Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tuli80

0 bejegyzést írt és 150 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok tehetség kikerült már az ifi csapataink kereteiből. Elég csak pár nevet említeni:Kovács Ákos (Jansi FC; 325.000 e,- HUF)Mehlmann György (Jansi FC; 255.000 e,- HUF)Csukás László (fc Szalci)Benediktusz Kányádi (Tökösgyerekek FC)Kik azok a tehetségek, akikre érdemes már most…..
Az ostályozóra kényszerült Szalci legénység 1 szezon után búcsút intett a IV. osztálynak. A csapat nagyon erősen kezdett, ám a szezon kétharmadánál valamiféle törés következett be a csapatnál. A mester ugyan összehívta a válságstábot, de ez kevésnek bizonyult. Ráadásul az…..
Jansi FC - HupikékTirpákék    7:0Könnyen vertük gyengécske ellenfelünket. Örömteli volt látni, hogy a 3 csatárunk 6 góllal vette ki a részét a diadalból. Dukai Janika mesterhármassal kedveskedett a hazai szurkolóknak. A győzelmnek hála, kellemes…..
Jansi FC honlapja Forduló után 2010.03.30 12:48:00
Agressor SE - Jansi FC   1:4Dukai Jani: "Egy kiváló erőkből álló csapatot győztünk le. A különbség meggyőző, viszont a mutatott játék már egy kicsit szezon végi. Nem sajnálom, hogy nem tudtam beköszönni, és örülök, hogy az "öcsi" kétszer is…..
Jansi FC honlapja Gábor nap 2010.03.25 11:12:00
Szalcinak a következőképp kedveskednénk névnapja alkalmából: ..
Jansi FC - SSC Tatabánya   2:3Horrorisztikusan indult a mérkőzés, ugyanis az első félidőre már 3:0-ás hátrányba kerültünk. Zotya ugyanis néhány kulcsemberét is a pályán hagyva kétséget sem akart hagyni afelől, hogy győzni érkezett a "Pokol tüze…..
Jansi FC - SSC TatabányaKét élcsapat meccsel. Zotya idén nem vette "komolytalanra" a kupaszereplést. Ez az oka annak, hogy az eddigi találkozásaink eredményeire nem tudunk alapozni. Egy bivalyerős védelem fog majd összecsapni egy erős középpályával, így aztán az…..
Tuli80 2010.03.23 21:18:52
Jansi FC honlapja Túl a fordulón! 2010.03.21 11:18:00
Jansi FC - Hunyadisok   2:0Kitettük az indexet... Magyarul, megelőztük az előttünk álló Hunyadisokat, akik nem sok esélyt kaptak még így sem, hogy a formáink nagyon mélyen…..
A csapatunk eddigi történelme során sok válságot és fellendülést megélt. Jöttek, mentek a játékosok a különböző posztokon, ám valami miatt a vezetőség a kapus poszton mindig hosszú távra tervezett annak ellenére, hogy soha nem kerültek oda kiemelkedő képességű…..
Az elmúlt hónapokban a tudósításokban rendre visszatért a Tökösök "gyalázatos" teljesítménye. Ebből kiindulva egy kisebb fórumként jótanácsokkal elláthatnánk az apátiában lévő Tuli mestert.A kérdés: szakszemmel Ti mit javasolnátok? Mi az amin változtatni kellene…..
Jansi FC honlapja Barikupa 2010.03.17 12:21:00
Véget ért az 5. forduló a Barikupa küzdelmeiben! Nézzük a mai összecsapások eredményeit: Tökösök - Jansi FC     1:8 Ismét csak a gólarány volt kérdéses ezen a találkozón. Jansi fiai az első félidő derekán 5 perc alatt berámoltak négyet a Tökösöknek…..
Jansi FC - Mena FC     2:1    A Lossont és Helmi Lahmot is bevető Mena mester a mai szerdán lemondhatott az idei aranyáról. Csapata ugyan birtokolt, ám a támadásunk hatékonyabb volt, mint a Megyesi csapaté, így aztán szoros meccsen, de győztünk, és továbbra is…..
