Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fc szalci

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jansi FC honlapja Túl a felén 2010.06.11 20:55:17
Jansi FC - ColtsfCVisszavágó... Illetve a múltheti ellenfelünkkel ezúttal hazai pályán focizunk. Figyelnünk kell, ugyanis 2 játékosunk is két sárgával rendelkezik, így minden bizonnyal pihenni fognak a jövőheti Hunyadisok elleni meccsre. Ennek ellenére nem vesszük…..
Híd Bisztró FC - Jansi FC  1 - 3 János simán vette az újabb akadályt. Szépszámú közönség előtt Dukai Janika kezdte a gólgyártást. A félidőig még kettőt rámoltak be Jansiék, így megnyugtató előnnyel vonultak az öltözőbe. A második 45 percben…..
Jansi FC honlapja Vége az V.-nek ! 2010.03.31 11:39:00
Véget ért az V. Barikupa Bajnok az AnciTeam Az utolsó forduló eredményei:  Mena FC - FC Viki13      5:1 Az elején ránk ijesztettek a vendégek, de a kisDukai piramidális góllal hamar egyenlített. A félidőben már vezettünk a…..
Jansi FC honlapja Gábor nap 2010.03.25 11:12:00
Szalcinak a következőképp kedveskednénk névnapja alkalmából: ..
Jansi FC - Mena FC     2:1    A Lossont és Helmi Lahmot is bevető Mena mester a mai szerdán lemondhatott az idei aranyáról. Csapata ugyan birtokolt, ám a támadásunk hatékonyabb volt, mint a Megyesi csapaté, így aztán szoros meccsen, de győztünk, és továbbra is…..
Jansi FC - Mena FC    A nagy presztízsű Bari kupa találkozók egyike. Ám ezúttal egyik csapat sem toronymagas esélyese az idei kiírásnak, mégis a győztes versenyben maradhat az aranyéremért. A meccs érdekessége lehet, hogy Mena oldalon Dukai Janika őrizheti majd a Jansi FC-s…..
Jansi FC honlapja Barikupa 2. rész 2010.02.26 16:10:25
Jansi FC - AC Qtty  0 - 4 Nagyon könnyen átlépett rajtunk a jól felkészült Qtty. Ugyan a meccs képe alapján kicsit túlzásnak tűnik a 4 gólos vereség, mégis jelzés értékű az, hogy csatáraink egyszerűen képtelenek voltak…..
Jansi FC - Loretta   6:1Nehezen indult a mérkőzés. A fiúk talán rekordszámú (több mint 47.000) nézősereg előtt egy kissé megilletődötten mozogtak, de a második félidőben igazi focifiesztát produkált a csapatunk. Raschle vezérletével (aki 3 gólt szerzett) könnyen…..
Megkezdődött a Barikupa V. kiírása! Igaz a nevében benne van, hogy "Bari", ezt az első forduló után nem mondhatjuk el, hiszen összesen 7  játékos kéreckedett le idő előtt sérülés miatt!1. forduló eredményei: Jansi FC -…..
Jansi FC - fc SzalciA Tatabányai rangadók első felvonása. Közel azonos erősségű "B" sorok csaphatnak össze, így aztán a kimenetel szinte megjósolhatatlan. Mellettünk szólhat, hogy Bari kupán még soha nem tudott minket legyőzni a szalci-legénység. Néhány szakember…..
A héten nagykiárúsítást tartottunk. Leginkább a magas fizetésű idősebb játékosok kerültek ki a piacra, és a négy meghatározó középpályásunk közül Salmi és Khumalo is vevőre talált, így szombaton már nem számíthatunk a játékukra. Egyesek szerint korai ez a…..
A halovány szereplésen túl a csapat a címerében egy felnőtt oldalra illő erotikus töltetű címerrel rukkolt elő. A nagy kérdés, hogy vajon a csapat megmarad labdarúgó-egyletként, vagy pedig a megkezdődő profilváltás egy később megnyíló night club beharangozásának az…..
