Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Laccy93

25 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
enverseim 2010.07.16 17:09:00
 E’ mán művészet (vagy valami más)  Én vagyok a művész Nem kell ide művész Álljon hát le magától Nem kérek én magából Az a helyzet kéremszépen Mondtam is, hogy kérem, szépen Erre aztán felháborodt Ivott inkább még egy borotBigmen..
enverseim 2010.07.14 18:39:00
Alapítványi bálra írt vers(csi)  Pártolójegy eladó Tombolatárgy hozható Cipő, süti, kiskanál Minden, amit felajánl Lesz műsor és jó ételek Táncparkett és víg zenészek Így az egész nagyon jó lösz Támogassa intézményünket, köszBigmen..
enverseim 2010.07.08 17:22:00
Béla az ács   Béla az ács Nem valami takács De mivel kiképezni szokás Lehet még akár szak-ács Hobbija a kalapok Hozzászólni nem tudok Mától ő már kalap-ács Foglalatossága van rakás Bigmen..
Mostanában Bigmen szekere nagyon fut, ugyanis (hoppá, ismét nem-is-olyan-burkolt reklám) Laccy93 blogjának posztjai is az ő agyszüleményeivel vannak megtöltve (érdemes egyébként megnézni a blogot, minőségi írások vannak fenn mindezt csak azért mondom hogy a saját versem…..
enverseim 2010.07.04 13:34:00
 Zita esete  A lány neve Zita Szép volt ő de buta Minden férfi álma Mert tőle minden srácnak áll ma Minden pasi esete Elmondom hogy esett az esete Velem volt ma egész este Tüzes forró volt a teste Haja gyönyörű fekete ében Gyönyörködtem duzzadó kebelében…..
Megint egy másik barátom, (sok lesz már nem?:)) küldött egy verset számomra, mely  már kevésbé komoly témával foglalkozik. Ő maga talán nem annyira profi versírásban, de a humora az fenomenális. Fogadjátok hát tőle ezt a verset. Jah, és a Bigmen névre hallgat, mielőtt még…..
enverseim Stílusváltás 2010.07.02 18:17:00
Most egy kicsit a komolytalanság és a humor felé fog hajlani a blog. Innentől meghatározatlan időre úgymond "hülye" verseket fogok kitenni. ..
 Másik barátom, aki a MadThrasher művésznévre hallgat írt egy dalszöveget, mely elnyerte  tetszésemet. Ezért úgy döntöttem, kirakom. A háborúnak vége A háborúnak vége, az ágyúk csendben ülnek, Nem zúgnak már felettünk repülőgépek. Katonák ezreit…..
enverseim Új szemmel.. 2010.07.02 13:40:00
Elég régen hoztam már verset, köszönhetően annak, hogy nem volt:) Néhány nappal ezelőtt írtam viszont egy kis rövid versikét, mely már nem szól a keserűségrő, sokkal inkább a reményről. íme:  Egy korszak vége  Kivirult mostan az eddig borús égbolt Kivirult a…..
Szörnyű Képvicc Blog Best ever 2010.06.29 12:00:00
Nem holmi szavak ezek, szerintem az eddigi alanyok közül talán a legjobb. Legalábbis, engem sok nappal később is mosolyra fakasztott, úgyhogy Bigmen mesternek hatalmas köszönet ezért a művéért! Nem csoda, hogy ezt szignózta is, gondolom, legbelül érezte, hogy ez lesz a kedvencem az…..
Mert az erőltetett képvicceket nem unjuk még mindig. Igazam van? Latest képemen egy olyan szót valóstottam meg, amiről azt sem tudtam hogy létezik... ez az igazi művészet, nemde?:-P Lehet próbálkozni, de szerintem a társadalomstruktúrát úgyse találja ki senki...
Laccy93 2010.06.28 12:11:23
@MadThrasher: :R:R Am ok, mer hülyén nézett volna ki..:D
Egészen, percre pontosan egy hónapos a blog, ezért egy különleges képviccel ünneplem a mai napot.Előtte szeretném az eddigi (egyelőre nem sok) látogatóimnak megköszönni azt, hogy szétnéztek a blogon, a kommentelőknek pedig külön köszönet jár! Remélem az olvasóim száma csak…..
Laccy93 2010.06.14 21:18:45
@zsonatan.: Én tudom mer haverom:) Szal én szidhatom:P
Ugye?Xd
A szerelmes verseimnek teljes mértékig valóságos ihletője van, azonban az a dolog nem jöt össsze, ezért ez a vers.  Egy válasz után   Ez a nap az, mely megváltoztatta a világot számomra Volt valaki, aki nem olyan volt, mint éjszakai álmomban Elvakított a köd, melyet…..
