Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nehogymar

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami mély, vigasztalhatatlan szomorúságba süppedtünk, amikor tegnapelőtt megtudtuk, hogy elmarad az Alice In Chains-koncert, amit már hónapok óta vártunk (megírta az Index, ennyiben ellent kell mondanunk levélírónknak). Szóval el tudjuk képzelni, milyen az, ha valakinek ennek…..
nehogymar 2006.06.09 10:16:53
Hali. Alapjaiban nagyon hasonló eset történt meg velem is a minap. Múlt héten én is megvettem a jegyemet az Alice in Chainsre. Mert bár Staley nincs már,a többieket akkor is meg akartam nézni, nagyon kíváncsi voltam. Szóval múlt hét csüt.,Sugár, Örs vezér tér,Ibusz iroda. Mondtam, hogy milyen jegyet szeretnék. Nő kénytelen kelletlen odavonszolja magát a pulthoz,10 percig klikkelget az egérrel, unott fejjel mondja, kész a jegy. Fizettem boldogan, mert már lelki szemeimmel láttam, ahogy az első sorban csápolok. Aztán a feketeleves. Kedden az indexen a hír, másnap sugárba be, jegyet visszaváltani. Egy hasonlóan frusztrált nőnemű egyed a pénztárban, akinek gyorsan be is terjesztem a problémámat, meg hogy kérem vissza akkor a pénzt ugye.Azonnali magabiztos válasz a jutalmam:
-Azt nem lehet visszaváltani, nem tudjuk visszaadni a pénzt.
(döbbb)
-Nem lehet visszaváltani az ilyen jegyet(szólal meg megint, pedig a jegyet még nem is látta.)
-De.(vágom a pofákat egyre jobban, meg érvelek,hogy index honlap,meg a multimedia,stb.
Leesik neki, hogy azért akarom visszaváltani a jegyet, mert a koncert ELMARAD! Pedig ezzel kezdtem. De még ez sem elég, megnézi az összes emailjét, hogy kapott-e erről az egészről bármilyen információt(hiszek neki, hogy semmit)és röpke 25 perc után visszaadja a jegy árát, hogy "-Ezt nem lehetne igazából visszaváltani, de..." B*****k meg, elmarad a koncert amire várok és még ők szopatnak.