Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Puck

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedd este kiosztották Londonban a BRIT Awards díjait (BRIT = British Record Industry Trust), ahol a legnagyobb nyertes természetesen Adele lett, a legnagyobb esemény pedig a Blur ötszámos minikoncertje volt. Az énekesnő lett a legjobb női szólelőadó, illetve az év lemeze díjat is…..
Minden bizonnyal azt már az LMFAO tagjai is érzik, hogy mostanra a világ jelentős részének tele lett a töke a Party Rock Anthemmel, meg azzal, hogy ők szexik és tudnak róla, úgyhogy elkészítették legújabb klipjüket Sorry For Party Rocking című számukra, amiben most az egész…..
Keze ügyében a több mint 5 colos Galaxy Note és a legújabb Tab. 3D tévé és internetező hűtőgép: sokunk számára irigylésre méltó helyzetben van, hisz a mindig legújabb kütyük között dolgozhat. Az ad:renalin Kováts Botonddal, a Samsung Electronics Magyar ZRt. marketing…..
Ezzel a címmel taglalja a döntés hátterét az Asymco piackutató cég egyik szakértője, Horace Dediu. Eric Schmidt, aki 2009 augusztusáig a Google vezetői és az Apple igazgatótanácsi székében ült, utána utóbbiból kirakták a két cég egyre éleződő versenye miatt, most a Google…..
A Microsoft bíróságon megy neki az Apple-nek az AppStore neve miatt. Szerintük ugyanis egyetlen cégnek sem lenne szabad ilyen általános nevet levédetni, hiszen mind az app, mind a store a piaci résztvevők által aktívan használt szavak, sőt az App Store szóösszetételt szeretnék…..
A Pocket-lint információi szerint nyáron érkezik meg a következő Android verzió, a 2.4-es változat Ice Cream néven fut majd és június/július körül jelenik majd meg. Egyes nem hivatalos források arról beszélnek hogy a Honeycomb (3.0) a tabletek oprendszere lesz, míg az Ice Cream…..
A Microsoft igazgatóhelyettese, Joe Belfiore nem szívesen beszél számokról, így a közelmúltban megrendezett konferencián sem derült ki, mennyi Windows Phone 7-est adtak el eddig. Ugyanakkor a távlati célokról már mesélt a szakember.Elmondta, hogy az eladások egyelőre a terveknek…..
Puck 2010.12.08 13:46:04
@Ulkesh: Hat nem tudom. Azert a HTC, Nexus mobilok meg a Samsung Galaxy S nem igazan esnek az olcso mobilok korebe.
Minden napra egy bréking jellegű, magyar vonatkozású hír jut, és a csütörtök ez alól sem kivétel.Egy olvasónk arra hívta fel a figyelmünket, hogy újabb mozgolódás van az Apple-nél Magyarország ügyében. Mielőtt iTunes-ot kiáltanánk, ki kell ábrándítanom mindenkit: nem…..
Kanadára is elindítja, új kerékpárbarát funkcióját a Google. A Bike Directions szolgáltatás eddig csak az Egyesült Államokra terjedt ki. A kanadai bringások országos úthálozati térképen böngészhetnek a számukra megfelelő utakat a következő napoktól, kilenc nagyvárosban…..
Puck 2010.11.24 10:50:14
@Húzzunk bele!: Azert mert a cikk nem Magyarorszagrol szol, meg siman lehet hir erteku. Nem egy betonfallal korbe vett orszagban elunk.
Örülünk, Vincent? Románia 2010.11.18 09:17:00
Románia egy nagyobbacska ország, két és fél Magyarországnyi területtel, körülbelül 21,5 millió lakossal. Nehéz őket megszámolni, állandóan izegnek-mozognak, állítólag több milliónyi román él szerte Európában és a világban, de ez nem lényeges, sokan vannak, a húszmillió…..
Ennyi a nagy hír, amire tegnap óta várunk: az iTunesban elérhető a Beatles életműve, az Apple.com weboldalon pedig a zenészek képével találkozhatunk.Hogy ezt annak ellenére csalódásnak érezzük, hogy Magyarországon egyáltalán nincs iTunes Store, vagyis számunkra továbbra is…..
Na, itt van egy kis hazai információ, hogy jobban képbe kerüljünk. Elképesztően exkluzív és nevük elhallgatását kérő forrásainktól megtudtuk, hogy összesen 130 ezer iPhone és 25 ezer androidos telefont van forgalomban Magyarországon.Saját házi statisztikát is…..
Appleblog Netbook-e a MacBook Air? 2010.10.23 11:27:00
Azért gondoltam, hogy érdemes körbejárni ezt a kérdést, mert sokan gondolják úgy, hogy az Apple most egy netbookot dobott piacra, olyan teljesítménnyel, mint amit az Asus Eee, MSI Wind meg hasonló gépektől megszokhattunk. Hogy tisztázzuk a kérdést, előbb válaszoljunk arra, hogy mi…..
A Best Buy vezére szerint legalábbis ez tapasztalható a piacon. Ez a szám jóval nagyobb, mint amire számítani lehetett, hiszen első olvasatra azt jelenheti, hogy a hordozható gépekre vágyók felének elegendő az, amit egy iPad tud, és nincs szükségük a dolgozószobájukon kívül…..
Puck 2010.09.17 14:59:43
@ombie: Remelhetoleg az okos telefonod lesz a zenelejatszod meg talan (TALAN!) a fenykepezo is.

