Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asenki

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyarság történelmében mindig is fontos szerepet játszott a lovasság. A ló nem csak egy egyszerű haszonállat volt, különleges bánásmódot igényelt. Minden nemzet különböző módon bánt lovaival és gyakran a lovakon múlott a nemzet sorsa is. Most csak a középkori lovas hadviselést és annak az…..
  "én bevezetnék a zebra körül a járdán egy kb. 1 m sugarú félkört. Aki azon belül áll, az át akar kelni, aki kívül, az meg nézelődik"   - zárta le Circus a "mikor van elsőbbsége a gyalogosnak a zebrán" témájú kommentvitát, ami a rendőrség brutális karácsonyi…..
Kiterjedt razziát indított a rendőrség kedden a biciklisek ellenőrzésére. A háromnapos akcióra a kerékpáros közösség interaktív térképpel válaszolt, amelyen bejelölhetők, hogy ki hol látott ellenőrzésre kiélesített rendőrt.Itt tehát megnézheti, hogy merre kell tekernie,…..
asenki 2013.07.17 13:37:21
@kasza003: ha világit az első lámpát , akkor jobban látlak a tükörben . Nem kaszállak el mint azt az öntudatos okoskát aki tegnap egyszer csak
megjelent mellettem, lámpája az volt csak bekapcsolni nem akaródzott neki. Sajnos a Budapesten a mellékutak közvilágítás sok kívánnivalót hagy maga után. Ha nem tolókocsiban akarod leélni az életed , tedd magadat láthatóvá.
Még csak a felénél jártam ennek a hirdetésnek, mikor már éreztem a kezeimen végig folyó bulanedvet meg azt a BIZONYOS életérzést, amit az Anker (nyuhahaha) óra ad! Az a csúnya gravírozott karikagyűrűt viszont nem értem O.o "Kellemesen fél homály van, nincs túl sok fény, csak…..