Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sunshine66

0 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sherlock utolsó kalandja ez a 2012-es évben, becsüljük meg nagyon jól, mert kb. jövő ilyenkor látunk legközelebb új epizódot a sorozatból, értem én, hogy a jó dolgokra várni kell, de rohadtéletbe akkor is. Na kezdjük, komor szürkésre komponált képben Johnt látjuk a…..
A Metallica ma este adta volna fennállása első koncertjét Indiában, de a koncertet az utolsó pillanatban el kellett halasztani egy nappal - a helyszínen összezsúfolódott rajongók viszont nagyon nem örültek a bejelentésnek. A zenekar az indiai Forma-1-es futam kísérőrendezvényeként…..
Michael Jackson - Michael (Sony Music) Új lemeze jelent meg a napokban Michael Jacksonnak. A szupersztár persze már másfél éve halott, de hát az ilyesmihez nem kell élni. Pláne manapság, és főleg akkor nem, ha róla van szó. Ha nagyon cinikus akarnék lenni, azt mondanám, az egészben…..
A tudatlan tucatnő nem okos, nagyon nem okos, de ki nem szarja le, mert az Erzsike - aki múltkor elég jól elküldte a picsába a Roland kurváját a Mónikában - se okos, azt’ mégis szerepel a tévében. A tudatlan tucatnő nem ügyel környezete tisztaságára, de az is ki a faszt…..
Határozottan „game on” –hangulatban zárult az előző epizód House és Cuddy között, nagyon úgy tűnik, hogy a csók miatt kialakult feszültséget azzal próbálják oldani, amihez a legjobban értenek: egymás határainak pofátlan feszegetésével. Lássuk, most mire…..
Ha már az első részt úgy kezdtük, hogy Mikey meséli a történetet, akkor illik az utolsó részt is ezzel kezdeni, és ez egy nagyon illemtudó sorozat. Tehát Mikey elmondja, hogy ki hol tart éppen az életében. Na, akkor vegyük végig mi is! A Babylonnak annyi, Ted megtalálta Tedet,…..
Mivel volt most egy hosszabb szünet a hogyvoltokban, amiért ezúton is elnézést kérek, egy gyors „previously on House”-ban lássuk, hol is hagytuk abba. Évad eddigi fontosabb eseményei, miközben hetibetegek jönnek, látnak és távoznak gyógyultan, hogy House és országos…..
Brian és Justin a ház összes helységében szexel egyet, vagy lehet, hogy folyamatosan dugnak, csak mindig másik szobáig vándorolnak, de a lényeg az, hogy alaposan felavatják az új házat. A meghívók is útra keltek, és nagyjából mindenki úgy reagál az események alakulására, mint…..
A csapat nagy része a kórházban van, de Brian és Ted még a Babylonban várja a rendőrök jelentését. Elöljáróban Carl megoszt velük annyit, hogy a robbanás oka bomba volt. 4 halott, 67 sérült, ebből 11 válságos állapotban. A hírek után Ted elrohan intézni, amit csak lehet,…..
Hol is kezdjük a mai részt? Először is tovább harapózik az ellentét a 14-es kezdeményezést támogatók és ellenzők között. Ted továbbra is férjet keres, Brian pedig Ausztráliában készül megünnepelni azt, hogy a leletek szerint is teljesen rákmentes. Mel, Deb, Mikey, Ben, Emm és…..
Lassan véget ér az utolsó évad, de még addig rengeteg dolog történik, úgyhogy nézzük is, mi van a kilencedik részben! A 14-es kezdeményezés van a főszerepben, és természetesen az, hogy Brian és Mikey nem beszélnek egymással. Nem mellékesen Ted akkora csődör lett, hogy aki…..
Brian rájött, hogy a meleg éjszakai élet királya már nem ő, hanem az új fiú. Miközben Briant letaszítják a trónról, Ben otthon szomorkodik Hunter miatt, és nem érti, hogy miért ment el a fiú. Teddy jól mulat, mert még mindig Troyt dugdossa a lakás minden pontján. Másnap a…..
