinézet…..
Akitől minden germán bugyi nedves lesz az Alpok 1000 kilométeres körzetében: David Hasselhoff. Hajlakkal feltöltött bokorfejét és állandóan szörős mellét a filmtörténet legfontosabb testi kifejezőeszközei közé lehet sorolni kb. Derrick szemtáskái mellé. Ráadásul ami KITT-nek…..
Egy újabb explaymates nagy szakmai képeségekkel rendelkező hölgy, aki azt hitte nem csak csöcsei hanem a színészi képességei is nagyok. Igy büszkén bemutatom mai női hősünket Erika Eleniakot. Erika Kaliforniában született, egy elég nagy populációjú családban. Apuci már…..
A gonosz kanadai akinek mindig leszakad valamilyen végtagja. Akármilyen sebhelyes feje van, én csípem ezt a csávót. Majdnem minden filmjében gecit játszik, de abból az igazi elmebeteg fajtából , mégis szimpi. Michael kanadai, ugyanis Torontoban született és elég korán megmutatkozott…..
Germán triumvirátusunk utolsó és egyben legfiatalabb tagja következik: Ralp Moeller vagy Möller , kinek hogy tetszik! Egy biztos bamba fejével és lóbaszó termetével szorosan ott lépked Matthias Hues és Schwarzi mögött. A kis Ralph Recklinghausenben született, ami biztos valami…..
Sonny Chiba 2009.01.03 13:33:47
A Zs nyugdíjas sorozatot folytattom talán a legnagyobb arccal, akit Tarantino isteni magasságokba repített azzal, hogy Bill szerepét neki adta. Igen emberek: David Carradine a mai sztárunk. Ő az aki, tulajdonképpen úgy néz ki mint, ha Geronimot az apacs lázadót megforgatták volna egy…..
A kicsi Svájc bankban, csokiban és órában nagyon jó. De Sváj precíz állam és nekik kell egy akcióhős. Nem kellett sokat várni, mert kis blogunk mai sztárja Daniel Bernhardt az alpesi ország válasza Matthias Huesra. Daniel mint minden germán akcióhős, mértanilag tökéletes…..