Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.Vercsi

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
In medias res. Mindenkinek kell az élete folyamán egyszer, egyszer komoly, fajsúlyos döntéseket hoznia. Ezek nem a „milyen úton menjek dolgozni”; „mit ebédeljek”, „mit vegyek karácsonyi ajándéknak”, „tetszeni fog a főnökömnek, ha így csinálom”, „melyik nyakkendő…..
A következő írás valóban blogszerű lesz. Mivel: Ad. 1. Ez egy blog és amúgy is sokszor saját véleményemnek adok okot. Ad. 2. Idén valahogy nem láttam sok futamot. Ad. 3. saját agóniámtól próbálok megszabadulni néhány órája. In medias res:…..
Van egy tartozásom egy kedves barátom felé…A bejegyzés persze erről fog szólni, de egy kicsit messzebbről kezdem. Egy kicsit nosztalgikus lesz, de utána rátérek a lényegre!Mikor kezdő evezősként a Danubiusba kerültem, úgy 9 éve, egy kicsit más volt a csapat, mint most. Egy…..
Ez egy elmaradt bejegyzés, hiszen már majdnem két hete meg kellett volna, hogy szülessen a szegedi evezős egyetemi világbajnokság másnapján. Sajnos, a klub képviselőinek eredményeivel elmaradtam – így Csepivel és Ráróval, akik ötödikként értek célba a férfi ks kétpár…..
L.Vercsi 2010.08.29 16:31:09
2 Arany2 Ezüst1 Bronz1 4. hely2 5. hely1 6. helyTegnap este fél 7 körül zárult a 111. Magyar Evezős Országos Bajnokság. A harmadik napon már lényegesen más volt klubunk tábora, mint a hét folyamán, a szkiffek és dublók legnagyobb részét haza szállítottuk már előző este, ahogy…..
Marcel Hacker és Iztok Cop edzés közbencopyright www.rudern1.de..
L.Vercsi 2010.06.24 13:59:55
A hétvégén rendezik a világkupa sorozat 2. etapját Münchenben az olimpiai pályán. Ezen a versenyen már a magyar csapat is képviselteti magát, nem úgy, mint  három héttel korábbi bled-i világkupán – ami jövő évi VB „teszt versenye” volt. Bled kihagyása…..
L.Vercsi 2010.06.20 18:39:02
Aussie adventures 2009-... Canberra 2010.04.06 13:17:00
Ki gondolta volna, hogy ez lesz a következő bejegyzés… Mindenki azt mondja Canberráról, hogy neki nem tetszik, mert annyira unalmas, és az egész város meg volt tervezve és olyan szabályos stb. Én az utóbbival nem értek egyet, és az előbbi miatt meg talán pont ezért tetszett…..
Elbújtam a könyvek közt, és igazából most is ott kéne lennem (mekkora stréber…). Szeretném minél hamarabb befejezni az első részét a diplomának, amire azt mondják, hogy 6 hónap szakmai gyakkal együtt, és most, kb egy hónap után, már túl vagyok a tanulós rész…..
L.Vercsi 2010.04.14 20:19:26
Múlt hét elején kis időre vége lett a nyárnak, de szerencsére csak néhány napra. Most már nagyon kellemes 20-on fokok második fele:-) Egyébként tök jó a március a dekes naptárban, 2 képen is rajta vagyok:-) Múlt héten voltunk kirándulni a Royal National Park-ban, apukám…..
  Miközben Gergő az újonnan vásárolt helikopterével játszik, küzd, próbál, kanyarog és Csepi a boltba indul, kint Boston felett elköszön a nap. Nem sokára indulunk vacsorázni, szokás szerint kérdés, hogy hova, merre, első körben a Hotel Sornesta-ba indulunk, ahol…..
L.Vercsi 2010.02.14 18:04:43
És lezártam a 3 hetet...kellene kezdenem a bejegyzést, valójában, remélem az első hónapot, ami be kell, hogy valljam, egyelőre jól alakul. Dödi edzéstervéhez igazodva alapvetően, sikerült eljutni egy közepesen megfelelő szintre. Persze, ez nem tökéletes, de figyelembe véve, hogy…..
Mikor délután beszéltem Ibolyával, nem is esett le, hogy Anna győzelme valójában mit jelent.Azon, túl, hogy megfázással együtt 31 méterre vagyis kb. 6-7 másodpercre megközelíte a legjobb eredményét és zsinorban harmadszor nyer Amszterdamban, ebből kétszer világcsúccsal (lehet,…..
BUÉK mindenkinek! Boldog, sikeres és evezett kilométerekben gazdag évet kívánok mindenkinek! Tegnap megtörtént az év elbúcsúztatása, illetve köszöntöttük az új évtizedet – ki így, ki úgy. Nem is tudom, mikor volt utoljára szilveszteri buli lent a klubban – talán…..
L.Vercsi 2010.01.02 16:55:22
Most csak röviden. Megjöttünk a Gold Coastról. Elég szép hely...Felraktam egy pár képet:http://picasaweb.google.com/hudzsyMajd lehet, hogy később irok egy bejegyzést is, de egyenlőre ennyi.Nagyon hiányoztok már. Egy hét mulva indulok haza. Ugyh kicsit sok a dolog.....
Aussie adventures 2009-... ... 2009.11.30 10:59:00
A héten nem történt túl sok újdonság. Voltam újra falat mászni, meg tengerparton sétálgatni, egy másik beachen fürcsizni… Evezgettem néha-néha, és egyre több technikai utasitást kapok (gyakorlatilag minden mozzanatomban van valamilyen hiba…). Most a héten csomó…..
L.Vercsi 2009.12.06 08:07:08
@Vizipókom: Hajajj, nem sok napot kaptál odafenn... :)
Amúgy most gondoltam végig, h jó sokan vagytok odakinn. Hörbi, Manó is, Cica is elutazott (mondjuk csak 3 hétre)
Na gyertek haza!
Melyik volt életed legjobb hat kilométere? Teszem fel a kérdést bármelyikőtöknek, aki olvassa ezt az írást. Ha nem vagy evezős, nem biztos, hogy tudod miről van szó, de ha csak egyszer is ültél hajóban Európának ezen a részen, biztos át életed az érzést – mert ha angolok…..
Csütörtökön nem kellett hajnalban kelni. Úgyh apukámmal elmentünk shoppingolni:-). Egy viszonylag nagy outletba mentünk az olimpiai park környékén. Nekem annyira nem tetszett, csak egy-két nagy leárazás volt. Azért sikerült kicsit bevásárolni apukámnak is meg nekem is, teljesedik…..
Az alàbbi plymouth-i beszàmolot egy igazi danubiusos kozmopilita tolla irta, a nagyon jo elmeny beszamolohoz sok oromot es nevetes kivanok, ès koszonet Zsoltnak, hogy megirta es elkuldte.Október 23-a és 25-e között került megrendezésre a 3. tengeri evezős klubvilágbajnokság az angliai…..