Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borisz2003

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nicky Grist felelte egy újságírói kérdésre: Colin csak a pedálokat kezeli, a tempót én diktálom! A net tele olyan videókkal, ahol a navigátor hibázik, de nem gyakran találkozunk olyan mozikkal, ahol a versenyzőtárs egyértelműen kézben tartja a helyzetet, és rendet tesz a…..
TComment Használt BMW? Soha 2012.01.09 06:15:00
Ha ön a címben jelzett mondattal az ajkán alszik el minden este, akkor ne kattintson, ez nem az ön autója. Akinek prémiumtermék kell, az legyen hajlandó áldozni is rá. Mert akkor jó, még így, hétévesen is. Mai cikkünk blogposztja...
Borisz2003 2012.01.09 11:25:43
@slowMotion:
Ezt nem tudom, honnan ollóztad össze, de:
1. Az E38 konkrétan a "Szállító" 7-es!
2. 218d nincs!
Borisz2003 2012.01.09 11:31:04
@gyvy:
:DDD
Belsőség Az autó megköszöni 2011.09.02 07:00:00
Elmegy az autó úgy is, ha nem nézünk be soha a gépházba. Egy darabig. Csak sajnos nem tudhatjuk, mikor van vége ennek a darabkának. Ha már fel-felvillan az olajlámpa, pirosban jár a hőmérő, lehet, hogy késő benézni a motorháztető alá, akkor tényleg át kell adni a helyet…..
Borisz2003 2011.09.02 10:06:58
@sarocker:

Pl. a Check Controll-os 5-ös és 7-es BMW-k már 22éve is kiírták, ha alacsony volt az olajszint. ;)
  Csikorognak az agyamban a fogaskerekek, hogy a szerkesztőségi gyorsulásra hogyan készítsem fel az autóimat. Az ősöreg, visszavett CO-jú kismotoros cápa BMW nem egy gyorsulóbajnok, főleg, a péntek este kipróbált 520i-hez képest. Harapjon a cápa! Teljesen el voltam keseredve,…..
Borisz2003 2011.08.28 21:17:48
@Bende Tibor:

Azért hiba pont azt az E28 520i-t alapul venned, mert az országban nem túl sok olyan állapotú szekér futkos.
Ha megnyugtat, a nagy átlaghoz képest nem olyan rossz a vasad (sajnos).
A szebb az lenne, ha a "nem kéne mobil" lenne az átlagos állapotúnak számító.
Mondjuk a 2 árfekvése is más tészta volt...
Én nem tudom, hogy Benedek szívott valami kemény anyagot, vagy csak olyan jó idő van már, hogy napszúrást kapott, de olyan levelet írt, hogy nem tehetem meg, hogy ezt nem osztom meg veletek. Ilyen tényleg van, vagy csak álmodta az egészet? Régebben én is gondolkodtam motoron, de…..
Borisz2003 2010.03.17 21:52:53
@Szelki Lata:

Ok azt elnéztem, de neked ajánlom az ismerkedést a számológéppel, ha már az EGÉSZEN PONTOS adatokról beszélünk okostojás!
Talán először te is fogd föl agyilag, amit írtam, utána okoskodj. Menni fog? ;)
Borisz2003 2010.03.17 22:06:31
@belakis:
Már korábban lelőtték a poént. ;)
Borisz2003 2010.03.17 22:14:51
@Szelki Lata:
Örülök hogy ilyen nagy ember vagy és gratulálok hozzá. Jelzem csak felvettem a stílusod (ami érdekes egy vezetőtől). Az utóbbi szintre nem süllyedek.
Attól hogy valaki autóval jár, nem egyenlő az elhízottsággal...
De mindegy részemről lezárva.

Autósoknak olcsó üzemanyagot, motorosoknak jó időt!
Az adott márka PR-gépezetének ugyanis kutya kötelessége és jól felfogott üzleti érdeke azonnal reagálni minden – a konkurencia felől érkező negatív – impulzusra. A világ két nagyon erős és komoly prémium-gyártója közül pedig egyik sem engedhet a…..
Bianchim életében sorakoznak mostanában a megható pillanatok. A restaurálás utáni hazahozatal Karesztől ugyan már 2003 nyarán megesett, de az autó motorikusan borzalmas volt egészen tavaly télig. Bálint itt még nincs egy éves, a kép az akkori Motor-Presse irodája mellett készült…..
Borisz2003 2010.01.11 00:59:13
@Csikós Zsolt:
Nyugi Zsolt! Az "úriember" csak azzal nyugtatja magát, hogy nem érdeklik az ilyen autók, mert a műszaki szakértelmét meghaladja egy villanykörte cseréje a fürdőszobában, ezért már 3 éve kénytelenek gyertyánál fürödni. Mivel már 3-szor tankolta tele a benzines autójukat dízellel, így jobbnak látták, ha a felesége végzi a tankolást is...
Ha egy férfit, pláne műszakinak "kikiáltottat" kicsit sem hoznak lázba érdekes autók, ott erősen a mellplasztikára gyűjtés esete áll fönn. Jobb esetben csak gyerekkorában kellett lányruhában járnia...
Remélhetőleg a műszaki rajzokat részletesebben elolvassa, mint ezt a cikket, mert itt gyk ki van téve a be(hajtani)pofázni tilos a számukra.
További sok kitartást a hátralévő projektekhez!
András nem mindennapi módját választotta a KRESZ betartatásának. Egy ideig türelmesen várt a zebrán, hátha lesz valaki, aki végre betartja a szabályt és megáll, hogy átengedje őt. Aztán megunta és tüzet nyitott. Vagyis havat. Tegnap este fél hat környékén gyalog próbáltam…..
Borisz2003 2009.12.30 01:24:37
@Reggie:

Ezt ki lehetne írni néhány szélesebb úton lévő zebrához.
Konkrétan ma is hasonló eset történt. Én BMW-s létemre (tudom, köcsög adócsaló vagyok, de magyar rendszámos) megálltam egy jó széles (kb 3 sávnyi, de csak 2 sáv) úton egy zebra előtt, hogy a gyalogost átengedjem. A mögöttem közlekedő Pug 407SW-s szőke cica pedig szépen elkezdett kikerülni, de szerencsére időben észrevette a gyalogost. Miután az áthaladt, azért csak folytatni akarta a kikerülést, pedig nem aludtam be, csak megvártam míg rendesen átér a hölgy a zebrán.
Ez már az X-edik eset ugyanitt, pedig tábla és felfestés is van, száraz úton nappal történt.
PÁV-ot a szőke nőknek!!! :)
A fenti mondatot A műkincsrabló barátja barátja (nem, nem elírás) kapta az arcába nem olyan rég, amikor körbefotózta a Nemzetbiztonsági Hivatal előtt parkoló taxit, aminek láttán természetesen előkerült maga a személyfuvarozó kisiparos is. Igazából már régóta gyűjtöm a…..
Borisz2003 2009.12.02 20:39:29
@Anyádnak Palánkot!:
Ha civilben BMW-s, miért ülne napközben foswágen szisztembe?
Ez elég elcsépelt duma már. Minden márka képviselői között vannak idióták, csak egy szuzukin, vagy opelen átnéz az ember, pl. egy BMW-t pedig megnéz, ezért a többi nem tűnik fel...
Cloud Rider beküldésével folytatjuk Top Gear-sorozatunkat:Nem tudom volt-e már szó a Top Gear-ről a Viasaton, de első keresésre nem találtam ilyen post-ot. Én most vasárnap (szept 20)  láttam először magyarul, és mint a program eredetijének nagy rajongója,…..
Kicsit csalós a cím, mert persze volt már félrefordítás a Top Gearből; például az "elfoglaltabb, mint egy püspök süvege", de mostanra annyit szedtetek össze belőle, hogy egy sorozat simán kitelik. Jó eséllyel indulhat a fordító a Helyszínelők és a Jóbarátok…..
Belsőség Ki ez az ember? 2009.08.05 16:17:00
Vajon ki lehet ez az idegrendszer nélküli kiborg, aki a világ egyik legdurvább versenypályáján úgy vág át az egész mezőnyön, mintha csak számítógépes játékot játszana, 50 százalékra állított ellenfelekkel. Nagyobb térképre váltás A helyszín az ausztrál Bathurst és…..
Belsőség Feltámadás házilag 2009.03.24 20:00:00
Legutóbb akkor járhattak a garázsban, mikor Peti behozta az E28-ast. Nos, azóta természetesen történtek dolgok, de csak szép sorjában. Az első – és egyben legnagyobb probléma – a hihetetlen kosz és szemét volt. Égett is a pofám miatta rendesen, pedig javarészt nem az én…..
Tekintsünk most el attól a belső vívódástól, ami ahhoz vezetett, hogy ez legyen a mindennapi autóm. Az azóta eltelt három év alatt nem egyszer megbántam, de tán még többször virtuálisan hátba veregettem magam, hogy nem ugrottam bele valamibe, amit sokkal jobban szerettem volna,…..
Úgy tűnik, a Belsőség kollektív tudatalattija ezt a hétvégét az utólagosan beépíthető tempomatoknak szentelte. Esküszöm, egy büdös szót se szóltunk egymásnak, de hetek óta eldöntött tény, hogy ma ezzel fogok szívni. Kicsit messzebbről kezdeném, azokkal az időkkel, mikor…..
BMW 525tds 144le             Ár:     1.499.000 FtÉvjárat:    2002Állapot:    NormálÜzemanyag:    DieselHengerűrtartalom:    2500 cm³Kivitel:   …..
A boldog új évet hangulatos légkondicionáló berendezéssel és Rob levelével kezdjük, aki Ferencvárosban sétált egy fényképezőgéppel. Hogy mit keres egy randa doboz egy két éve nagy csinnadrattával renovált, védett homlokzatú (!) házon, azt nem tudjuk, de akit érdekel a bizarr…..