Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anya

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Édesanyám szerint nagyon rumlis csecsemő voltam: kevés alvás, sok hányás, folyamatos sírás. (Egyetemista koromra aztán a bőgést sikerült elhagynom...) Ebből kiindulva van egy olyan elméletem, hogy a saját gyerekkori rívásommal sikerült túladagolnom önmagam,…..
Anya 2010.02.26 11:22:48
@rath.dinen: Egyetértek minden mondatoddal.
Anya 2010.02.26 11:30:23
@rath.dinen: Nem tudod "stupedellát" meggyőzni, nincs gyereke, nincs tapasztalata, nem tudja mivel jár ha valakinek gyereke van. Se öröme se bánata, azt hiszem így szokták mondani.
Anya 2010.02.26 11:34:16
@Stupidella: A kommented és szavaid minősítenek!
Megy a tévében, bekapcsolom, és csendben nézem - de hányadszorra? Szeretem az olyan történeteket, amik évtizedeket mesélnek el. Volt egyszer egy Amerika, Howard's End, Napok romjai, Állj ki mellettem, Kamaszkorom legszebb nyara... és szeretem az olyanokat is, amikben végig érzed, mi,…..
B-oldal Jimmy és a csodalámpa 2009.01.02 10:40:00
Ha nem is büszkén és nem is véletlenül, de beállunk a sorba, mi is írunk Jimmyről. Mert megkerülhetetlen figurája volt a magyar könnyűzenének. Nem maradt vele kapcsolatos téma érintetlenül, minden lerágott csont, mi azért megpróbáljuk a velőt kiszívni. Nem Imréről, a…..
Boldog új évet kívánok mindenkinek!Pontosabban mindenkinek azt, amit szeretne, de így B-oldalasan sok jó lemezt és koncertet, de legalább is sok-sok emlékezetes zenei élményt!Általában tv nézés (nem DVD!) közben megzavarható vagyok különösebb botrány nélkül, ez alól két…..