Nallam a netbook valahogy jobban bejon, mint az iPad, raadasul az okostelefonom meg megint olyan, hogy sok mindent megtudok rajta nezni, amit egy tablettel neznek.

Viszont itt megjelenik a kerdes, hogy akinek iPhoneja van es Apple fan annak nincs netbookja, igy talan ezert szukseges szamara az iPad. Szoval meh meh meh...
Reckl Amál blogja Féltestvérek 2010.05.09 15:22:34
2004. december 5-én nemmel szavaztam. Elérkezett az idő, hogy elmondjam, miért.Nem a határontúliakkal szembeni ellenszenvem miatt. Semmi különöset nem érzek a nem Magyarországon élő magyar emberek iránt, ahogy belföldiek sem egy halmaz.A legendás 23 millió román sem rémisztett…..
Puck 2010.05.10 09:44:43
Nem igazan szoktam kommentelni, de most kell, ugy erzem.

En, mint Aranyosgyeresi szuletesu, Kolozsvartol 60 km-re fekvo kisvarosbol szarmazo erdelyi, ugy gondolom, hogy ez az egesz annyira fel van fujva, hogy mar hihetetlen. Az a vicces, hogy ez csak itt. Nem tudom ki kerdezte meg az erdelyi fiatalsagot, arrol, hogy ok akarnak-e magyar allampolgarsagot? Mert szerintem mar nem sokan akarnak. En 8 eve elek Magyarorszagon, mar van magyar allampolgarsagom, de csak edesanyam utan kaptam meg, tehat nem nekem kellett vizsgaznom annak idejen. Az a boldogsag amit az o szemeben lattam, amikor megkapta az allampolgarsagot, hihetetlen volt, nagy orommel toltotte el, de sajnos en mar nem igy velekedem. Ez a 2004-es szavazas is nagy rohely volt es gusztustalan. Oda allitani tobb millio embert, hogy szavazzon a hatarontuliakrol, nem igazan volt fair. Miert nem volt elobb egy szavazas, hogy akarjak-e a kulhoniak ezt az egesz cirkuszt?

Persze, en csak az erdelyiekrol tudok velekedni, szekelyekrol nem. Van az a nagy kulombseg az erdelyiek es a szekelyek kozott, amit sokan nem latnak es nem ismernek el. Engem, mint erdelyi, nem erdekel az o autonomiauk, en sikeresen beilleszkedtem az otthonomba, nincsenek nyelvi problemaim, pedig egyenlo eselyekkel indultunk szuleteskor, megis ok valami miatt kulombek, es nekik minden nehezebb. Eh, legyen ugy.

A masik dolog, 2004ben vilagos volt, hogy mit szeretne a jobb oldal, utanna eveken keresztul is mondtak, ha kormanyra kerulnek, akkor adnak kettosallampolgarsagot, ezt a szavazo polgarok nem tudtak? Vagy ha tudtak, akkor egyetertettek vele. A fidesz tobbseget szerzett, es egy nyilvanvalo lepesre szantak el magukat, azt amit mar 6 eve mondanak, es most eri sok embert a meglepetes, vagy az ellenszenv, hogy miert csinaljak? Eh, ez vicc. Az orszag ezt akarja. Lehet hogy Te nem, de az orszag igen, mert a fideszre szavazott. En mint erdelyi, magyar allampolgar, nem mentem el szavazni, mert ez nem az en orszagom, nem a szulohazam, ez Magyarorszag, barmennyire furcsa is, nekem az otthonom Erdelyben van, es ha az most epp Romaniahoz tartozik, akkor Romaniat nevezem szulohazamnak.

Egyetertek a cikk irojaval, hogy nem kell masoknak donteniuk az O orszagarol, en sem szeretnem, ha Romaniaban a Moldovaiak dontenenek a dolgokrol, csak az a kulombseg, hogy ott is fellett dobva ez a kerdes, kapjanak-e a hatarontuli romanok kettosallampolgarsagot, es valahogy megis megoldottak.

Szemelyes kis kulhoni velemenyem szerint, nem kell kettosallampolgarsag, hanem egy olyan rendszer kiepitese, amely lehetove teszi annak, aki hatarontuli magyar, hogy megkapja az allampolgarsagot ha igenyeli. Hangsulyozom, ha igenyeli, ha nem, akkor hadjuk mar az embereket beken, ez a sok-sok evi hurcolas, hogy ide oda ide oda, ideje lenne mar az egesz cirkuszt befejezni, mert ez mar rohejes.

