Regisztráció Blogot indítok
Adatok
húsimádó

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A netes társkeresők lényege az alkalmi kúrás, semmi más. Ne ott keressétek az álom pasit, könyörgöm. Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy teljesen friss történetet, vagy nevezzük szakításnak. 3hete nagyon unatkoztam és regisztráltam egy társkereső, beszélgetős,…..
húsimádó 2009.03.31 13:21:43
@savanyu a narancs (Szopós Muréna): A legszebb nőt is megunta már valaki.Egy kis digi-dugi mindíg belefér akár kocsiban is.Csak sokat kell hozzá rizsázni nem lehet egyből a lényegre térni.:-))
húsimádó 2009.03.31 13:04:52
A pasik olyanok mint a wc deszka:vagy foglaltak vagy le vannak sz@rva és neten keresgélnek.Sőt olyan is van, aki foglalt mégis neten szédíti a nőket.
Erős kezdet: a vidéki kislányból előbb escort, majd banki felsővezető lesz. Fake? Nem-fake? Vigyázat: hosszú! Hasonló sztori: egymilliós szakítás. A kép innen     Régi olvasója vagyok a blognak, jó hivatkozás szokott lenni napközben, miért is szakítsam meg a…..
húsimádó 2009.03.23 12:10:30
@S, the Phoenix:
Nem nézem egy darab húsnak a nőket.De a tököm tele van, hogy egyre több az ilyen kis qurva (ő mostmár vén qurva) akit félrevisz ez a kib@szott pénzimádat.És csak későn jönnek rá hogy nem kizárolagos feltétele a boldogságnak hanem maximum egy hozzávetőleges eszköze.(Ez volt a hegyibeszéd) Szóval inkább elkeserítenek az ilyen nők.
húsimádó 2009.03.23 12:16:47
@nicolekeg: Igazad van.+Kellene ide egy pszichológus ennek a nőnek.Ez is egy betegség amiben szenved.Vajon akar róla beszélni?:)
Hurrá! Itt a kánaán, amire vártam és azt hiszem sokan vártak. Erre nem más, mint személyesen Morvai Krisztina jogosított fel. "Az IMF-től, az EU-hoz kötődő és más külföldi bankoktól a tolvajbanda által felvett kölcsönökről jelentsük ki végre, hogy már…..
húsimádó 2009.03.16 23:26:12
Tököm tele hogy mindent kilőcsölnek az emberekere.Igen fel tenni a kérdést:Mi a f@sz közöm ehhez az egészhez?Én adósítottam el ezt a szerencsételen országot?Az igazság az, hogy odafönt valami baromira nincs rendben nálunk.Úgy folyank ki a pénzek mind a mai napig luxusdolgokra és prémiumokra a képviselőinknek, államtitkároknak, osztályvezetőknek stb. mind a huzat.+többszázezres fizjukról nem is beszélve.Eza baj. Itt kellene kezdeni az elvonásokat.Addíg én is morci leszek és sz@rok az egészre!!!
Ritka szerencsésen estek egybe az akciók csütörtökön, egyszerre árulták a fanszőrzetes csirkecombot és a zöld pörkölthúst. Aki a harmadik specialitásra is kiváncsi, alant kielégítheti a vágyait, ott olvasható Kis Balázs vonatkozó levele is.Kedves környékbeli Barátaim,…..
Hóbelevanc Gázfüggőség 2009.01.07 13:00:00
Évtizedekkel ezelőtt sokak közeli sötét jövőt vizionáltak, amely képek alapján mára el kellett volna fogynia a fosszilis energiahordozóknak a Föld nevű bolygón. Ma már más a helyzet, az óvatos becslések is sok évtizednyi tartalékról beszélnek, és ki tudja mennyi olaj és gáz…..