Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vivike1

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tiszakécske Blog Impresszum 2012.07.09 23:01:03
Elérhetőségünk: tiszakecskeblog[kukac]gmail.com Akik a blogot írják, szerkesztik:- đorka, Hegedűs Dorottya- ecneB, Hegedűs Bence- Hegedűs Márk ..
vivike1 2013.01.30 17:01:21
@egy másik óvodai szülő: nem irigylem a szép óvodátokat, mert Tiszakécskén minden Óvodát és iskolát felújított az Önkormányzat.
A csodálatos - nem tim hanem - TEAM mozgató rugóját várjál még majd ezután ismered meg igazán.Majd ha a szakmai munka helyett pl. itt is az
AVON katalógussal lesz elfoglalva...
Miért jó, ha a gyerek egész nap cukor folyadékot iszik, szerinted egészséges, mert szerintem nem. Számold ki a teát, minden napra jut egy dobozzal. Nem sokallod?Ennyit az irigységről.
Ti szemtől szembe támadtátok azt az óvodapedagógust, aki GYES-ről tért vissza? Aljas módon hátulról támadtátok.
Kécskén mindenki tudja, hogy a volt óvodavezető és lánya mozgósította a szülőket, és azt is tudják, hogy miért.
Lehet pezsgőzni, elértétek a célotokat, de tudjátok, hogy a bumeráng is visszaszáll oda, ahol eldobták.
Tehát mégegyszer írom, NINCS MIT IRIGYELNI.
vivike1 2013.01.31 12:33:54
@egy másik óvodai szülő: a közvéleménynek más a véleménye. Azt nem érti senki, hogy miért most jutott a sérelem a szülők eszébe, miért nem akkor, mikor tudták volna esetleg bizonyítani. Igaz, a volt óvodavezetőnek kellett volna felvállalni, aki ha igazat írtok nem érdekelt, mert nem intézkedett. Jobb most a háttérből uszigatni, és erre nagyszerű partnerre lelt benneteket. Csak eszközök vagytok neki,akiket kihasználhat a saját és lánya érdekében.
További jó áskálódást, én ezzel be is fejezem, nem vagyunk vitapartnerek.
Nem érdekel a dolog, majd ítélkeznek mások a véleményük alapján.
/Egyébként ki kérem = kikérem/
Kovács Miklós kékfestő mester díszpolgári címet kapott az augusztus 20-ai városi ünnepség keretében, ahol további öt elismerést is átadtak. Az egyházak helyi vezetői megáldották és megszentelték az új kenyeret. Kovács Ernő polgármester beszédében a jelenlegi kormány…..
Mai hír, hogy feltárulnak Magyaroszág legrégebbi egyetemének, a Pécsi Egyetemnek a középkori romjai. Szarkasztikusan odamondhatnám, hogy talán még Gyurcsány dolgozatát is megtalálják. Persze, ahogy az sokszor megtörténik, a romok feltárása lezárul azzal, hogy bebetonozzák…..
Egy év börtönbüntetést kapott az a mára leszerelt tiszakécskei rendőr, akit hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás miatt ítélt el a Kecskeméti Törvényszék - írja a BAON.hu megyei hírportál. Három fagylaltos tégely ellopásával…..
Mint azt már korábban megírtuk, a Magyar Posta kibocsátott egy bélyeget, melyen a Kécskei rózsabarack látható. A bélyeg hazánk gyümölcs kultúrflórájának filatéliai bemutatására és megörökítésére elindult bélyegsorozat legújabb darabja, mely a Pándy meggyel együtt…..
vivike1 2012.05.31 12:05:43
Az eset, amit leírok mar hét éve történt.A sógorom, aki akkor 33 éves volt gyakran érezte magát rosszul és volt,hogy a kórházba is be kellett vinni a munkahelyéról. Ahonnan napok múlva haza engedték, mondván nem tudják, mi okozza ezeket a tüneteket, lehet,hogy a stressz.Majd egy…..
vivike1 2012.05.28 11:51:37
@zsázsika: minden tiszteletem az Öné. Sajnos egyre kevesebb az ilyen szemléletű orvos.
Sokan vannak akik elvárják a hálapénzt, pedig a beteg (főleg ha tartósan beteg)anyagilag megsínyli a táppénz idejét,tehát anyagilag is rossz körülmények közé kerül.
Mégegyszer ŐSZINTE TISZTELETEM ÖNNEK és további jó munkát kívánok, ehhez pedig erőt, egészséget.
Megengedhetetlennek nevezte a 15 fokos lehűlést Giró-Szász András kormányszóvivő, egyben felszólította a volt miniszterelnököt, hogy hozza nyilvánosságra lakása hőmérsékletét. "Tegnap még nyár volt, ma meg hosszúnadrágban fagyoskodnak a biciklisek a Kopaszi gáton - ez…..
