Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacskri

193 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most kell írnom, ha most nem írok, akkor kidobhatom a blogot a kukába… 2009. januárban kezdtem írni a blogot, és 2011. június van. Tegnap véget ért a dráma csoport, ahová másfél évig jártam ebből a kettőből, és ami úgy érzem, megváltoztatta az életemet, és a…..
"Kelly had to let me go........I knew I had lost her then because I was never going to get off that Island.I was going to die there. Totally alone.I was sick, scared, injured.The only choice I had - the only thing I CONTROLLED - was when, and how, and where it was going to happen...So...I made…..
Vetési Varjú Alef 2011.05.29 17:36:00
„Hilal halkan beszél, de a templom akusztikája olyan tökéletes, hogy úgy tűnik, mintha minden egyes szava visszaverődne a négy sarkából. A könnyeket, amelyek elöntöttek – megbocsátom. A fájdalmakat és a csalódásokat – megbocsátom. Az árulásokat és a…..
Vetési Varjú kérj és kapsz 2011.05.27 22:02:00
Nemrégen írtam, hogy imádkozni szoktam. Igen. Most már hiszek benne. Abban, hogy aki kér, az kap. Az Erőben, Univerzumban, Titokban, Istenben, globális energiában, ki hogy hívja. Múltkor azt kértem, hogy sokat utazhassak. Persze, ez nagyon gyermeteg kérésnek tűnik, olyasminek, mint a…..
Vetési Varjú Menni, menni, menni 2011.05.08 12:34:00
Utazni akarok. Mindegy hová, csak utazni. Illetve nem mindegy, külföldre. Dolgozni, nyaralni, világot látni, vagy bármit csinálni. Utazni! :)God, help me to go! Mostanában imádkozom. Nem így, hanem igazából. Kérek és megköszönök dolgokat. Megkérdezem, hogyan tovább. Segítsen…..
Vetési Varjú ez van 2011.04.28 19:33:00
Ahogy ma éreztem magamat, azt ez a szám tudja a legjobban kifejezni… Folyton harcolni kell az embernek az érdekeiért, mert ha nem… elnyomják. Már aki hagyja, én nem fogom, az biztos. Le az utcára, ki a térre, Senki se lökhet félre... :)  ..
 A Rosenthal-effektus Amit hiszel magadról, az megvalósul. Robert Rosenthal és Kent Fode 1963-ban kimutatták, hogy ha ugyanabból a - genetikailag azonos - patkánytörzsből két csoportot kétféle instrukcióval adnak át kísérleti asszisztenseknek, az egyik csapatról azt…..
Selma Lagerlöf A BÖLCSEK KÚTJA   A régi Júdeában beesett szemmel, keserű arccal vándorolt Aszály a sovány bogáncskórók között a sárga füvön Nyár volt. A nap hevesen tűzött le az árnyéktalan hegyhátakra, a legkisebb szellő sűrű,  mészporos felhőket kavart…..
Vetési Varjú :) 2011.04.16 20:45:00
Máris jobban vagyok, egy napos magamba fordulás után. Az a szerencse, hogy gyorsan lerendezem magamban a negatív dolgokat, és élek tovább:) 2011. 04. 18. folyt. köv. Utolsó alkalom van még hátra az önismereti tanfolyamból, ahová járok… Jó volt nagyon, megérte menni.…..
... mikor szar napom van, kicsinek és magányosnak és elveszettnek érzem magamat, fáradt vagyok és nyűgös és bizonytalan... és minden.De jövő héten húsvét és 5 napra szüneteltetem magamat az ünnepnappal együtt, juhéj:) ..
Vetési Varjú 04. 09. 2011.04.09 08:51:00
Agyhalott vagyok a fáradtságtól... Ebben a zenében benne van, amit a nagyszüleink (is) érezhettek, amikor a férjek elindultak a háborúba, vajon visszajön-e élve? Dark Night (Translation by University of Pittsburgh Department of Slavic Languages) Dark night, only bullets are…..
Vetési Varjú Pff... 2011.04.03 19:35:00
Nem szeretem az olyan embereket, akik a kínos helyzetek elől eltűnnek. És úgy általában véve, a megbízhatatlanságot utálom, ha valaki valamit megígér, akkor azt tartsa be, ha valakinek negatív tartalmú mondanivalója van, akkor rakja össze úgy, hogy ne bántson meg vele senkit.…..
