Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anyumega

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elvileg egy hét múlva nyitunk! A cím: 1117 Budapest, Fehérvári út 29. Nagyobb térképre váltás Voltak szép tervek is, az egyiket épp megvalósítjuk. ..
anyumega 2015.08.27 19:53:49
“Nem tervezek visszatérni a politikába. Az egy kitérő volt, az üzleti életből indultam, ide is tértem vissza.” - ezt Kóka János mondta 2011. november 7-én az fn24 hírportálnak. Így aztán érthető, hogy felkapja az ember a fejét arra a hírre, miszerint a volt gazdasági…..
Az ellenzéki politikusok egy része nincs is annyira elvágva a közpénzektől, mint gondolnánk. Mostanában több hír is felröppent a sajtóban, ami arra enged következtetni, hogy a DK-s Ficsor Ádám családi biznisze és Bajnai cége is jól fekszik a Fidesznél. Míg a Bajnai-féle…..
Ahogy várható volt, elementáris erővel hatott a nyilvánosságban Gyurcsány Ferenc tegnapi késő esti bejelentése: Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Kolber István társaságában éhségsztrájkba kezd a választási regisztráció, és ezáltal az Orbán-rezsim antidemokratikus…..
anyumega 2012.09.10 07:43:03
@h.kovacs: Gyurcsány nem csőcseléket akar mozgósítani, hanem a leendő szavazókat felébreszteni,ill. ráébreszteni az országot a tragédiába sodró Fidesz ámokfutására.
kérgestest Ilyeneket mond 2009.12.15 17:29:00
Jön a karácsony:- Hogy hívják a kislányt aki nekem Cranky-t hoz?- ???- Jézuska!Nézi a Skype-on, amint az apjával írogatunk egymásnak, majd összehúzott szemöldökkel megkérdezi:- Ki ez a szakállas?Kicsit autómániás, így amivel varázsolni lehet, az neki garázspálca :)Nagyi…..