Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Guten Morgen!

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Forrás: Why We Protest? fórum2009. január 5-én Marc Headley és ügyvédje, Barry Van Sickle keresetet nyújtott be a Nemzetközi Szcientológia Egyház ellen Kalifornia Állam Legfelsőbb Bíróságánál. A teljes beadvány itt olvasható, Marc Headley-ről bővebben itt.Eredetileg…..
A koppenhágai OT-szinteket szolgáltató szervezet legújabb magazinjából mellékelem az OT-nyereségeket. 18 és 40 millió HUF körüli összegekért ilyen képességeid lehetnek!      Szavak:ötödik dinamika - minden élőlény összességeposztulátum -…..
X. fejezet – Végre sínen vagyunk (További információ, a többi rész: Hamis álmok összefoglaló oldal)             1986-ban egy meleg augusztusi napon a PAC szcientológia komplexum (avagy a „Nagy…..
Kicsit lazábbra veszem a figurát, ha már egyszer év vége van.   Az egyik fórumozó felvetette az exscn.net fórumán, hogy az Anonymous mozgalom azért is eredményesebb minden eddigi antiszcientológia megmozdulásnál, mert abszurditásban vetekszik a szcientológia abszurd…..
Egészségkárosító hatások, a fogyasztók megtévesztése, Lenkei  és Miklovicz Attila, aki a szcientológia egyház mellett (ld. Miklovicz Attila megsemmisül) a Lenkei-birodalom PR-jával is foglalkozik mellékállásban.  Videó (38:05-tól kezdődik, az eredeti oldalon lehet…..
Guten Morgen! 2009.01.02 09:24:44
Guten Morgen! 2009.01.04 08:51:56