Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyd

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Valami bunkó sportot űz itt abból, hogy különféle indokokkal megbüntesse az autósokat. A barátnőmmel időnként felbukkanunk a környéken, itt van ugyanis a város egyik legmegbízhatóbb, legjobb fogorvosa, aki az agyamat is képes lenne fájdalommentesen kifúrni a fejemből.…..
nagyd 2010.07.21 14:42:21
Érdemtelenül jól bánik a Tesco - az ír Tesco legalábbis - Magyarországgal: azt a hamis képet keltik a vásárlókban, hogy Pumaföld egy ugyanolyan príma gasztronómiai fészek, mint egy olasz nagyváros. Balapety egy ír hipermarketben vásárolt olasz szalámiválogatást fotózott le, a…..
Lenyúlás, elhallgatás, nyílt színi kalmárkodás: ezek már nem csak a politikai, hanem a közértpénztárosi osztály tagjaira is jellemzőek J. szerint. Olvasónk, mondjuk ki férfiasan, Törpgate-et kiált, amennyiben súlyos visszaélésekkel (konkrétan elhókuszpókosodással!) vádolja…..
Tardai történetek Negyven 2009.03.28 09:00:00
Ez az Iván gyerek keresi magának a bajt. A Nándikával meg a Kockával felruccantak Hyper-re Pestre, vágod, a Kocka mondta, hogy a töke tele van a lakossági háuzzal, valami kemény szögelésre vágyik, de olyanra, hogy szájzárat kapjon, a kiscsíra Nándi meg birka módon megy utána, az…..
Tardai történetek Harminckilenc 2009.03.27 09:00:00
A Horenszky kúria Tardamajor után van, jó ezerötszáz méter mélyen az erdőben. Régen helytörténeti tárlat meg késmúzeum volt benne, a tardai meg a környékbeli kisiskolásokat minden évben elvitték, hogy nézegessenek ekét, rakott szoknyát, meg fanyelű kést valami hungarocellből…..
nagyd 2009.03.27 10:24:09
Tardai történetek Harminchét 2009.03.24 08:00:00
A Mihály - szül. Misike - maga a két lábon járó antibébi-lexikon. Lehet, hogy genetikus, mert anno a tanácselnök a pirospozsgás, csípős nyelvű édesanyját kívánta, de a terhességet a göndör szőrös háta közepére se', így aztán a Misike maga a nem kívánt terhesség. Aztán…..
Tardai történetek Harminckettő 2009.03.17 13:00:00
A Berda Mikit tavaly tökön rúgta a disznó. Szíve szerint idén el se' ment volna, de a Vladi mondta, hogy ne szopass, gyerekkorunk óta jössz disznót ölni, a fater is ki fog akadni, azt' hallgathatod majd egy évig, hogy milyen puhapöcs vagy. Majd nem állsz a hátsó lábánál, fogod a…..
FASZKIVAN! blog Az innovatív... 2009.03.10 18:13:00
Nem is olyan régen, alíg pár éve, egy szokványos hétköznapi, suli utáni kocsmázás alkalmával egy haver mesélte a következő sztorit.Kocsmázni voltak egyszer egy társasággal, hol máshol. Várakozásnak megfelelően hozták a szintet, alaposan lerészegedtek, annak rendje és módja…..
nagyd 2009.03.11 05:57:35
Nathanp kérdezte jártam-e tardán. hát én ugyan nem bazmeg, de körbekérdeztem hátha valaki, na azt az ogre mondta h szerinte ő igen, elbaszott sok gyökér van ott, abban viszont meg már biztos. akkori főnöke, aki többek közt karitatív tevékenységként a szerencsétlen rászorulókon…..
Tardai történetek Huszonhárom 2009.03.03 08:00:00
A Vladimir muterjáék a nem-dobunk-ki-semmit család. Legutóbb valami részeg állat rászart a lábtörlőjükre, hallod, az öreg kivágta középen a dzsuvás részt, azt' lukasan használják a lábtörlőt, mondván jó az még, zárt lábbal úgysem töröl senki sem lábat a kapuban. Na,…..
Belsőség A maranellói gyors 2009.02.23 09:33:00
  A vevő zsebeiben diszkréten dagad az ötvenmillió forint, meg is veszi az F430-at, de nagy valószínűséggel az lesz az utolsó Ferrarija. Vélemények az azonos című cikkünkről...
Tardai történetek Húsz 2009.02.25 06:00:00
A sörözős Peti eredetileg asztalos. A faterja is az. Ráadásul a nevük is frankón Asztalos, baszod. Egy időben az öreg folyton intarziákat csinált, ilyen faszom tulipánokat, meg a tardai tanács épületét stilizálva, sőt Budapesti Honvéd címert, mert katona korában hikomatosként…..
