Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PXXP

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Izrael a tegnap esti órákban átlépte a gázai-izraeli határt, újabb szakaszába léptetve ezzel a 2008. december 27-én megkezdett hadműveleteket, mely az Operation Cast Lead nevet viseli angolul.Az egy hete tartó légicsapások (közel hétszáz ilyen volt) és a félnapos tüzérségi…..
PXXP 2009.01.07 17:01:51
@SzépNap: "egységre kényszeríti az arabokat"

És megosztja a zsidókat.
PXXP 2009.01.07 22:21:25
@NovákAttila: Megfigyeltem valamit, amit szeretnék megosztani veled. Ha vki konkrétumokat ír neked(nemcsak erre a blogra gondolok), akkor rögtön jössz azzal a szöveggel, hogy : persze a zsidókat nem sajnálják,csak a palesztinokat; vagy, persze, mert a palesztinok ugye nem tehetnek semmiről; stb. Ezek azt mutatják, hogy ezeker a konkrétumokra nem tudsz, vagy nem akarsz válaszolni, mert ha válaszolnál,akkor el kellene ismerned olyan dolgokat, amiket nem akarsz. Ehelyett inkább mellébeszélsz.
Erre a "zsidókat persze nem sajnálja senki"dologra meg annyit tudok mondani, hogy ez egyszerűen nem igaz és ezt te is pontosan tudod. Az emberek nagy többsége elítéli a holocaustot, az arabok Izrael-ellenes cselekvéseit, a hamasz öngyilkos merénylőit, tüntettek a terroristák ellen a WTC lerombolása után stb. Most Izrael az, akit el kell ítélni, mégha ez nem is tetszik egyeseknek.Az lenne a kettős mérce, ha a világ nem ítélné el azt, amit Izrael most tesz. Nem önvédelem délelőtt iskolát robbantani, amikor tele van gyerekkel, akkor sem ha állitólag(ezt csak ők állítják, ill. pontosabban csak feltételezik) elbújt benne 2 terrorista. Aki ezt megteszi, semmivel sem különb annál, mint aki iskolában bujkál. Nem önvédelem ENSZ létesítményeket bombázni, napalmot használni stb.!

"Nem a halottak lefotózása ellen vagyok (nem IL, hanem én, mellesleg), hanem az ellen, hogy halottakat hordozzanak körbe az utcákon, nyomják a tévéstábok arcába."
1. Láttad, hogy ezt csinálják? Mármint, hogy halottakat hurcolnak az utcán, addig amig nem találnak vkit, aki lefotózza?
2. Én meg az ellen vagyok, hogy ártatlan embereket megnyomorítsanak, megöljenek az önvédelem cimkéje mögé bújva.
PXXP 2009.01.08 00:01:19
@NovákAttila: Gyakorlatilag az egész világ elítéli Izraelt, és ezt te is látod, csak nem akarod tudomásul venni. Ugyanazt csinálod, amit eddig. Ha vmi nem tetszik, ellentámadásba mész át és mellébeszélsz.
 Lehet saccolgatni, hány anpig elég a gáz. Lehet bánkódni azon, hogy mennyire volt jó ötlet a legkisebb falut is gázfűtésre állítani, tíz- és százmillárdokkal dotálni a gázfogyaszást, példátlanul gázfüggővé téve az országot. Lehet neofita buzgósággal tenni hitet a…..
PXXP 2009.01.07 23:10:36
@Molnargoreny: Rá kell kattintani a hozzászólás jobb alsó sarkában található "válasz erre"feliratra.
PXXP 2009.01.07 23:43:47
@Molnargoreny: Szivesen.
Mandiner blog Hát élet ez?! 2009.01.06 07:01:00
 Történjen bármi a nagyvilágban, úgy tűnik, a Közel-Keleten sohasem zárják el a vércsapokat. Most éppen torz mosolyú kislányok, féllábbal üvöltő katonák, szénné égett öregemberek pumpálják vérüket a nagyvilág tévécsatornáinak képernyőire. Miért is? Elemzünk,…..
PXXP 2009.01.07 16:48:49
@breiti: "az arabokat kergette a fene, mentek azok maguktól is, mert nem akartak Izraelben élni"
Nem arról az időszakról beszéltem, amikor már Izrael, mint állam létezett, hanem az ezt megelőző folymatokról. Olvasd el mégegyszer.
PXXP 2009.01.07 16:50:05
@PXXP: Konkrétabban ez a két vh közötti folyamat.