Lezárult a 3. szezon az ifibajnokságunk indulása óta! A végeredmény: 1. Fc Szalci Junior                                  10…..
Jansi FC - Loretta   6:1Nehezen indult a mérkőzés. A fiúk talán rekordszámú (több mint 47.000) nézősereg előtt egy kissé megilletődötten mozogtak, de a második félidőben igazi focifiesztát produkált a csapatunk. Raschle vezérletével (aki 3 gólt szerzett) könnyen…..
Jansi FC honlapja Barikupa 2. rész 2010.02.26 16:10:25
Jansi FC - AC Qtty  0 - 4 Nagyon könnyen átlépett rajtunk a jól felkészült Qtty. Ugyan a meccs képe alapján kicsit túlzásnak tűnik a 4 gólos vereség, mégis jelzés értékű az, hogy csatáraink egyszerűen képtelenek voltak…..
Jansi FC honlapja Szombati csaták 2010.02.20 11:09:00
Jansi FC - LorettaMúlt héten nagyon könnyen ment. Talán TÚL könnyen. Ezúttal haza pályán ránk vár a feladat. A héten két új taggal bővült a keretünk. Hosszabb távon a kiváló védő Nielsenre tudtunk számítani. Érdekes lesz a debütálása."Ez egy hosszú folyamat első…..
Szombaton 15:15-től mindenkit szeretettel várok egy körkapcsolás jellegű Skype konferencián. Remélem, sokan leszünk!..
Tuli80 2010.01.21 16:19:15
Jansi FC honlapja 3. forduló 2010.01.15 22:34:48
Hunyadisok - Jansi FCJól kezdtük a bajnokságot. 33 rúgott gól, és mindösszesen 1 kapott gólunk van az eddig lejátszott 5 tétmeccsen, amely enyhén fogalmazva is kecsegtető. Ám az ellenfelek is adva voltak ehhez a mérleghez, viszont innentől kezdve jönnek ám az igazán…..
Jansi FC honlapja 2. Forduló után 2010.01.11 19:28:00
Jansi FC - Agressor SE.    5:1Nagyon sima volt. Röviden és tömören így foglalhatjuk össze a meccset. A legnagybb érdekesség, hogy az 5 gólunkból három közvetett szabadrúgásból született, ami megerősíti azt a tényt, hogy a holtszezonban a pontrúgás…..
Hétvégén 3 napos teremlabdarúgó tornát rendeznek Lentiben, amelyen részt vesz két komoly múlttal és egy jelenleg is aktív PROFI labdarúgó egy csapatban.A szervező Tulák sportárs a néhai Nb1-es labdarúgó (3meccs) elmondta: ezen a tornán nem a football játssza a főszerepet…..
Jansi FC honlapja 10. forduló 2009.11.12 11:30:00
Plintenburger SV - Jansi FCA meccs jelentőségét nem igazán kell magyarázni. Két ponttal vezetjük a bajnokságot, és amennyiben most sikerül nyernünk, úgy akár a bajnoki cím is célkitűzés lehet a hátralévő fordulókban. Ami viszont a hazai csapat mellett szól az az, hogy…..
Az előzetesen a csoport slágermeccsének kikiáltott fc Szalci - Mena FC meccs  beváltotta a hozzá fűzött várakozásokat. A lassan már csak "Mena verőnek" nevezett Szalci-legénység ismét kitett magáért. Az első félidőben ugyan nem láthattunk gólt, viszont a második…..
Jansi FC - Mámor SC   5:0Magabiztos, megérdemelt és sima győzelmet arattunk. Szerencsére nem voltak sérülések sem, ráadásul a csatártrió rácáfolt a kétkedőkre és ezútta Raschle volt a befejező ember, aki 2 gólig jutott. Mellette Janika is odaért egy…..