Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PDAFAN

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A jelek szerint a kéthetenkénti szerdai sztrájkbuli nem elég az Ork-vadászok Szabad Szakszervezetének, ezért  - mivel a magyar vasút már tökéletes, és semmi munka sincs vele - át tervezik venni az ország kormányzását is:"Bár formálisan csak jövő pénteken…..
HamPLÓ Újraszinkronizálás 2007.11.24 22:52:00
Valaki nem tudja, miért szinkronizálták újra a Minden lében két kanál c. sorozatot, ahogy perpillanat a Filmmúzeumon megy? Mariann kapcsolt ma oda, én félálomban, csukott szemmel pihentettem a nyakam az ágyban, erre felfigyelek, hogy bár mindenféle "ismeretlen" hangok…..
w Üresjárat 2007.09.17 08:30:00
Eddig minden rendben van. Majd 2010-ben valaki elmondja megint: elkúrtuk...
PDAFAN 2007.09.18 11:07:44
RoFä (2007.09.18. 08:13:57), a hörgés nem tőlem jön, azt valószínűleg az egészségügyi "reform" eredményeképp magasabb szolgáltatási színvonalat élvező kedves betegek hallatják.

Ami még kicsapja nálam a biztosítékot: ma Magyarországon mindenki fiskális szemlélettel nézi a gazdaságot. Itt kiadunk X forintot, ott befolyik Y forint. És a kormány gazdasági tevékenysége nagyjából kimerül abban, hogy innen elvon, odatesz.

Ebből a büdös életben nem lesz fejlődés, hacsak nem találunk az Alföldön olajat is a földgáz mellé.

Nézzük meg a sikeres gazdaságok titkát!

Hogyan lett Malaysyából, Dél_koreából sikeres gazdaság? Hogyan tudtak a finnek úrrá lenni a 90-es évek gazdasági válságán?

Invesztáltak a közoktatásba, és állam bácsi pénzt adott fejlesztésre.

Mi is jó úton járunk: a közoktatás régi rendszerét már sikeresen felszámoltuk, csak valahogy az újra nincs értelmes koncepciónk. Van helyette elitista szemlélet USA módra. Ami persze ott is, itt is életképtelen. Csak mi nem tudjuk agyelszívással kompenzálni a szar képzésünket, mert nincs hozzá gazdasági erőnk.

Aztán a fejlesztés terén is remekelünk: fejlesztési alapok már vannak, viszont azokat csak a csókosok nyerhetik, miközben a miniszter urak siránkoznak, hogy nincs egy jó pályázat, amire pénzt adhatnának.

Ehhez képest a Tóta-típusú újságírók tucatszám írják a cikkeket, hogy csak így tovább a reformok útján.

Ahelyett, hogy megírnák: ennek semmi köze a reformokhoz, egyszerűen kivonjuk a pénzt azokból az ágazatokból, ahol a legkisebb az ellenállás, és odatesszük, ahova a lobbiérdekek diktálják.
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week hatodik írása... Szerző: Bobály Mihály Blog: jabjab.blog.com Legalábbis a Google szerint. A Google AdWords kampányaiban beállítható hogy a…..
w Híd a semmi ágán 2007.05.24 04:00:00
Alkalmam nyílott a múlt héten megtekinteni a Köröshegyi Völgyhidat, nemzetünk büszkeségét. Ez Közép-Európa legnagyobb műtárgya, 1,7 kilométeres hosszával bőven elérne Szántódtól Tihanyig, át a Balaton felett. Misztikus, gondolkodtató hangulat fogja el a magyart, ahogy…..
w Hurrá, buktunk! 2007.04.23 10:00:00
Juhé! Nem lesz Magyarországon foci-eb, se fölösleges stadionok, se huligánok!..
És tényleg, de inkább a röhögéstől és/vagy felháborodástól. Szóval ellátogattam megnézni a Microsoft honlapján a Vista reklámját. Ez a kép fogadott, amit rögtön lementettem és/vagy leblogoltam, hogy dicső példaként megőrizhessem az utókornak és/vagy az…..
w Egy ország hülyék nélkül 2007.04.18 05:30:00
Választójogi reformra semmi kilátás nincsen éppen. Hiszen még a nyomorult, mocskos, lényegéből fakadóan korrupt pártfinanszírozásuknak sem hajlandóak nekiesni ezek, hanem inkább úgy tesznek, mintha nem volna mindegyiküknek az arcán egy nagy pacsni szar. Hahó, de igen, látjuk! Na…..
w Emberarcú hüllő 2007.04.02 06:00:00
Az SZDSZ elnöke Kóka János, a végeredmény nem okozott meglepetést, legfeljebb a szoros verseny. A legitimáció ahhoz kevés, hogy Kóka azt tegyen a párttal, amit akar. De bizonyára megpróbálja. Hogy mit, arról már írtam: a Magyar Kapitalista Párt létrehozását. Kell, kell, kell…..
w Kergekór 2007.03.19 04:00:00
Jó cucc ez a forradalomünnep, mindenkinek hatalmas poénok jutnak eszébe, nagyokat röhögünk, még fel is írjuk. Másnap aztán értetlenkedve nézegetjük, silabizáljuk, és nem is értjük, mi volt ezen olyan vicces. Megvan a kormánybuktatás menetrendje, jelentem örömmel. Elárulta a…..
w Achtung, Panzer 2007.03.06 05:45:00
Nem derült, de nem is barna esőfelhőkkel terhes égből csapott le az antiszemitizmus gömbvilláma Gyurcsány Times-interjújával. Hogy ekkora még sose volt a zsidógyűlölet, és úton-útfélen szórólapoznak a nyilasok. Kérem a buta antiszemita röplapozókat, Dobrev Klárának…..