Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tlbarni

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
tlbarni 2013.09.08 11:09:46
Belsőség Rabszolgát keresünk! 2010.02.05 12:56:00
A Totalcar sose volt egy belterjes brigád, ide senkit sem az apukája protezsált. Voltak, akiket fórumokban találtunk, másokat blogokon, mindenesetre ez az első eset, hogy állást hirdetünk. Sokan jelentkeznek nálunk levélben, hogy szívesen írnának autóteszteket – naná,…..
Vegyünk egy nagy levegőt, és kiáltsuk teli tüdőből: Isten éltessen! Ma ünnepli harmincadik születésnapját Valentino Rossi, a világ motorkerékpársport-történetének legsikeresebb és egyik legismertebb figurája. A kerek évforduló kiváló alkalom egy kis számmisztikára. 30 év,…..
Offline kollégánk, a Motorrevü nyomtatott motoros magazin aláírásgyűjtést kezdeményez, melynek célja, hogy Magyarország buszsávjait megnyissák a segédmotorok és a motorkerékpárok előtt. A buszsávok legális használata nem csak a motorosok közlekedését segítené, de…..
Most már nincs találgatás, nincs több talányos feladvány; mielőtt végképp unalmas lett volna a sok kiszivárogtatás, a Honda a New York Motorshow-n bemutatta azt a középkategóriás gyári choppert, amellyel biztosítaná piaci helyzetét a válsággal megbélyegzett évekre.A Honda…..