Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Connie

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog! Szánalmas állásajánlatok „rovatotokba” ajánlanám a következő álláshirdetést, amin pár hete akadt meg a szemem. Korábban már olvastam párszor, hogy az érettségi helyét lassan átveszi a diploma, ami elég szomorú. Szerény véleményem…..
Vajon mi indította arra Balázst, hogy ilyen levelet írjon? Tisztelt Dativus! Ennél ízléstelenebb direktmarketing fogást (subject: Gyászjelentés) soha nem láttam, kérem összes email címünket töröljék rendszerükből. A helyzet különösen kellemetlenül érint, mivel egy valódi…..
Jó érzés, hogy a Homárt régivágású úriemberek is olvassák. Peti biztosan ilyen, hiszen a "szeszkazán" szót is használja. Annyi sztori szólt nálunk bunkó, erőszakos ellenőrökről és biztonságiakról, most végre itt áll előttünk két Részeg Tizenéves Ügyfél, akik…..
Milán szerint a 137-es busz a város legnonszenszebb járata, pláne amióta bevezették az első ajtós felszállást. Ennek a rendszernek és egy lerobbanó busznak köszönhető, hogy legutóbb 1 óra alatt tette meg a 15 perces utat. De tényleg, ha két ellenőr is van a buszon, miért a…..
Nehéz a lenti sztoriból bármit is kiemelni, úgy horror ahogy van. Egy modern, felújított kórházba került levélírónk, aminek lehet örülni, nem is azzal volt a baj. Úgy tűnt, hogy túl kicsi a műtétje ahhoz, hogy bárki foglalkozzon vele, hogy aláírja a kórlapját vagy…..
hogy ide is kiemelem, amit a Borfesztiválon történt kisgyerekes afférunkról szóló poszt kommentjei közé írtam: Drága olvasók Elkezdtem reggel olvasgatni a kommenteket, mint kicsit feljebb láthatjátok, először elkezdtem egyenként válaszolgatni, de mivel a legtöbb komment…..
Zsuzsanna a magyar ipart akarta támogatni, ezért a Szarvasi Vas-Fémipari Zrt.-nél vette meg a kétlapos asztali villanytűzhelyet. Meg is kapta a méltó büntetését, kár, hogy nem fokossal. A vásárlás a legrosszabb fajta hungarokommunista hangulatban zajlott: nem volt rendes zacskó, az…..
Connie 2009.07.10 08:17:47
ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0 2009.07.10. 00:18:35
Te is jó nagy paraszt vagy, cseszd meg. Mikor is volt neki az a fizikaóra? 1 főiskolával és x, munkában eltöltött évvel ezelőtt. Mint írta, MARKETINGES, ergo semmi köze nincs a fizikához. Akár figyelt, akár nem. A műszaki eladónak az a dolga, hogy tudja és megmondja! Eleve az eladó azért van ott, hogy segítsen. Ezért kapja a pénzét minden hónapban, és nem azért, hogy paraszt legyen.
Connie 2009.07.10 08:23:44
ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0 2009.07.10. 00:18:35
Te is jó nagy bunkó vagy, cseszd meg. Mikor volt neki az a fizika óra. 1 főiskolával, és x év munkában eltöltött évvel ezelőtt. Leírta, hogy MARKETINGES, ergo nem dolga tudni. A műszaki eladó azért van ott, hogy tudja és elmondja. Eleve az eladónak az a dolga, hogy segítsen. Ezért fizetik, ezért kapja a pénzét minden hónapban, és nem azért, hogy paraszt legyen.
Legalábbis a PETA (nemzetközi állatvédő szervezet) szerint, akik mindezt egy reklámfilmbe foglalták, majd kicsengettek hárommillió dollárt az NBC-nek, hogy azok mutassák be a szpotot a vasárnapi amerikaifutball-döntő alatt. A tévénél megnézték a filmecskét, majd úgy döntöttek,…..