A Victoria's Secret modelljei általában nem nagyon szoktak különféle magazinoknak levetkőzni. Ezzel szemben Doutzen Kroes mégis megtette a Vman számára.Engesztelésül a fiúknak, ha már belefáradtak az "oscar-ruhák" nézegetésébe :)..
A bűn kerülete   A BRFK XI. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a főváros bűnügyileg egyik legfertőzöttebb területén látják el szolgálatukat, hiszen az ismertté vált, közterületen elkövetett bűncselekmények számát tekintve az elmúlt évtizedben minden évben…..
Bevallom, nekem mindig remeg kicsit a kezem, amikor veszek vagy eladok valami járművet, és fejből kell adásvételi szerződést írnom. Fogalmazni tudok, írtam is már ilyet vagy százat, sőt, hivatalból angolra is fordítottam egész komoly szerződéseket. De azért ott vannak a jog…..
nagyd 2009.02.18 15:09:00
@AttiLADA: az nem Rókushegyi? persze totál tökmindegy
Tardai történetek Tizenhárom 2009.02.13 10:00:00
Pechről lesz szó, baszod. Ignác besokallt ettől az angliai melótól, egy ilyen indiai éttermes faszi házán melóztak, a srác két szlovák arccal a fürdőben rakta a mozaikot, kurva nagy felületen valami Shiva-szerű mintát kellett kirakni, egy öreg indiai faszi irányította őket, meg…..
Ma jött a közlemény, hogy az Etarget mostantól nem csak a két legnagyobb magyar közösségépítő szájton (iWiW, MyVIP), hanem a Facebookon is megjeleníti hirdetéseit.A magyarázat szerint azért, mert a "Facebookon regisztrált magyarok száma az utóbbi hónapokban exponenciálisan…..
Csodás romantikus filmet lehetne csinálni annak a borítéknak a történetéből, ami 2007 novemberében indult el az Adria partjáról, hogy 2009 februárjának elején végre elérjen új gazdájához Magyarországra. Merre járhatott közben? Hol dekkolhatott? Voltak-e társai, úti barátok,…..
nagyd 2009.02.11 06:14:55
Belsőség Nem zörög a haraszt 2009.02.06 15:30:00
Talán már önökhöz is eljutott a hír, hogy a mindenki által fantasztikusnak és hiperjónak tartott Nissan GT-R erőátviteli rendszerével nincs minden rendben. Eleinte csak elvétve, innen-onnan jött egy kósza hír, hogy a rajtelektronika nincs a helyzet magaslatán (ezzel kapcsolatban az…..
nagyd 2009.02.06 16:57:23
A sítáboros panasz eddig három részben szerepelt a Homáron (I., II., III.), és most itt az epilógus az Exit Tours jogi képviselőjétől. És a Homár, mint mindig, természetesen most is örömmel közzéteszi a másik fél véleményét. Nézzük az alapvető tényeket. Az Exit Tours Kft.…..
Kövekezzen a sítáboros horror harmadik, egyben remélhetőleg befejező része. Úgy tűnik, a szervező Exit utazási iroda munkatársa átbeszélte a sítáborban résztvevő magyarokkal a problémákat, és miután kiderült, hogy a problémákat a franciák okozták, ezentúl igyekeznek…..
Figyelem, kifejezetten 18 éven felülieknek szóló, ocsmány történet! A következő sztori TELJESEN hihetetlen, és pont ezért kezdek hinni benne, mert biztos rá lehet találni ilyen beteg emberekre. Sőt még levelet is írtam a szerzőnek, aki megerősítette. De hogy valaki a kutyáját…..
A szerencsétlenül induló sítábor történetének második részét is megkaptuk, Ákos levelében megdöbbentő részleteket közöl: táborozókat felpofozó biztonsági őrök, mentőautóban aludni kényszerülő mentősök és sms-ben kapott finom fenyegetés a Homár poszt miatt. Mi még…..
Na, ilyen levelet még nem kaptam, eláll a csápom is tőle, szinte érezni a nyirkos tenyeret, a borzongató izgalmat, a nagy nyelést aztán a bűntudatos hallgatást. Olvasónk ugyanis tízezerrel kevesebbet fizetett egy focicipőért, most meg mintha a lebukástól félne. A kérdése az, hogy…..
Ákos egyenesen a sítáborból közvetít, ahová az Exit Tours szervezésében utazott. Az oda érkező magyarok masszívan átverve érzik magukat, ugyanis az utazási iroda eddig csak egy túlfoglalt buszt, túlfoglalt szállást és egy matrac nélküli kanapét tudott felmutatni a…..
nagyd 2009.02.02 11:41:18
nagyd 2009.02.02 13:35:45
@guy: biztos végigolvastad? :) a cikk a reklám előtt folytatódik