Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cseeresznye

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Glamorous Plus ICON - Amber Riley 2011.01.31 11:10:00
A sokak által – többek közt általam is – imádott Glee üdvöskéje, Amber Riley sose okoz csalódást a vörös szőnyegen. Ahogy a Golden Globe-on, úgy a SAG (Screen Actors Guild) díjátadón is tündökölt. Amber egy Anne Barge ruhát és egy Report Signature cipőt választott…..
Felcsillant a szemem még nyár elején, amikor megláttam a Mango téli kampányfotóit ismét Scarlett Johanssonnal (csak most egy kicsit sötétebb hajjal). Még inkább lázba jöttem, amikor feltették az online shop-ra a téli termékeket és elkezdtem lázasan keresni a szükre csőruhát és…..
OurFashion Hétfői körkérdés 2009.10.19 11:35:00
Jó reggelt mindenkinek, íme az eheti körkérdésünk:Hangulat: 5-kor keltem, kocsival fel Pestre, mert ugye sztrájk van (köszi, MÁV). 7-re már egy mindenféle dekorációs kelléket forgalmazó nagykerben voltam - és ott elkapott a karácsonyi hangulat. (Ér hangosan nevetni.) Mindenhol…..
Tegnap este ismét egy glamúros eseményre gyűltek össze a divatvilág tagjai New Yorkban, és persze néhány celeb is tiszeteletét tette a CFDA (Council of Fashion Designers of America) Awards díjátadón. Íme a nyerteslista - helyenként személyes kommentjeimmel…..
Mickey és Minnie egész életünket végigkísérik, egészen kicsi korunktól kezdve. Mikor azt gondolnánk, kinőttünk a rajzfilmekből és főszereplőikből, újra visszakúsznak az életünkbe. Néhány szezonnal ezelőtt a rengeteg kifutón és kirakatban mosolyogtak vissza ránk, esélyt…..
OurFashion Divatos Speedo 2009.05.27 11:30:00
Aki úszott valaha életében, az biztosan találkozott már a Speedo márkával, valamint azzal a problémával, hogy nem nagyon lehet felvállalható egyberészes fürdőruhát kapni. Sok nőnek nem elég, hogy kényelmes legyen a víz alatti gönc, hanem még ebben a helyzetben is szeretnének…..
Cseeresznye 2009.05.27 19:39:48
@☺Lili☺: Nekem sem tetszenek, de azért szorít, mert az úszásban így nem gátol a melled.
Hangulat: kínomban nevetek. Reggel a vonaton megbüntettek, ugyanis a jegyem, ami teljesárú volt, és rá volt írva, hogy érvényes ma is nem tetszett a #&@=§ ellenőrnek, mivel az érvényessége máig tartott és nem mától. Komolyan, ki hallott már ilyet??Ruhák: most…..
OurFashion Anna Piaggi 2008.03.13 22:38:00
Ha már divat, akkor divatikon. Ha pedig divatikon, akkor Anna Piaggi. Extrém és nagyon eklektikus öltözködéséről is híres. Barátai a divat nagyágyúi, Manolo Blahnik, Wiwienn Westwood, Karl Lagerfeld. Volt szerencsém látni azt a könyvet, amiben szinte végig őt rajzolta. Ott is…..