Vetési Varjú Virágot Algernonnak 2011.03.31 20:14:00
„Az intelligencia az emberiség egyik legnagyobb adománya. De a tudásra való törekvés túlságosan is gyakran kiszorítja a szeretetre való törekvést."   (…) Már 6. Máma töb bolond vizsgát csináltak velem hátha mégistudnak használni engemet. Ugyanaz a hej…..
Vetési Varjú :) 2011.03.31 00:48:00
Én ezen nőttem fel, és ha lesz gyerekem neki is el fogom énekelni:DDSzerintem, amúgy én jó anya leszek, csak lehet, hogy kissé túl engedékeny:)..
.....kezd kicsúszni az irányítás a kezemből. A gyakorlati életben nem, csak belül. Úgy érzem, hogy elgyengültem. Régen, mindig én léptem ki a kapcsolatokból, és az biztonságos volt, kemény voltam, ami nem volt jó, de előnyben voltam. Ha valami nem olyan volt, ahogy megálmodtam,…..
Vetési Varjú ittatavasz 2011.03.20 20:01:38
Most akkor. Újra. Itt.  Szerencsére vagy sajnos annyira nem marad időm mostanában, hogy nem volt időm azon gondolkodni, mit írjak. A munka túlórával, szabadidőben mindenkire jusson idő, hogy barátokkal találkozzam, kikapcsolódás, otthoni teendők, nemistudommégmi… Mire…..
Vetési Varjú 02. 21. 2011.02.21 21:33:06
Hű, de régen jártam erre. Kicsit fáradt vagyok, új helyen a munkában, túlóra, épp hogy csak alszom, mikor hazaérek… meg is feledkeztem a blogról. De azért jó, hogy le vagyok kötve, sikerélmények, tanulnivalók, kellemes fáradtság. Közeledik a tavasz, bár még mindig…..
Hű, már jó régen írtam ide… és most sem fogok.:) Szeretnék, de egyszerűen nincs ihletem. Majd ha visszajön, jelentkezem. Addig itt egy zene. Facebook-ra nem mertem felnyomni, mert túl nyálas, de itt jó lesz, itt a lelkem összes nyálát kicsorgathatom, mert ez csak az…..
Most, hogy fogyókúra versenyben vagyunk a kollégáimmal (ünnepek után kezdtük, egymás motiválására versenyben), újra voltam úszni, két hétvégén már. Most jöttem rá újra, hogy hiányzik a mozgás, mert az egész napos monitor előtt üléstől sokszor fáj a nyakam.…..
Vetési Varjú Blogszületésnap 2011.01.07 10:37:00
Jajj, jajj, jajj… tegnap volt 2 éves a blog. És ennek örömére mindenképpen akartam írni valamit, de tegnap elfelejtettem, mert későn értem haza, mivel a saját szülinapi bulimra (illetve a közös bulira, amit 3 éve együtt tartunk néhányan) helyeket néztünk. Szóval a blogét…..
Január 6-án lesz 2 éves a blog. Egy serdülő varjú.:)Ezért szeretem a Paulo Coelho könyveit... De ezt inkább nem is kommentálom, anélkül is mindenki érteni fogja. Csak megfájdulna a szívem tőle... fáj a szívem érted.:) „… amikor az emberek a reinkarnációra…..
Vetési Varjú BÚÉK mindenkinek! 2010.12.31 09:19:00
Vetési Varjú 12. 28. - 0:15 2010.12.28 00:12:00
Az idegen minden áron meg akarta mutatni, hogy az ő műveltsége többet ér, mint a bárban tartózkodók összes fáradozása együttvéve. Rámutatott egy képre a falon. - Tudják, mi ez? A világ egyik leghíresebb festménye: Krisztus utolsó vacsorája a tanítványaival. Leonardo da…..
Vetési Varjú Egy fiúról 2010.12.10 12:08:00
Egy írás, nem az én tollamból. Egy fiú írta. Őszintén. A történet egy fiúról szól… Hányatott, önsajnáltatott sorsa után ráébredt: talpra kell állnia… Különvált szüleitől, akik csak húzták volna le a mélybe. Albérletet keresett, és munkát talált. Sok…..