Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Itsuki

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy a blog olvasói között az az általános vélemény, hogy ma már csak a hülyék vesznek nyomtatott gamer lapot, de akkor is van itt valami, ami érdekes fejlemény: a Gamestar mostantól nem ad lemezmellékletet az újság mellé. Na, azért nem ment el az eszük teljesen,…..
Hangos üdvrivalgás köszöntötte a Pittsburgh első gólját a New York Rangers elleni harmadik meccsen. Nem csak azért, mert a Pittsburgh megszerezte a vezetést, hanem azért is, mert Sidney Crosby megszerezte első gólját a playoffban. Ami összejött neki, az most már 120 perce nem megy a…..
A keleti főcsoport-elődöntőben a New York Rangers kisebb meglepetésre egyből elvette a Pittsburgh pályaelőnyét, az első hosszabbítás negyedik percében, Derick Brassard góljával nyert. Híres emberekből most sem volt hiány a lelátón ott volt a híres színész, Russell Crowe is, de…..
NHL Hetedik meccs lesz New Yorkban 2014.04.30 09:21:52
Egyenlített a Philadelphia a keleti főcsoport negyeddöntőjében, miután a hatodik meccsen legyőzte a New York Rangerst. A második harmad végére minden eldőlt, a Flyers ekkopr már 4-0-ra vezetett, Wayne Simmonds addigra már mesterhármasnál tartott. A Philadelphia színes bőrű csatára…..
Két párban is hetedik meccs lesz, a Pittsburgh viszont idegenben intézte el a Columbust, ezzel a kettejük csatáját is. Két harmad és Jevgenyij Malkin mesterhármasa kellett a sikerhez, 35 perc után 4-0 volt az állás, az utolsó játékrész, utolsó tíz percében három góllal…..
NHL Egyenlített a Philadelphia 2014.04.20 21:22:20
A kilencedik percben már 2-0-ra vezetett a New York Rangers. Innen állt fel a Philadelphia a két csapat negyeddöntőjének második meccsén. Gólt ütött az első meccs negatív hőse, Jason Akeson is, aki hihetetlen elszántsággal igyekezte helyrehozni, hogy az első meccsen az ő…..
NHL A szezon négy percben 2014.04.15 09:08:45
Ma is egy videóval jelentkezünk először. A 2013-2014-es szezon legszebb, leglátványosabb jelenetei négy percben. Tényleg érdemes végignézni.  ..
Korábban írtam arról, hogyan találták meg Felcsúton a kiskaput, hogyan kerülték ki az MLSZ azon szabályzatát, hogy egy NBI-es csapat második csapata jövőre nem indulhat, csak az NBIII-ban. Most azonban kiderült, hogy a Puskás Akadémia önálló klubként semmilyen módon nem…..
Kíváncsian várom, hogy mikor áll ki a nyilvánosság elé az MLSZ liszenszadó testületének bármelyik tagja, és mikor mondja azt: uraim, ezt elbasztuk.Ahogy a klasszikus mondás tartja: nem kicsit, nagyon.Mert hogyan lehetséges az, hogy van egy testület, amely azt vizsgálja, hogy az…..
Mészáros Ferenc, az egri focicsapat edzője azt mondta, hogy a magyar labdarúgás bohózata, ami Egerben folyik. Pedig sokan tudják, egy előre megtervezett akció kellős közepén vagyunk. Én pedig azt mondom, az a valóság, ami Egerben folyik, na meg az, hogy az egyetlen felelős döntés…..
Elkészültem a 3 rész feliratával. Mikor kész lett át akartam tenni egy másik mappába és elfelejtettem frissíteni a mappát a total commanderben és nem jelent meg. Majdnem sírva fakadtam. Még megnéztem egy másik mappában ott se volt, visszamegyek és látom ott figyel ahova eredetileg…..
Véget értek a német bajnokság küzdelmei. A kislanynagyfoci.blog.hu megválasztotta a szezon 10 legszebb találatát. Szebbnél-szebb találatok születtek: távolról, szögletből, sok passz után és ollózásból is. Jó szórakozást! 10. SEJAD SALIHOVIC (Hoffenheim) a Hertha…..
Mint ismeretes a Microsoft, a Windows XP-től kezdve minden operációs rendszerében bevezette az úgynevezett ballot, azaz böngésző választó képernyőt (EU döntésre), melynek célja az lenne, hogy megdöntse a microsoft böngészőjének, az internet explorernek az egyeduralmát, amely…..
FIGYELEM!Ez a videó a "24" nevű sorozat hivatalos játéka és cselekménye a 2. és 3. évad között játszódik.Aki esetleg nézi a sorozatot és még nem tart ott, vagy tudja, hogy meg fogja nézni, az az 1:33-5:09 közötti részt tekerje át!Előfordulhatnak spoilerek és ennyit…..