Régen jelentkeztem már új verssel, ennek oka, hogy nem nagyon van már versem. Egyelőre ezek azok melyekről úgy gondoltam, hogy kirakom az internetre is. Nem kaptam verset még senkitől, szval ez így elég necces, de sebaj. Megoldom:) Írtam egy verset megint.Íme: Keresem a szavakat…..
Ez a poszt azért különleges, mert az első olyan képet prezentálhatom, melyet sem én, sem barátaim alkottunk: az első, amit emailen keresztül kaptam, egy Gyula nevű poénterroristától. A-kép (csak hogy mégegy bónusz szóvicc is legyen) nagyon durván kitalálhatatlan, úgyhogy egy…..
enverseim Mit mond? 2010.06.02 17:24:00
Külföldiül is próbálkoztam versírással, többek között angolul. Vagyis nem többek között, hanem úgy. Nem vagyok nagyon jó angolból, éppen ezért alapból sok apróbb hibát vétettem, de volt akivel kijavíttassam őket:) Íme a "remekmű"  You had said something…..
enverseim A kezdetek kezdetén 2010.06.01 17:33:00
Ez volt a legelső versem, amelyet nem bohóckodásból, hanem konkrét szándékkal írtam meg. Vannak benne olyan részek, melyeket talán ma már másképpen írnék, de nem szoktam átjavítani a műveimet, mert az eredeti hatás az igazi. Címe nincs. Körbe nézel, s mit látsz? Emberek…..
enverseim Csak így spontán 2010.05.31 17:07:00
 Ez a vers is elég régen került már papírra, de eljöt az ideje kirakni.     Múlik az éjszakaS elcsuklik halk szavaTalán el kell mennem örökreNem lehet máshogy, csak nevetveKönny csordul ki mégis, mind a két szemembőlNem is  jutok szóhoz, már a…..
Ezt a verset szintén Neil McCauley barátom osztotta meg velem, hogy ti is megcsodálhassátok. Íme: A Fájdalmas búcsúról Miért kell így fájnia, a búcsú pillanatának? Olyan, mintha tőrt szegeznének, az ember tarkójának. Lázban, égő lelkemben, a tűz újra fellobban;…..
Neil McCauley barátom is papírra vetette érzéseit, méghozzá nem is akárhogyan. Már majdnem mintha magamat láttam volna:P. Témája a már klasszikussá vált: szerelem. A mű maga még márciusban keletkezett, de csak most jutott el hozzám gépelt formában is.  Vágyakozás egy…..
enverseim Emlék a múltból 2010.05.25 17:18:00
 Ez a szösszenet is elég régen készült, itt az idő megosztani veletek. Világ  Lehet-e még szebb a világ Nyílik-e majd egy újabb virág Összetörve, meggyötörve Nem lehet már Reménykedve, bizakodva Hogy valami jobb vár A valóság sem teljesen más Ennél rosszabb…..
enverseim Az eső ichlette... 2010.05.23 10:16:00
  Egy újabb dalszöveg, még régebbről.Emlékszem még nagyon régen, egy padon ültünk kéz a kézben És gyengéden fújdogált a szellő Szemébe néztem és azt láttam, amit akkor épp nem vártam Egy könnycsepp hullott ki a szeméből Már akkor tudtam nincs ez jól így, egy…..
enverseim Egy régebbi vers 2010.05.20 16:04:00
 A sújtó érzés  Mint búsan álló fába a sújtó fejsze nyele Úgy hasított az érzés a szívembe bele Tudom jól, hogy a többiek nem ugyanazt akarják De mégis énvelem a bolondját járatják Mert ők azok ki mosolyt csalnak bájos arcára S beleszólnak a világ, és jómagam…..
enverseim A mai nap szerzeménye 2010.05.19 18:08:00
 Elmélkedés az érzelmekről   Majd két éve már, hogy megváltozott lelkem világa Sok mindenre rájöttem, hogy nem történt hiába Kiket megismertem egytől-egyig rendes emberek Hiszem, hogy nekem ez a legnagyobb fegyverem Jöhet bármi, legyen víz vagy tűz Közöttünk a…..
enverseim Havasi táj 2010.05.18 19:01:00
 Az első dalszöveg mi publikálásra került. Remélem tetszik! Kinéztem az ablakon, más lett a táj Nem látom a jövőmet, azt ami vár Tévhit volt, de régen volt ahány csillag az égen volt Annyiszor reméltem, hogy a holnap másképp lesz Refrén: Mint havasi táj, az életem…..