Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fruzsibogár

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennyi éves lettem ma. Legalábbis remélem, mert a poszt kivételesen nem egy lendületre készül, így könnyen meglehet, hogy a következő két hét úgy alakul, hogy nem leszek negyvenéves. De tegyük fel, hogy mégis. Nos, ez esetben azt kell mondjam, hogy egyelőre nem látom, hogy miben…..
Mint mindenből, az ingatlanhirdetésekből is létezik az a mennyiség, ami után már egy újabb megnézése elpattantja a húrt. Ma már átestem ezen a határon, mindegyiken sírva röhögtem. Például itt rejtély, hogy van-e nappali, és ha nincs, akkor vajon mi adja ki a 100 nm-t, de az…..
Egy hét telt el a második műtét óta, így már kaptam némi ízelítőt az új világrendből, amely természetesen változásokat is hozott. Igaz, nem csak olyan területen, ahol vártam volna.A legnagyobb aggodalmam az volt, hogy ha nem is véglegesen, de egy jó ideig csak kezet mosni tudok…..
Fruzsibogár 2012.07.30 21:33:48
@Altezza: tudtam, hogy egy klasszikust idéztem :) Addig jó, amíg nem érted, miről beszélek (volt neked elég bajod), lassan 1 éve élek komoly fájdalmakkal és kiszámíthatatlanul bekövetkező, több napos "vak" periódusokkal. De próbálok bízni benne, hogy szép lassan jobb lesz, bármennyire is türelmetlen vagyok már. Ha nem, akkor újabb műtét
Cirkuszi produkciók előtt szokott hangulatkeltésként felhangozni a fenti kettős. Délelőtt varratszedésre indultam, mégis többször is hallhattam ma a fenti felvezetést, igaz csak képzeletben. Fontos dolgok előtt hajlamos vagyok kissé izgulni, ma mégsem tettem, aminek az a prózai oka…..
A családi legenda szerint anno megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e testvért? Nemmel feleltem. Mikor megkérdezték, hogy miért, akkor azt válaszoltam, hogy úgy mindent meg kellene osztanom vele. "Akkor majd két tábla csokit veszünk!" - jött az érvelés. Mire én: "Akkor nekem vegyetek…..
Legalábbis így tartja a mondás. Az sajnos nincs benne, hogy ez a nevetés baromi nagy fájdalommal jár, legalábbis műtét után. Az elmúlt két napban többször is abba kellett hagynom személyes és telefonos beszélgetéseket a fenti ok miatt. No, de ne szaladjunk ennyire előre a…..
Elkezdődött a műtét előtti utolsó huszonnégy óra. Leszámítva, hogy ma még nem ettem, illetve, hogy délelőtt kicsit többet ültem a deszkán, ez is csak egy átlagos nap. Itthoni semmittevés. Újabb igazolása annak, hogy mennyire nem tudom értelemmel megtölteni a napokat.…..
Fruzsibogár 2012.06.21 09:53:06
@Altezza: hurrá! Azért ezek jó hírek, az ideiglenes meg reméljük tényleg az lesz. Egyenlőre pihenj sokat, a nehezén túl vagy :)
Mivel Farkas szerint nem nyújt elég védelmet a kispárna, s nehogy zavarjam a Migyerekünket,  így egy hatalmas díszpárnával az ölemben fekszem a dolgozóban csakúgy, az általa hirtelen összetolt két fotelben, s próbálok nem nagyon fészkelődni, nehogy leboruljon a…..