Jansi FC honlapja 2. forduló 2010.01.08 12:16:51
Jansi FC - Agressor SE.Az első hazai meccsünk. Az előjelek felemásak, hiszen nagyon jól kezdtük az idényt. Magabiztosan vettük az eddigi akadályokat, a kupasorsolás is jól alakult számunkra, viszont Ryborg és Sumski játéka is kérdéses, hiszen jelen pillanatban mindketten…..
fc szalci 2010.01.09 14:43:04
Jansi FC honlapja Nem volt mese! 2010.01.06 17:12:00
A 2. kupafordulón is túl vagyunk. Ellenfelünk a VII. osztályból fogadott minket és a fiaink kicsit felforgatott csapata nagyon magabiztosan oldotta meg a feladatot. Sajnos Ryborg sérülése miatt nem mondhatjuk, hogy 100%-os volt a nap, viszont az eredmény a mutatott játék és a jövőheti…..
fc szalci 2010.01.06 17:38:20
Jansi FC honlapja B.U.É.K. 2010.01.01 00:00:00
EGÉSZSÉGBEN, SIKEREKBEN, SZERENCSÉBEN, BOLDOGSÁGABAN, ÉS ANYAGI JAVAKBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!NA MEG SOK JANSI FC GÓLT! A rajongóknak egy kép Dukai Janikáról a szilveszteri buliból, ahogy épp egy Demjén dalt készül…..
fc szalci 2010.01.02 10:28:47
Egy hosszabb kihagyás után nézzünk csak körül, hogy milyen történések voltak a csapatok háza táján.Hőn szeretett Jansi FC-nk 3 bajnoki meccset döngetett le a bajnokságban, ráadásul olyanokat, ahol 2 találkozón is vereséget jósolt nekünk a szakvélemény. A három meccsből…..
Hétvégén 3 napos teremlabdarúgó tornát rendeznek Lentiben, amelyen részt vesz két komoly múlttal és egy jelenleg is aktív PROFI labdarúgó egy csapatban.A szervező Tulák sportárs a néhai Nb1-es labdarúgó (3meccs) elmondta: ezen a tornán nem a football játssza a főszerepet…..
A Bari kupa győzelmünket igencsak megünnepeltük. Újságírónk több napos intenzív alkoholizáslás után visszatért a szerkesztőségbe, és összefoglalta a hét legfontosabb történéseit.Csapatunk a Plintenburger elleni súlyos vereség után is meg tudott kapaszkodni a tabella 2.…..
Jansi FC honlapja Hírek 2009.11.13 11:39:00
Csapatunk kezdőjéből kikerült Dukai Andris, ugyanis a heti edzésmunkája nem volt megfelelő, így aztán a csapat vezetése csak a cserék közé nevezte a magyar fiút. A kezdőben a Bari kupán villogó Pyle lehet a helyén.A Mena FC támadója Mosoiu szombaton bevethető lesz, ugyanis a…..
Az előzetesen a csoport slágermeccsének kikiáltott fc Szalci - Mena FC meccs  beváltotta a hozzá fűzött várakozásokat. A lassan már csak "Mena verőnek" nevezett Szalci-legénység ismét kitett magáért. Az első félidőben ugyan nem láthattunk gólt, viszont a második…..
     Szó mi szó Megyesi mester eltűnt mindenki elől.Csak találgatni lehet, hogy van-e összefüggés a szombati blama vereség és a mester szótlansága miatt. Minden bizonnyal van, hiszen köztudott, hogy a Mena FC kicsit pökhendi mestere nem igazán bírja a negatív…..
Jansi FC honlapja Találgatások 2009.11.08 04:00:00
2 forduló van hátra az idei barátság kupából.A helyzet nagyon érdekes, ugyanis az élen álló 5 csapat bármelyike lehet bajnok. A tabella úgy áll, hogy Mena, Anci és Jansi egyránt 11 ponttal áll az első 3 helyen, és őket követki Szalci és amate 2 ponttal lemaradva.Az utolsó két…..
Jansi FC honlapja Önzősködnek?? 2009.11.07 04:00:00
Több szakértő is azt állítja, hogy a Jansi FC csatártriója a már már klasszikussá váló Dukai-Dukai-Raschle között nem teljes az összhang, hiszen a többek szerint a két Dukai csak egymásnak képes passzolni, így Sami csak akkor kap labdát, ha szerez magának.Jani: "Ez…..
Jansi FC honlapja Tippverseny IV. 2009.09.02 15:11:00
Tippverseny1. fordulóTippelő --- Tökös v Qtty ; Mena v Jansi ; Anci v SSC ; Szalci v Viki   0:5; 2:2; 0:1; 3:1Mena         0:5 ; 4:1 ; 3:0 ; 4:2  17Jansi          1:4 ; 1:2 ; 4:0 ; 3:2 …..