Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S.H.O.T.

20 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző bejegyzésem sajnos lenullázára került, legalábbis félig. Kovács SUPRAS Attilánk nem utazott, mert a szervezők a beírásom után 1 órával lemondták Soltész meccsét, így a különítmény maradt itthon. Török Dani viszont meccselt és sikert aratott, amihez ezúton is…..
- Június 4-én ismét Jitsu Fight, Fightwear.hu Kupa. Ez sorban a negyedik, ismét délelőtt induló, szerintem kora délutánig tartó happening sok új, friss arccal és persze ismertekkel. A "szokásos" helyen, Dunakeszin.- Polgár Ádám ismét oktagonba lép a jövő hónapban.-…..
Április 23-án, Novi Travnik-ban lépett a ringbe Polgár Ádám, a Totalfight MMA csapat csillaga. Sajnos győznie nem sikerült, de egészen kiváló produkciót mutatott be saját súlya felett.A váltósúlyú kiválóság egy súlycsoporttal feljebb, középsúlyban mérkőzött Vladimir…..
 A judo vagy a karate megalkotásának időszaka egybeesik Japán modernizációjával. Mindkét rendszer megreformálta az évszázados hagyományokat, mindkettő a keleti és nyugati kultúra szintézisére törekszik, de nem csak ez köti őket össze, hanem az is, hogy iskolai tantárggyá…..
A világban és itthon, Magyarországon is sok-sok ilyen "harcművészeti" ág működik, nem is akármilyen sikerrel. Azt gondolnánk, az emberek nem eszik már meg a XXI. században a hülyeséget, de mégis....  "Ütni/rúgni, csak a bunkók sportja, minden fejben és a…..
Üdv,Mivel többen kérték, ezért íme :)Totalfight újpest: Twins Gym, 1041 Budapest, Lőrinc u. 8.fix időpontok: Hétfő-Szerda-Péntek 17:00 - 18:30 (egyéni/kiscsoportos edzéslehetőség egyéb időpontban - érdeklődj telefonon) Totalfight buda: XI. kerület, Csárda u. 12.fix…..
Szeged az MMA fővárosa jelenleg, úgy vélem. Immáron harmadszor sikerült a szervezőknek majdnem telipakolni a helyi sportcsarnokot nézőkkel ugyanis. Ilyen bravúrt a fővárosban régen, sőt qva régen láthattunk. a tovább gombra kattintva élménybeszámolok...Szóval, kis csapatunk…..
Ezt az új sorozatunkat legjobb nem elaprózni, úgyhogy rögtön azzal a kezdőjelenettel startolok, amit cakumpakk a leghatásosabbnak tartok: Fernando DiLeo 1973-as, jéghideg Milano Calibro 9-e úgy indít, mint egy tornádó, és később sem áll le. Gaston Moschin és Mario Adorf egyaránt…..
Következő meccseink a szegedi gálán lesznek, Horváth Dániel és a visszatérő POLGÁR ÁDÁM lép a ketrecbe.REPLAY FIGHT - 2011.03.19. Szeged, Városi SportcsarnokDaniról kis ízelítő:Ádámot nem hiszem, hogy be kell mutatni, régóta az élvonalhoz tartozik, de azért:Aki szeretne…..
Sikeresen átköltöztünk, új helyen folytatódnak az edzések, az UTE stadionban.Immáron profi körülények között (szauna, 100nm tatami, stb.) várjuk az érdeklődőket a hét minden napján, akár hétvégén is!ÉRDEKLŐDNI: info@totalfightteam pont hu mail címen...
Thomas Beckett őrmester szavai csengtek a fülemben szombat délután, mikor eljöttünk a III. Fightwear kupáról.Legfiatalabb tanítványunk, a 16 éves Obrankovics Zsolt bemutatkozó mérkőzése igen szépre sikerült, bár némi félelemmel indítottuk útra. Kezdődött ott, hogy a…..
Február 19-én, ismét megrendezésre kerül a Ju Jitsu Fight (a fightwear.hu támogatásával) ketrecharc gála. Ónodi István és csapata harmadik alkalommal ad lehetőséget az amatőröknek, fiataloknak a szereplésre. Az előző két rendezvényt figyelembe véve, színvonalas,…..
Nnna, George St Pierre is belépett a fitness DVD piacra, ő lesz - úgy látszik - New York kanadai outlander Norbija. A tovább gombra kattintva olvashatod a véleményünket. Számomra kissé visszásak ezek az oktatófilmek, mert egyénre szabott tréning helyett egy huszadik, azonos sémára…..
Új támogatóval bővültünk, ismét tápkieg forgalmazóval.Bármely csapattagunk vásárolhat tőlük IGEN JELENTŐS kedvezménnyel, a boltjaikban:Pólus Shop: 1152 Budapest, Szentmihályi út 131.Üllői Shop: 1191 Budapest, Üllői u. 216/A. Vásárlás előtt kérjetek kódot…..
Kedden és csütörtökön vannak a fix edzések a Tatai-ban, 18h-tól !!!Hétfő, kedd, szerdán a Homoktövisben muaythai,sambo, oda is jöhet mindenki, versenyzőknek kötelező. Zsolti jövő hét szombaton indul ketrecben Dunakeszin, gyertek minél többen drukkolni neki!..
Vasárnap délután az RSI (óbuda)-ben edzünk, hívjátok Attilát a részletekért, vagy engem!..
Elindult a hadjáratunk, kerestünk és keresnek az esetleges támogatók, szponzorok és kollaborálni akaró egyedek. Ketten már biztosan vannak, a Brutal Nutrition termékeit már tuti tolnunk kell pl. :)  Tegnap - sajnos, kevés, 10 emberrel - megtörténtek a sportfotózások, innen…..
Ez most nem valami ZS kategóriájú akciófilm, hanem Jens Pulver életének egy kis szelete. Dokumentumfilm, amit minden harcművészet addictnak látnia kell!Épp most végeztem Gregory Bayne filmjével, ami az UFC szervezet első könnyűsúlyú bajnokának visszatérését örökíti…..
Na, szombaton lezajott a - mint kiderült, amatőr - MMA gála Dunakeszin. Pénteken tudtam meg, hogy pontozó bíraként fogom megtekinteni az eseményt. Kérdeztem, hányra menjek, aszondják, fél kilencre legyek ott. Mondom OK, de nem lesznek későn akkor a meccsek? :O A válasz mégjobban…..
Sziasztok,Az igen gyér reklám miatt, gondolom nem sokan tudják, hogy holnap, november 27 -én újra jelentkezik a Jitsu Fight rendezvény. Gyertek minél többen!Versenyzőnk, Horváth Dani és jómagam bíráskodni fogunk, tőlünk most nem indul senki...
A Kudo Daido-Juku magyarországi képviselői 2010. június 26–27-én tartják első, nyílt, stílusbemutatzó szemináriumukat, melyen minden érdeklődőt szívesen látnak. Az edzéseket Kont Korbai 2. danos mester, a magyarországi Kudo Daido-Juku megalapítója, Jukucho Azuma Takashi…..
S.H.O.T. 2010.06.16 07:39:44
Geekblog Ip Man 2009.01.02 18:47:00
Van egy jelenet a Ip Man legelején, amely szinte ledermesztett: Ip Man (Donnie Yen) és a felesége (Lynn Xiong) bevásárolnak a piacon. A törékeny, alacsony mester és a majdnem egy fejjel magasabb, gazellatestű asszonya szinte kiköpött mása Stephen Chow és Anita Mui párosának a…..