Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cvt01

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
0. Mielőtt kinyitod a szemed, nagyon erősen reméld, hogy otthon vagy. Ha otthon vagy, az sokkal könnyebbé fogja tenni a pillanatokon belül bekövetkező pokoljárást. Ha otthon vagy, az emellett sok mindent jelent:   a. Képes voltál valahogy hazateleportálódni. Az jó, az nagyon…..
cvt01 2011.02.17 22:55:27
Up-update!! A vásárcsarnok magára maradt, a MészárSteak elköltözött a Hegyvidék bevásárlóközpontba a XII. kerületi Apor Vilmos térre. A fiúk a legalsó szinten találhatók, a mozgólépcsőtől jobbra.  Update! A fiúk leköltöztek a csarnok alagsorába az ottani…..
cvt01 2010.09.20 21:40:15
Jópár évig éltem az USÁ-ban ahol mondhatom, hogy elég komoly steakfüggőséget sikerült összeszedni úgy hogy a grillezés csínját-bínját kitanulva a végén már csak a saját magam által elkészített húsokat ettük. Tudtam amikor hazatelepültünk, hogy nem sok jóra számíthatok ami a marhahúst illeti. Aztán pár napos kétségbeesett keresgélés után rátaláltam a malackaraj cikkre és vele Józsira. Azóta többször vásároltam náluk Porterhouse steaket, egyszer Ribeye-t és legutóbb darált marhahúst hamburgernek 20% vesefaggyúval.
Egyszer sem csalódtam. Nem vagyok eleresztve anyagilag de inkább eszek csirkét és disznót hetekig mint megvegyem az ócska tejmarhát a boltban. Sajnos még a pörkölt se ízlik úgy mint tíz éve. Marha csak Józsitól kerülhet az asztalra (vagy a szomszédos ausztriából de az se közelití meg a minőséget amit Józsitól kapok, vagy ha igen kétszeres áron - vettem már ott igazi USÁból exportált ribeye-t átszámítva 8500HUF-ért).
Igen egyébként 300km-re lakom Pesttől de ha kell eddig mindig megoldottuk Józsival telefonon és mindig volt egy ismerős aki pont erre jött ;).
Egyébként nekem simán megérne 1500 forintot, ha egy GLS szerű gyorsposta kihozná ide a húst (persze a hűtést ugye meg kellene oldani valahogy)

Before: ennyire jólinformált cikket marhasteakről magyar nyelven ritkán olvashat az ember... Köszönöm, hogy terjeszted az igét. A középkorú magyar háziasszonyokat már te sem tudod meggyőzni de talán idővel a fiatalabbak megismerkednek ezzel is. Inkább a férfiakra számíthatunk elvégre a grill is emberes sport. Ehez persze sokkal több kellene Józsiból, de úgy látom, Józsi csak egy van!!! Remélem megy a bolt és megmarad még nagyon sokáig!!! Sok sikert hozzá!

ui: pénteken küldök valakit 2.5 kiló darálthúsért. Legutóbb 4 kilót vettem, 1600 volt kilója és szétolvadt a szánkban (kis vajat belegyúrtam azért a pogácsák közepébe). Ha valakinek ez is drága egyen sok 9 éves nyolcszor leborjúzott végelgyengülésben kimúlt Holsten tehenet.

Kösz, hogy ezt elmondhattam.
Ezt a bejegyzést átköltöztettük és a továbbiakban csak új helyén érhető el ITT.(Természetesen a kommentek is elérhetőek ugyanott.)A kényelmetlénségért elnézést kérünk!..