Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadász1

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 9-én mutatja be a Comedy Central a Fresh Off The Boat című sitcomot, amiben egy, a régi hagyományokhoz ragaszkodó tajvani házaspár igyekszik már Amerikában született csemetéit kordában tartani és úgy nevelni, hogy ne röhögjék őket körbe minden nap az iskolába, de ne is…..
Próbáltuk rendezetlenül, próbáltuk kitett szabályzattal, próbáltuk tiltással, beszélgetéssel, nem ment. A posztok alatti társalgás nagy része megreked az értéktelen, semmirevaló, időrabló személyeskedés szintjén, a becsületsértéstől a rágalmazásig van itt minden. Hát jó, akkor mostantól…..
vadász1 2016.01.23 18:20:14
@Samott: Csatlakozom. Az indexben pont az a jó, hogy mindig be vagyok jelentkezve, és bárhol hozzátudok szólni, ha akarok. Már kb 10 éve használom ezt a nicket...
Ahol bevezették a facebookos kommentelést, én azt tapasztaltam, hogy zuhant a színvonal, a normális kommentek eltűntek, és még több lett a a hozzászólók közötti személyeskedés :-(
A GQ összeállított egy 15-ös listát, aminek egyik elemét kicseréltük ugyan, de csak a békesség kedvéért, egyébként nem változtattunk rajta. A legvégén szavazhat mindenki, ha valaki úgy érzi, az ő kedvence kimaradt a listából, kommentelje be, és lesz egy másik poszt is.  1.…..
vadász1 2015.12.15 20:26:23
@spamdog: +1 Hayley Atwell,
@huhujje: TBBT: Courtney Henggeler
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..
vadász1 2009.01.01 10:29:41
@márk.co: "Szerintem apósod sem százas;)"
Ezt nem is írta, csak azt, hogy 110LS! :-D
B.Ú.É.K. minden szerzőnek és olvasóknak, különösen ki e cikket jegyzi. Adjon az Isten jó tollat (s témát)továbbra is néki!