PXXP 2009.01.07 20:59:20
@breiti: "Meg aztán hogyan kergethették volna el, amikor abban az időben a Brit Mandátum létezett? "
Ismét csak azt tudom javasolni, hogy olvasd el mégegyszer.
 Általában nem tudhatjuk pontosan, mi is egy nemzet érdeke.A nemzet ugyanis – lévén köznév - hallgat. Nekem legalábbis nem súgja a fülembe: „Te, Sanyi, én vagyok a nemzet, ez és ez az érdekem, légy szíves, eszerint cselekedj, ha jót akarsz, mert te is részem…..
PXXP 2009.01.06 22:56:53
@sasika61: Én úgy tudom az igekötő felszólító módban kerülhet az ige mögé, de kijelentőben nem. Javíts ki ha tévedek!
Az még csak rendben, hogy egy egyházi iskolában nem engedélyezik a kiskamasz lányoknak a spagettipántos felső viseletét, hogy tilos a haskilátszós szerelés, és hát azzal sincs mit vitatkozni, ha az igazgatóság az egy centis törpesarkú cipőt magassarkúnak minősíti. Az…..
PXXP 2009.01.05 16:24:22
@Bereznay András: Ja, ha "csak" 60ezer áldozat van, akkor semmi baj, minden ok. Akkor megyek kirabolom a sarki kisboltot.Majd azzal fogok védekezni, hogy mások sokkal többet loptak, meg bankot is raboltak, meg...
PXXP 2009.01.05 18:06:13
@Bereznay András: Kedves Beleznay András,

Semmi szükség arra, hogy még egyszer elolassam, amit a népírásról írtál. Enélkül is látom, hogy te vagy az, aki nincs tiszában e fogalom jelentésével. Egyrész, amit írtál (különbőző háborúk áldozatainak SZÁMÁT hasonlítottad össze) az NEM ÉRV. Másrészt a népirtás nem MENNYISÉGILEG, hanem MINŐSÉGILEG jellemzett fogalom. Bővebben is kifejthetném, ám az időm értékesebb anáál, minthogy erre fecséreljem. Válaszodra nem tartok igényt.
 A két lányom összekapott valamin, „szellemként” kísértették egymást, letakarták magukat egy pléddel, s úgy hadonásztak, mígnem a kisebbik véletlenül belemart a nagyobbik ujjába. Annának sem kellett több: ledobta a plédet, visszamart, a kicsi szeme alá. A…..
PXXP 2009.01.04 00:16:30
Huh! Végigolvastam ez egészet. Nem akartam írni, de egy hozzászólásra mégis reagálnék, mert az utolsó mondata nagyon árukodó és elgondolkodtató, legalábbis számomra.
@nyanyanya:" Izrael celja megsemmisiteni a hamaszt es most rendesen belekezdtek... Es be is fogjak fejezni. "
És te ennek nagyon örülsz ugye? Épelméjű ember nem szurkol senkinek, és azt kívánja, bárcsak inkább tárgyalóasztalhoz ülnének, hogy minél kevesebb ember haljon meg, ugyanis az emberi élet érték. Mindenkié. Nem akarom megmondani, hogy kinek van igaza, mert -egyesekkel ellentétben-, felérem ésszel, hogy én ezt tudhatom, ugyanis nincsenek meg hozzá a szükséges ismereteim.Vitapartnereid pedig csak azt próbálták megértetni veled, hogy aki a szemet szemért, fogat fogért elvet alkalmazza, semmiben nem különbözik a másiktól.
PXXP 2009.01.04 01:08:21
@nyanyanya:A mondat végére be akaram szúrni:még ha ez nem is reális, de végül nem tettem, mert azt gondoltam, hogy megérted, hogy amikor azt mondom, hogy épelméjű ember inkább azt kívánná, hogy tárgyaljanak, akkor nem a realitásokat mérlegelem, hanem az emberi érzéseket. A háború ugyanis nem a jó megoldás, még idézőjellel sem. Egy az ügyben érintett fél tekintheti ezt szükséges megoldásnak. Ez pusztán azt hangsúlyoztam, hogy egy jóérzésű, épelméjű kívülálló ennek nem örül, és nem írja azt egy ártatlan emberek halált jelentő eseményről, hogy ennek így kell lennie.
