Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Palvata

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap óta zajlik Rákay Philip egymilliárd forintos rémálma, a csujogatós, pendelyes, erőspistás hagyományőrzés szellemében készült monstre Itthon vagy - Magyarország szeretlek!, majd meglátjuk, milyen nézettséget bírt hozni. Na jó, csak hülyéskedünk, a statisztikai…..
Palvata 2013.09.30 01:09:13
@Trigon_: Tárgyilagosan és helyesen foglaltad össze. Így kell a "fröcsögőket" elegánsan helyre tenni!
Orbán Viktornak rendszerszerű problémával kell szembenéznie. Ezzel az önmagát művelt bugrisnak tartó politikus (aki valójában legfeljebb félművelt bugrisnak nevezhető) pénteken szembesült, igaz, nem először. Pont azon a napon, amikor az EU pénzügyminisztereinek tanácsa…..
Palvata 2013.06.23 11:26:39
@HgGina: Helyes!!! ..ha meg helyesírás-csonkolt "bloggerünk" szinkronírásra is képtelen....legalább hallgasson!!!!! www.merriam-webster.com/cgi-bin/audio.pl?damocl01.wav=Damocles
Hatalmas mérkőzést játszott Szlovákiával a magyar válogatott. Az utolsó harmadot 2-1-re megnyertük, csak Mol ligás gólokat lőttünk, sorrendben Holéczy, Peterdi és Sille talált be. 1-3-ról felálltunk, 13 másodpercen múlott a szenzáció. Az ellenfél sokkal erősebb volt, sokkal…..
Palvata 2009.04.24 22:29:40
Ünnepek idején veszekszik a család, sokan borzasztóan berúgnak, Pettkó András pedig üdvözli a választópolgárokat. A legendás karácsonyi videó népszerűségét ügyesen felismerve az MDF-es képviselő most kijött a húsvéti verzióval is, Ha van olyan, hogy kultuszfilm és…..