Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mendike

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudom mit szóltok az új admin felülethez a blog.hu-n, már akit érint, de én nagyon elégedetlen vagyok vele. Ezért is döntöttem a költözés mellett, csak még nem tudom, hogy melyik blogos oldalt válasszam. Azt szeretném, hogy csak és kizárólag a meghívottak számára legyen…..
Csőryke és pocaklakói Az UTOLSÓ 2011.05.30 20:17:00
Bezárok.Hosszú gondolkodás után arra jutottam, hogy megszüntetem ezt a blogot minden egyes bejegyzésével együtt. Ezt itt így már nem tudom folytatni. De úgy érzem, aki eddig olvasta, megérdemli, hogy válaszokat kapjon és tudja miért döntöttem úgy, hogy itt a VÉGE.Már egy hete…..
Hunor&Minka&Zsigu Újratöltve 3.0 2011.02.08 21:12:00
A jólsikerült prototípusunk után, elkészítettük a második, javított kiadású kicsihugit és úgy gondoltuk, (nem, nem a csúcson hagyjuk abba, hanem megkísértjük újra a sorsot) kijavítjuk előzetesen elkövetett vagy annak vélt hibáinkat és kihasználjuk a karácsonyi-szilveszteri…..
Scienceroll.com nevű blogom másodszor nyerte el az orvosi blogok világversenyének legjobb orvosi technológiai/informatikai blog díját.Ez a legfontosabb verseny, ahol egy orvosi témájú blog megmérettetheti magát. Ezt írták a verseny szervezői: For the second year in a row, Bertalan…..
mendike 2010.02.21 20:51:57
MEGVAAAAAAAAAAAN A TETKOOOM!!! JUHIIIJJJJJ :) :) UGY ORULOK NEKI, FAAAJT...DE NAGY NEHEZEN KIBIRTAAAAM :) :) JUHIIIIIIJJJJJ :) RAKOK FEL KEPEKET IS (NEMSOKARA...) (L) TETKOOOOM (L)..
Díjat kaptam!!!!! Beo-tól----> http://bogyokank.bloglog.hu/  ! Nagyon szepen köszönom! 1. tedd ki a díjat a blogodra! 2. linkeld be, akitől kaptad a díjat 3. nevezz meg legalább 7 blogot 4. hagyj üzenetet a díjazottaknál      Akinek én adom a díjat: *…..
MIIIIIIII LESZ IGY AZ EMBEREKKEL!!!!!!!!!  A SOK KOCSOG ZSIDO SENKI MIATT KIK ELLOPJAK-ELLOPTAK A PENZT TOLUNK(INGYENELOKTOL), OK MIATTUNK VAGYUNK-LESZUNK ILYEN UNDORITO SZAR PENZUGYI ALLAPOTBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HALJUNK EHEN!!!!???? MIT SZAMIT AZ NEKIK!!!!!!!!!!! SOK SENKIHAZI !!!!!!!!! NEKIK…..