PXXP 2009.01.04 01:35:28
@nyanyanya: Mielőtt megvádolnálnál leszögezem, nem állok egyik oldalon sem, de te tényleg azt hiszed, hogy ez erről szól? Mármint arró, hogy a csúnya palesztinok támadnaak, Izrael pedig csak védi magát. Ha igen akkor vagy nagyon naiv vagy, vagy nagyon elfogult. Olvasd el fehérfarkast, talán megérted, hogy miről szól valójában...
Kettős Mérce FC Gárda 2009.01.03 12:50:00
 Amikor megláttam ezt a videót nem tudtam eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevesek. Azon is elgondolkodtam, hogy vajon a subbára küldjem, vagy hozzánk posztoljam-e meg.Tehát a videó:   Egy közlemény is tartozik hozzá, ami felhívja a figyelmet a „honvédelmi…..
PXXP 2009.01.03 18:05:16
@Donehogawa: és a többiek: Komolyan azt gondoljátok, hogy ez az ország legnagyobb problémája?! A képviselőknek tényleg azzal kellene tölteni az -általunk fizetett- munkaidejüket, hogy hogyan hárítsuk el a pár beöltözött bohóc által okozott "hatalmas veszélyt"?Szánalmas...
PXXP 2009.01.03 18:12:58
@weisz manfréd huba: Nem ezt mondtam. Arra reagáltam, hogy milyen szörnyű, hogy a politikusok ezt ölbe tett kézzel nézik, ami baromság. Talán olvasd el még egyszer.
A Kurucinfo Ez már igen: éleslövészeten a Magyar Gárda (videóval) címmel ma közölt tudósítást arról, hogy „megtartotta első éleslövészetét a Gárda Wass Albert zászlóalja december 21-én, bebizonyítva, hogy méltó a nagy erdélyi írónk nevének viselésére, hiszen a…..
PXXP 2009.01.02 19:43:50
@Bergeroth: De itéltél belőle, hiszen ezt mondtad: "Az esetek túlnyomó részében a jobboldali érzelmű ember= az agresszív, ideges, nagypofájú, magát felsőbbrendűnek érző emberrel. Elnézést attól, aki nem ilyen, de az összkép sajnos egyre inkább ez."
Ha úgy indítottál volna, hogy a te környezetedben ez a jellemző, egy szót sem szóltam volna. Maximum annyit, hogy ez azért nem általános:-)
PXXP 2009.01.02 19:47:16
@Bergeroth: de ítéltél, hiszen azt mondtad:"Az esetek túlnyomó részében a jobboldali érzelmű ember= az agresszív, ideges, nagypofájú, magát felsőbbrendűnek érző emberrel. Elnézést attól, aki nem ilyen, de az összkép sajnos egyre inkább ez."
Ha azt írtad volna, hogy a te környezetedben ez a jellemő, akkor egy szót sem szólok. Maximum annyit, hogy kár, de azért ez nem általános.:-)
PXXP 2009.01.02 19:48:00
@Bergeroth: ok:-)
Hóbelevanc Petárdás újévet! 2009.01.01 09:00:00
Jó reggelt mindenkinek az új évben! Bizonyára mindenki megfigyelhette és hallgathatta az éjszaka, hogy miként repülnek fel a rakéták, miként szórják csillogó színes fényüket, és robbanásuk hangjával hogyan rázzák az ablakokat. Biztosan volt, aki maga is részese akart lenni az…..
PXXP 2009.01.02 17:00:55
@Törpe minoritás: Nincs, a munkásembör már mindent elmondott. Összefogalom: mindenki, hülye, barom, állat, ő pedig az ISTEN, aki leszállt közénk, hogy megneveljen bennünket, szegény hülyéket.
:DDDD
PXXP 2009.01.02 17:01:36
@Törpe minoritás: Köszönjük meg neki :D
PXXP 2009.01.02 17:36:42
@Törpe minoritás: Igazad van, de azt be kell látnod, hogy az eszmecsere alapvető feltétele a megfelelő, a vitapartnert tiszteletben tartó párbeszéd.Amikor pedig megjelenik egy olyan ember,aki gátlástalanul sérteget másokat és ezt ráadásul kulturáltnak tartja, akkor az egész értelmét veszti. Sajnos.
Úgy látszik így év végére megint felkapott lett a védjük meg a gyerekeket a meztelen test látványától a neten téma. Most a Facebookon van a sor, ugyanis le fogják tiltani azokat a képeket, amelyeken szoptatós édesanyák melle, neadjisten bimbója is látszik.Pszichológiailag…..