Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sz.B.Hanna

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
blog Nem vagyok toleráns 2009.02.25 16:43:03
            Már sok – sok éve azt tömik az emberek agyába, otthon, a médiában, az utcákon, mindenhol, hogy ne legyenek előítéletei, legyen toleráns mindenkivel, a melegekkel, a más nemzetiségűekkel, a más vallásúakkal és…..
Miklós tipikusan az az ember volt, aki hitt abban, hogy valamiféle természetfölötti irányítja az életét. Minden reggel meghallgatta a rádióban a horoszkópot munkába menet, hitt a babonákban, és még sok minden hasonló dologban, pont ennek volt köszönhető, hogy tényleg ezek…..
myAnime Video Girl Ai 2009.01.25 16:56:00
Epizódok: 15 volume, 130 fejezetMűfaj: Szerelem, Vígjáték, Dráma, EcchiKiadás éve: 1990-1993És igen, egy szerelmes ecchi ahol nem az ecchié, hanem elsősorban a szerelemé a főszerep. A Video Girl Ai az első magám volt, amit végigolvastam. Nos, a szerelmi szál az egyetlen animéből…..
Mivel így hirtelen (pláne a vizsgaidőszak közepén) nem nagyon tudom mivel feltölteni a blogot, ezért pár régebbi dolgot szedtem elő. Először is egyik kedves ismerősömnek köszönhetően felkerült egy általam írt rövidke (és sajnos rég nem frissített) tutorial a netre, azt…..
Igen, ezt a napot szemeltem ki, hogy beindítsam a blogot. Már rég tervezem, de úgy döntöttem, csak a 2009-es évben fogok ilyesmire vetemedni. Így hát először eldöntöttem, miről fog szólni a blog (mindenről, amivel aktuálisan foglalkozom), és regisztráltam magamnak egy blogot. A…..
Sz.B.Hanna 2009.01.01 16:04:48