Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baluponthu

4 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent a Google Now Launcher a Play áruházban. Az alkalmazás a Nexus és a Google Play Edition készülékkel rendelkező felhasználókat szólítja meg, viszont a többiek számára is van kiskapu...   Hogy miért is kellett ez az alkalmazás? Nem vitás, hogy a Google Now…..
baluponthu 2014.03.03 14:33:42
Mielőtt a T. Ház nálunk tiszteletét tevő képviselője megriadna, sietve leszögezem, nem az Ő T. Zsebe lesz átvilágítva valamilyen mobilalkalmazással. Bár... talán ez is megérne egy misét. Lássuk, manapság hogyan is lehet megvédeni kedvenc mobileszközünk képernyőjét a…..
Mutasd meg a céges telefonod és megmondom milyen a céged és szeret-e Téged. Akár ez is lehetne a mottója ennek a posztnak, amiben azt szeretnénk felmérni, hogy kinek milyen céges háttérrel, milyen készüléket és előfizetést biztosít a munkáltatója? Egyértelmű, hogy a telefon a…..
Minden érdeklődőt nagy szeretettel várunk! ..
Az egy hét múlva kezdődő Google I/O konferencia számos izgalmat rejteget minden geek számára, többek között a Nexus tablet leleplezésével együtt a következő Android-verzió, a Jelly Bean kódnevű (talán 4.1, vagy 4.2-es sorszámú) OS hivatalos bejelentését (tegye fel a kezét,…..
baluponthu 2012.06.20 22:14:13
Kovazo osztotta meg velünk mailben és screenshotban (köszönet érte Neki), hogy immár nem csak Vodásoknak, hanem T-seknek és a függetleneknek is. Nálam most települ, remeg kezem-lábam. Eddig csak Voda-s updatekről hallottam, ott probléma volt a gyors akksi merülés és a…..
Az imént érkezett az alábbi T-s sajtóanyag, ami a nemrég lezajlott 900 MHz-et célzó árverés eredményének "korrektségét" kérdőjelezi meg és kérte hivatalosan a végrehajtás felfüggesztését a Fővárosi Törvényszéktől. Hála Istennek vagy a Nagy Kódernek, az elmúlt…..
Rendkívüli módon megtervezett és összerakott videó a mobiltelefonok fejlődéséről.Nektek milyen készülékek porosodnak otthon a fiókban? :) Nálam fellelhető egy Siemens C35, egy Nokia 3310, egy Erricsson A2618, egy Nokia 6230 és egy Acer Liquid S100, no meg a…..
Semmi újdonságot nem mutat fel testvéréhez, a szupervékony Motorola Droid RAZR MAXX készülékhez képest. Még csak nem is vékonyabb. Sőt, vastagabb. Nehezebb is! Miért? Mert 3300 mAh-és akkumulátort kapott, amivel használattól függően, akár napokat is bír töltés nélkül. Vagy…..
Egy egyszerű körkérdést szeretnék feltenni ma Nektek: melyik Androidos játékkal játszotok a leggyakrabban, mik a különleges kedvenceitek? Egyáltalán szoktatok-e játszani is a telefonon/tableten (stb)?A kérdés nem titkolt célja, hogy egy kicsit általánosabb körképet adjunk…..
baluponthu 2011.11.16 21:43:47
Gondoltam körbenézek a cégen belül, hogy kinek, milyen telefonja van mostanság és meglepetten konstatáltam, hogy az egész Samsung Galaxy család megtalálható a szerény 30 főre rúgó állományunk birtokában :). Egyből családi fotóért kiáltottam, amibe mindenki nagy örömmel…..
baluponthu 2011.09.12 22:31:16
@a rettegett drótos: én egy nokia xpress 5800-t dobtam el az sgsII kedvéért. az most akkor ér? :)
HUSK/0901/2.2.1/0119     A projekt átfogó célja a természetvédelmi tudatformálás és környezeti nevelés lehetőségeinek közös fejlesztése a Duna-menti határrégióban található természeti értékek bemutatásán keresztül, a Szigetköz-Csallóköz-Hanság…..
NYDOP-2.1.1/E-09-2009-0011   A Fertő-Hanság Nemzeti Park Igazgatóság a Kapuvár-Beledi Kistérség Többcélú Társulása, valamint Sarród Község Önkormányzata közösen sikerrel pályázott a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében turisztikai fejlesztésekre. A pályázat…..
 Hosszú és rögös út végén, de megjelent a Fertő-Hanság Nemzeti Park is a webkettes világban! Hamarosan innen is elért minden kedves érdeklődő minden fontos és friss információt a Fertő-Hanság Nemzeti Parkról, programjainkról, pályázatainkról, mindenről amihez a Nemzeti…..
Hoppá, ez itt egy úgynevezett bréking. A T-mobile előrendelést vesz fel a Samsung Galaxy SII készülékekre, és már a teljes árlista is elérhető. Itt.Türelmetleneknek:"legolcsóbban" Médiamánia XL csomaggal, két évvel 23741-ért"legdrágábban" hűségnyila…..
baluponthu 2011.05.25 07:51:59
Nagy kihagyás után ismét kirándulósra fogtam a figurát,s köszönhetően kiváló időbeosztásomnak és Vica, Gyula látogatásának csaptunk egy 3 napos Székelyföld-túrát. Baráatimat Maroshévízen (alias Toplita, ejtsd :Toplica. "Toplicától Kommandóig mindent bejártunk, a…..
Fél év Erdélyben sorry 2010.06.14 14:05:00
A hét vége felé lesz post, mert van mit mesélni, csak most el vagyok havazva.Bocs...
baluponthu 2010.06.15 08:51:17
Elérhető az új Nokia 5800 firmware a v31.1.101. Hivatalos változásokról nincs még lista de a neten található infók szerint javították a böngészés közben kilépő böngésző hibáját, jelentős sebességnövekedés a műholdtalálatnál, Ovi Maps 3.1 belerakva a szoftba. Ha lesz a…..
baluponthu 2009.10.23 08:59:48
@michael jackson: köszi, de akkor mi értelme van a telóba épített OTA vagy a madzagos pcsuite/ovi frissítési lehetőségnek, ha nem tudom frissíteni mert a szolgáltató korlátoz? a legközelebbi nokia szakszervíz innen 100 km, ha a t-mobile-ba viszem, az meg két hét. ejejejej...
 A vasárnapi indulás után ma 14 óra körül értük el Mallorca partjait. Sajnos Portocristo-ig nem jutottunk el, mert a szél viszonyok, a hajó motorja és a tenger istenei nem mindig akarták így. Az első nap viszonylag nyugodtan telt, egész jól haladtunk. Csak este 11 körül…..