Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raizen31337

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csilla blogja Harmadik nap 2009.07.03 13:34:35
Sziasztok!Tudom, hogy a màsodik napnak kellett volna jonnie, de tegnap nem sikeràlt gèphez jutni, mert az elvileg 8ig nyitva tartò internetezès 7kor zàrt... Amùgy bocs az esetleges elgèpelèsek miatt, de szar a gèp ès nyomni kell a kèpernyon a gombot, hogy làssak is vmit. Elèg mòkàs.…..
Csilla blogja próba 2009.06.26 21:19:00
HáHÁHÁJÁ!!!!!!!!!!!! van blogom. höff...
Raizen31337 2009.06.28 15:31:35
Alap: Egy fiatal embertársunkat eltiltott az anyja a World of Warcraft nevü játéktól. Az öccse úgy ítélte meg, hogy bátyja szenvedéseit másoknak is látnai kell, hogy átérezhessük együtt (IRÓNIA RIADÓ! IRÓNIA RIADÓ!), tehát becsempészet egy kamerát a szobába...…..
"A jellem, amelytől ember az ember Porból és szennyből a jellem emel fel. Jellem, amelytől fényt kap a szellem A jellem a tartás szóban és tettben."(Abigél musical: Tiszta jellem, részlet)Embernek lenni nem csupán annyit jelent, hogy fajilag a homo sapienshez tartozunk, két…..
Kedves olvasók!Azon kaptam magam, hogy alkalmazkodom az igényeitekhez. "Túl sokat politizálsz!" - és én nem, vagy alig poltizáltam. "Túl hosszan írsz!" - és én rövidebbre vettem a bejegyzéseket. "Ne depizz már annyit!" - és én nem írtam már le, amit…..
Raizen31337 2009.04.28 07:13:54
Álmos! 8 évnyi barátsággal a hátunk mögött, úgy érzem, lehetek őszinte. A legjobban azon lepődtem meg, hogy nincs bennem harag. Csak szomorúságot, keserűséget, és fájdalmat érzek.De akkor ne finomkodjunk, öntsünk tiszta vizet a pohárba! Az elmúlt időszakban egyre inkáb…..
Mindig felhúzom magam azon, ha Wass Albertet, a szerintem igen tehetséges magyar írót lenácizzák. Természetesen azok, akiknek fingja nincs arról, ki is ő, és miket is írt.ITT megtalálható a híres antifasiszta weboldal, a partizáninfó egyik írása Wass Albertről. Akinek nincs…..
Nem tudom eldönteni, ezt a számot komolyan gondolták, vagy van benne egy nagy adag irónia?Mint kiderült, ez egy biszex és leszbi lányokból álló zenekar. Van benne némi fenimizmus. Aki nem óhajtja végigélvezni a muzsikát (a szám nekem tetszett, szöveg ide vagy oda), annak…..
Hányinger, kedves olvasó! És most bárki azt hiszi, hogy ez egy ritka dolog? Ez már az általános iskolámban is rendszeres volt (talán nem ennyire durván, de hasonló esetek voltak). A középiskolában is fordult elő hasonló. Nem szóltam én akkor egy szót sem, mert féltem.…..
Raizen31337 2009.03.11 22:06:07
@mezeinewsee: ÉN MEG IS KÖVEZLEK! Hogy-hogy megérdemelte????? Ilyet senki nem érdemel meg csak az aki konkrétan ilyet tesz. Az emberek 70%-a nem képes kiállni a saját elveiért és közülük se kéne senkit ilyennek alávetni. Ez ami itt történt szörnyű és nincs rá semmilyen magyarázat. Az olyan embereket akik ilyenre képesek azokat kéne nagyon nagyon lassan "megtanítani" a normális viselkedésre. Szerintem gondolkozz el, hogy milyen világban élünk és,hogy mik voltak a gyerek kilátásai a helyzetre nézve!
"Az erő igazság nélkül erőszak, az igazság erő nélkül tehetetlenség."
(Sosai Masutatsu Oyama) Ezen gondolkozz el!
Hivatalos közlemény: nem tudok változtatni a kommentelési lehetőségeken! Ez azt jelenti, hogy választhatok: vagy senki nem kommentelhet, vagy csak belépett felhasználók... sajnálom, nem én találtam ki!Aki kommentelni akar, az regisztráljon be, max 5 perc.Blogtali: az Úr 2009.…..