A fiúk a Babylonban múlatják az időt. A műtét után felfrissült Ted a hódításaival büszkélkedik, Emm pedig kiszúr egy szemrevaló újhúst a táncparketten. Brian nem is lenne Brian, ha nem rebbenne rá azonnal, de Justinnak ez most nem igazán tetszik. Az újhús visszautasítja…..
A Babylon fénykorát éli és újra népszerű, mint egykoron. Emmett is fénykorát éli, és már legalább olyan népszerű, mint a Babylon. Miközben Brian és Justin az újjászületett sötétszobát avatják fel, Mikey, Linds és Mel J.R.-t adogatják kézről kézre. Csakhogy hiába van a…..
Brian és Justin egy párral szexszel, akik 10 éve együtt vannak. Másnap mind a három szülő megkapja az egyharmad részt a felügyeletből, aminek Mel örül a legkevésbé. Deb elég jól érzi magát Carl-lal, nagyon boldogok együtt. Teddy is nagy meccs előtt áll, hamarosan ugyanis kés…..
A Babylon még mindig nem indult be, bezzeg a konkurencia dugig van. A lányoknál sem jobb a helyzet, ugyanis Mel ügyvédje azt tanácsolta, hogy Linds ne menjen el a meghallgatásra, mert ha ott lenne és harcolna a saját jogaiért, az Mikey malmára hajthatná a vizet. Természetesen Linds nem…..
Justin szomorúan nézegeti a filmhez készített rajzokat, miközben a többiek pakolgatnak, hisz a filmnek harangoztak. Ted és Brian éppen az új játékszert, vagyis a Babylon új köntösét tervezgetik, hisz a hely már a Kinnetic tulajdona. Pont ezzel egyidőben Mikey és Ben is tervezget,…..
Brian a Babylonban tölti az estéit, és nem kell szaladnia haza, mert Justin Los Angelesben van, és még marad is rendesen. Az ifjú házasok látogatást tesznek a lányoknál és szemrevételezik az új jövevényt. Természetesen Ben azonnal Mikey-t látja a kislányban. Miután a fiúk…..
Brian kioson éjjel Justin mellől, de szöszike csak úgy csinál, mintha aludna, és kedvese után lopózik. Hamarosan fény derül a nagy éjszakai titokra: Brian minden éjjel edz a nagy kerekezésre. Justin úgy dönt, hogy ha már Brian izzadni akar, akkor egy kis inspiráló szex nagyszerű…..
Mikey és Ben szépen lassan bedolgozza magát a szülői munkaközösségbe Hunter sulijában. Nem elég, hogy a Hunter osztályfőnöke jó jegyet ad nekik szülőségből még Callie szülei is úgy szólítják le őket, mintha nem is Hunter szeretné megdöngetni a kislányukat, hanem a lányuk…..
A sztár telefonálgat, Ted ideges, és megérkezik a főnök, aki mindent rendbe tesz pillanatok alatt - vagyis ez csak újabb nap a Kinnetic életében. Drew ugyanis nyűgös, hogy gatyában kell pózolnia, így Brian az ügynökség dolgozóiról leparancsolja a ruhát és mikor mindenki,…..
Justin és Brian szexelni próbál, de csakúgy, mint Justin a „balesete” után, Brian sem tud olyan nagyfiú lenni a kezelések után, mint amilyen szeretne. Mikey és Hunter mindenféle jó kis mulatságot tervez, a prof meg a könyvtáros fiúval találkozgat, és csak ő nem látja,…..
Brian éppen a kemoterápián van, és ismét Vic bácsival álmodik. Briannek elég rendesen fáj is ez a fajta kezelés, de ha ennek segítségével meggyógyul, akkor van értelme a szenvedésnek. Közben Mikey és Hunter már azt tervezgetik, hogy mi mindent néznek meg Hollywoodban, de Ben most…..