Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SuperHeavyGoatAss_

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egy rakat kiváló zenekar a világra szabadító tokiói metalcore színtér talán legnevesebb képviselője a suttyó-hardcore minthapéldány Loyal To The Grave egyik legjobb száma és videója pár évvel ezelőttről. Jó, mondjuk igazából minden videójuk kb. ugyanolyan, csak ezen…..
SuperHeavyGoatAss_ 2010.03.01 11:13:10
@Case: Igazán köszönöm. :)
braincrack.wordpress.com/2009/02/02/hip-hop-vs-screamo-brokencyde-es-vilageges/....inkább feldugok a pinámba egy félméteres műfaszt,ami 30 cm-s átmérővel rendelkezik, mint hallgassam ezt  az ameikai szájbabaszott lóhúgyt! :]..
SuperHeavyGoatAss_ 2009.02.06 21:46:44
már egy órája itthon vagyok .. Timi elég gyorsan végzett a hajammal. Nem tetszik. Utálom, ha ilyen a hajam. De ki kell birnom egy kicsit. ...Tojást ettem. Tele vagyok. Mindjárt iszom mályva teát.az segít.olyan fáradt vagyok. és még holnap is nyiltnap a Károlin. mondjuk az nem olyan…..
SuperHeavyGoatAss_ 2009.01.17 01:01:25
most ébredtem fel... még az szomjuság sem zavar , amit általában ilyenkor érez az ember. furcsa, de jó kedvem van. most tényleg a lehető legtisztább fejjel tudok gondolkozni, és talán sikerül leírnom azt , amihez tegnap nem igen volt erőm. *elmegy teát főzni*Anyámnak sokszor jutnak…..
Valahányszor a könyvek felett szenvedek és több órás tanulás után rá kell jönnöm , esélytelen vagyok. Nem hiszem , hogy valaha is az ELTE japántanszékén fogok tanulni. Kurva szar érzés ez. Tudom , hogy reménytelen vagyok , de akkor is csinálnom kell. Talán tévedek, talán csak…..
az elöző bejegyzésben tettem egy zárójeles megjegyzést két haverommal kapcsolatban D: de én komolyan vicceltem  :"Dnah de most megyek készülődöm még... felpakoltam még zenét a telefonomra , most még egyszer átvasaljam a hajam meg nem toom , olyan hülye apróságok azt…..
SuperHeavyGoatAss_ 2008.12.31 16:58:23
üzenem mindenkinek, hogy tessék nagyon szétnézni a környéken!!:3 sosem tudhatod , ki lakik a közeledben nekem mondjuk Chates baromkodás kellethozzá, hogy a szomszéd faluból megismerkedjek vkivel.Hasonló célokkal rendelkezünk ..és még nagyon helyes is :3 komolyan 5 perc kocsival ..…..