Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bandytos

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első és legfontosabb lépés a probléma feltárásaTekintve, hogy a sérült magatehetetlen állapotban van, nem érdemes kérdezéses módszerrel felderíteni a probléma mibenlétét. Ez abban az esetben is lehetetlen, ha a sérült nem sérült, mert akkor is magatehetetlen. Ezért szükséges…..
Ez a lépés meghatározó jelentőségű a továbbiak szempontjából.  ..
 Öröm látni a jól végzett munka gyümölcsét. Ez esetünkben is így van. A rezzenéstelen arcú sellőbarbi ismét teljesértékű műanyagvacakként folytathatja tovább életét.   ..
 A kar megfelelő helyre történt behelyezését követően erős rögzítés szükséges, hogy a jövőben hasonló eset ne fordulhasson elő! Ügyelni kell arra, hogy ne húzzuk túl a csavart, ne szakítsuk meg a menetet, mert ez végzetes lehet.....
A kar visszahelyezéséhez meg kell lazítanunk a test alkatrészeinek összetartására elhelyezett csavart. Ezt a korábban bemutatott csillagcsavarhúzó segítségével tudjuk megoldani.Ez követően feszítő mozdulattal a test két felét résnyire elválasztjuk, hogy behelyezhessük a levált…..
megvaltas A fej leválasztása 2012.01.17 20:47:00
 A munkálatok fontos része a fej megfelelő módon történő eltávolítása. Ezt egy határozott, mégsem túl erős mozdulattal tehetjük meg, s ennek eredményeképpen nem okozunk további károsodást. ..
A Dél-Balaton és az ország egyik legszebb és legdinamikusabban fejlődő pincészetének létrehozója nyerte el 2008-ban az év bortermelője címet. A Magyar Bor Akadémia öt jelölt közül választotta ki a lellei mestert, aki immár évek óta ott állt a lehetőség kapujában. Az…..
A hét elején mindig fogékonyabbak vagyunk a hülyeségre, valahogyan könnyebben befogadjuk. Ezt mindenképpen a pénteken és szombaton bevitt alkoholmennyiségnek tudhatjuk be ami jó esetben kitart egészen hétfő reggelig, így kellemes nihilséggel indulhat a hét. Ezúttal az egri…..