Történt ugyanis, hogy egy NER ellenes képviselő az azonnali kérdések órájában feltett neki egy sor kérdést. Már a kérdés feltevésén is látszott, hogy szereptévesztésben volt a Tisztelt képviselő úr! Mert nem a kedves Némethné hogyléte felől érdeklődött, hanem galád…..
vivike1 2012.03.20 13:15:02
@csak egy néző: tökéletesen egyetértek a véleményeddel.
Putriban élt és nem volt türelme kisfiához annak a 22 éves nőnek, aki súlyosan megverte alig egy hónapos gyermekét - mondja az a férfi, aki befogadta az asszonyt a melléképületébe. Az megdöbbentő esetről korábban már mi is beszámoltunk, most ajánljuk figyelmetekbe a Magyar…..
vivike1 2012.03.13 17:58:07
@vadmami: nekem is rögtön ez jutott eszembe. Ilyen körülmények közé hogyan engedték a gyereket egyáltalán odavinni? Nem csak az anya hibás, hol a gyermekvédelem felelőssége?
Rendőri túlkapással vádolnak egy tiszakécskei rendőrt, aki az ellene felhozott vádak szerint kihallgatás közben megrúgott, majd megütött néhány dunavecsei fiatalt még 2010 nyarán. A rendőr tagad, a fiatalok pedig kitartanak a bántalmazás mellett. A bíróság májusban tárgyalja…..
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..
Az országgyűlés ezen a héten - épp úgy, mint a múlthéten - éjszakába nyúlóan tart üléseket. A késői órákban jócskán foghíjas a tisztelt ház. Alig néhány képviselő vesz csak részt az éppen aktuális törvénytervezet részletes vitáján.Örömmel vettük észre a…..
vivike1 2012.02.11 18:01:37
@-Gabi0222-: tökéletesen igazad van, ezt el kell ismernem. Azt mondták, hogy Kerekdombon és Bögön a lakosság nem kérte a csatornázást. Nem tudom mi ebből az igazság, de vitathatatlan, hogy a külterületen lakókat is megilleti a jog ugyanúgy, mint a belterületen lakókat.
Káprázatos égi jelenségnek volt szemtanúja Tiszakécske határában L. Tibor. A fénycsóvát robbanás, majd becsapódás követte. A szakember szerint egy ritka jelenséget, tűzgömböt láthatott a kécskei férfi – írta meg a Bors online kiadványa a borsonline.hu A lap szerint a…..
Tiszakécskén nehéz muszlimának lenni - nyilatkozta An Karem Anas Annamária a Nők Lapjának. A 38 éves asszony az interneten ismerkedett meg az egyiptomi Karemmel, akivel az ősszel össze is házasodtak. A nő Egyiptomba szeretne költözni férjével, de a gyermekei iskoláztatása miatt…..
Hohohohó Tiszakécske!Kedves Gyerekek! A Mikulás bácsi titeket egy újdonsággal lepett meg idén, ami nem más, mint ez az oldal, ami rólatok szól, tiszakécskeiekről. Célja a várost felrázni a tunyaságból, felnyitni a szemeket, felhasítani a torkokat, hogy ha kell ordítsák szanaszét…..
vivike1 2010.11.20 12:10:07
@Tisztogató Polgár.: nem itt kell megírnunk egymásnak, mert tudom, hogy figyelnek bennünket, olvassák az oldalat. Akkor tudnak rögtön védekezni.P.L. előttem mondta egy ismerősének, hogy mindenkit tud, hogy kik vannak a nevek mögött. Csak röhögtem rajta.
vivike1 2010.11.22 19:05:32
@Tisztogató Polgár.: az önkormányzatnál kellene valaki aki segít(ott is nagyon utálják a nevezettet). Mint már írtam a számlát kell megnézni és felmérni azokat az anyagokat, amik láthatóan felmérhetőek. Egyébként összeférhetetlen az is, hogy a boltjába kell vásárolni az önkormányzatnak és a hozzá tartozó intézményeinek. Ez normális helyen nem megengedett. Lehet, hogy a városgondnokság jelenlegi vezetője, -ha még itt van - tudna segíteni ebben.
Az is kiderülne, hogy sok anyag biztosan nála lett vásárolva a felújítási munkálatokhoz.
Ha belegondolok, hogy mindenütt a fidesz emberei fognak ülni vezető pozicióban, a polgármester közbenjárására biztos elsimítanak mindent.
Azt hallottam, hogy P.L-nak még ekkora mellénye nem volt, mint most. Hiába ilyen embernek áll most a zászló.
vivike1 2010.11.23 12:28:56
@Tisztogató Polgár.: nagyon ügyes vagy, kíváncsi vagyok az eredményre.