Tisztelettel,
egy erdelyi magyar allampolgar
Puck 2010.05.10 09:53:32
@lkjpoi: Igen teljesen igazad van, azert hangsulyoztam, hogy csak erdelyiekent tudok hozzaszollni, nem tudom mi a helyzet a tobbi orszagban. Ha nem automatikus kettosallampolgarsagrol van szo, akkor mar ennek a cikknek sincsen sok ertelme, mert nem fog tobbmillio magyar jooni Magyarorszagra.

Elnezest a felreertesert.
Puck 2010.05.10 10:09:16
@krüger: Igen, szamukra tenleg lenyeges ez a dolog.

Orulok, hogy sokan vannak akik realisan latjak ezt az egesz cirkusz dolgot, es remelhetoleg, azok is lenyugszanak nemsokara akik eddig hisztiztek.
Ezek aztán az igazi early adopterek, akik úgy akarnak a megjelenés napján a legközelebbi árusító helytől több tízezer kilométerre iPadet vásárolni, hogy még a fotelből sem kelnek ki, inkább licitálnak az eBay-en.A TUAW talált rá olyan aukcióra, ahol a nyertes licit egy 64 gigás…..
Bigyóblog Kipróbáltam az iPadot 2010.04.06 15:35:00
A kezembe került az iPad, rövid ideig kipróbálhattam, Előrebocsátom, nem tudtam hosszú órákig játszogatni vele, hogy mindenre kiterjedő tesztet írjak, így csak első benyomásaimat írom le.   A legelső, ami eszembe jutott, hogy mennyire vékony. Kézbe véve, nagyon könnyűnek…..
Puck 2010.04.06 16:55:41
@RaveAir: Majd arra jo lesz a WePad (:
Nem kétséges, hogy a Google Buzz a Facebook babérjaira tör. A Google nem mondott le arról, hogy rávegyen minket arra, hogy az ő szolgáltatásaiban osszunk meg és fogyasszunk tartalmakat. Sok kudarc és tévút után hátha most jöhetne el számukra a nagy pillanat. De... Nagyon messziről…..
A finn menedzsere elárulta, a versenyző már elhatározta magát, amikor a német cég bejelentkezett.”A Mercedes akarta Kimit, de akkorra ő már eldöntötte, hogy ralizni fog. Kimi nem gondolja meg magát” – nyilatkozta Steve Robertson a Turun Sanomatnak. A 30 éves…..
Puck 2009.12.10 16:29:42
Hat akkor nezzuk, ugy gondolom ez a hir lehetett: www.hs.fi/english/article/Kimi+R%C3%A4ikk%C3%B6nen+to+take+sabbatical+year+from+Formula+One/1135250850386

“On the F1 level the alternatives were to drive with McLaren or not to drive at all. Kimi and McLaren could not reach an agreement, and therefore he will not be seen behind the wheel of an F1 car next year”, Robertson explained.

Sehol sem latom azt, hogy Kimi Raikonnen "visszautositotta" a McLarent, egyszeruen nem jutottak dulore, es amint a cikk tovabb irja, addig vartak, amig Button elvette a helyet.
”Még nem írtunk alá semmit, nem is beszéltem telefonon Raikkönennel, de ez több, mint pletyka, tényleg lehetséges. Hihetetlen pilóta, gyári C4-est kapna” – mondta a finnről a Citroen-főnök.Olivier Quesnel egy hétvégi interjúban erősítette a wrc.com pénteki…..
Puck 2009.11.30 14:54:31
@mojszipupi: Lehet, hogy akkor vegre Loeb is eljut az f1be, mint tudjuk, Loeb a Red Bullnal akart bevagodni, de nem sikerult, talan tesztelni megis fog. Lesznek meg itt fejlemenyek. (:
”Még nem dőlt el teljesen, de heteken belül bejelenthetjük, talán meglepetést is okozunk” – mondta az alakuló Mercedes GP pilótakettőséről Norbert Haug igazgató.A sejtetés erősíti az as.com értesülését, miszerint a hétszeres bajnok az olaszoknál a továbbiakban…..
Puck 2009.11.18 10:59:05
www.planet-f1.com/story/0,18954,3213_5701378,00.html

Header:"MCLAREN TO CONFIRM BUTTON WITHIN FORTY-EIGHT HOURS"

Akkor a cikk iro szerint, Hamilton helyere erkezik Schumacher? (:
Végre egy androidos mobil, ami még jól is néz ki. A Gizmodo szerint a Sharp érintőkijelzős mobilja minden, ami a most kapható T-Mobile-os nem: dizájn és fícsörök együttese, ami meggyőzheti a felhasználókat arról, hogy inkább ezt vegyék az iPhone helyett. Néhány adat a…..
Merészség lenne másfél nap után a kezelőfelületről írni, de annyi biztos, hogy az iPhone, sőt még az érintős LG-k és Samsungok után is szokatlan. Furcsa, hogy az ikonokra csak egyszer kell rányomni a belépéshez, de a zenelejátszóban az albumokra és a számokra kétszer. Hozzá…..