Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bonib

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugye azt mondják, hogy a remény hal meg utoljára. Na, pár hétig úgy nézett ki, hogy valami elindul a gyáli piac környékén, de azóta néma csend. Megint szemét, megint Balkán alsó. Ráadásul mostanában már kóbor (szemmel láthatóan rühes, de remélhetőleg nem veszett) kutyák is…..
A blog címét elküldtem egy pár gyáli illetékesnek is: Polgármesteri Hivatal, Főkertész, helyi ÁNTSz, közegészségügyi szervek, stb. Mindösszesen a gyáli főkertész válaszolt. Remélem, nem bánja, ha beidézek a legutóbbi leveléből (mert mi már vagy hármat váltottunk a…..
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
Nagy Zsolt, alias Leo úgy szerepelt a TV2 főzőműsorban, hogy közben szerződése volt az RTL Klub főzőműsorával, ezért magas kötbért kell fizetnie a Vacsoracsatát gyártó IKO Kft.-nek – tájékoztatta Rényi Ádám a Blikket. A pontos összeget ugyan nem árulta el nekik, de a…..
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
bonib 2009.03.18 14:13:27
bonib 2009.03.18 14:15:34
bonib 2009.03.18 14:18:51
@ColT: igy nyerünk nem
Sok mindent láttunk már a Fókuszban az évek során, de ez a két nappal ezelőtti riportjuk valahogy kimelkedik a többi közül. A csajom szerint már-már olyan, mintha élőszereplős South Parkot nézne ez ember, pedig csak a Zámbó családról szól, akik a csepeli munkásotthonban adtak…..
bonib 2009.01.28 09:50:05