Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gesztenyi

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Reckl Amál blogja Nyolckezes 2013.08.14 16:19:22
Búcsúkoncert - filmkritika A zene azért nemcsak akusztikus élmény. Noha színházban irtózom az első soroktól, klasszikus koncerten második-harmadik sornál ma már nem szívesen ülök hátrébb, mert semmi esetre sem fosztanám meg magamat attól, hogy lássam magát a zenélést:…..
isolde Itthon 2013.06.23 09:19:47
Itthon vagyunk már, tegnap hazaküldtek, a baba szörcsög, meg picit köhécsel, de eszik, alszik, nem lázas. Sápadtabb és valamivel többet alszik, mint szokott. Porszívós orrszívóval szívogatjuk az orrát, ami rettenetes, mert egy csomó idő rendesen leszívni (mármint hosszú percek)…..
Reckl Amál blogja 5 év 2013.01.28 14:16:48
Pontosan öt évvel ezelőtt kezdtem írni ezt a blogot. Akkor is hétfő volt, és csak úgy belevágtam. Semmi fölkészülés, semmi tudatos nagy-levegő.Eredetileg nem blogot akartam egyébként, hanem egy honlapot, de erről testvérem lebeszélt mondván, nem akarok (és nem is tudok) én a…..
gesztenyi 2013.01.31 15:09:00
Vannak megfoghatatlan, ihletett pillanatok. Két napja átéltem egy ilyet, amikor a kollégáimmal ünnepeltem a 32. születésnapomat. Az élmény arra sarkallt, hogy megnézzek egy filmet, melyet rég nem láttam, pedig azok közé a filmek közé tartozik, melyek sokat jelentenek nekem. A…..
Reckl Amál blogja A kicsi szép 2012.07.14 12:34:00
Sajnos nagyon túlontúl hagyománytisztelő a következőkben bemutatott kis munkák szerzője. A műfaj első mesterei ugyanis névtelenek maradtak, így sajnos - bármennyire szeretném is - nem tudom elárulni annak a nevét, aki ezeket a remekműveket alkotta. Az ismeretlen szerző azonban nem…..
Reckl Amál blogja Két tucat film 2012.03.02 09:26:43
A következő frappáns grafika huszonnégy híres film egy-egy fontos karakterét jeleníti meg egy életképbe zsúfolva. A sci-fi és a fantasy műfaj kedvelői egyértelműen előnyben vannak, de azt hiszem, másnak sem lesz nehéz megnevezni azokat a filmeket, amelyekből ezek az alakok e…..
Talán olyan volt már, hogy ilyen sokáig nem írtam semmit ebbe a blogba, de az viszont biztos nem fordult még elő, hogy egy hétig ide sem néztem. Hát most ezen is túl vagyunk.Pláne kínos, mert múlt vasárnap volt Amália, és még jött is pár jókívánság meg még csoki is.…..
Múlt vasárnap adta a Viasat a délutáni matinéban a legjobb Columbo-részt. A zseniklubban gyilkosság történik, és a legokosabb tag - az elkövető - hiúsági rohamában saját maga leplezi le magát. Ez már az első megtekintéskor is nagyon tetszett, és nem is felejtettem el sosem, sőt…..
gesztenyi 2011.06.26 23:59:29
gesztenyi 2011.07.03 23:19:24
@Reckl_Amál: köszönöm!
zoli voltam Nyári iskola, igen 2011.06.13 13:17:00
Elsőre elég hoffmannrózsásnak fog tűnni, amit mondok: ma túl hosszú és értelmetlen az iskolai nyári szünet. Mindenkinek jobb lenne, ha kurtítanánk rajta, és fontos, értelmes programok lennének a lecsípett rész helyén.A legutóbbi Napló kapcsán gondolkodtam el rajta, hogy igen,…..
gesztenyi 2011.06.16 09:22:22
@fanCs.: Én az egyetemen hittem ezt, de elég gyorsan rájöttem, hogy bilibe lóg a kezem. A legnagyobb csalódás az volt, mikor valamelyik tanár próbálkozott valami minimális gondolkodásra késztetni minket és a számonkérés se a "böfögjük vissza a bemagolt/begyakorolt cuccot" volt, akkor az évfolyam kollektíve kezdett panaszkodni és ment el az atyaúristenig, hogy pótZH-t írjunk, mert hát ezt mi nem vettük és milyen igazságtalan...
Életben előszór csinaltam a Képviselőfánkot, vajasztam a tepsít de úgy ragadt alja a tepsira. Csak kettóvol egy fánk lett végén :')            Csak egy darab rendesen tudtam kiszedni a…..
Drága Blogolvasók! Nagyon köszönjük az izgulást, a jókívánságokat és mindent! Időm mint a tenger - na nem, ebből egy szó sem igaz - így aztán annyit teszek, hogy az ismerőseinknek, barátainknak ma küldött mailt másolom át ide is, amit nyilván meg fogtok nekem…..