Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DocMan

111 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A dokumentumkezelés Michelin csillagai Ahogy az éttermek világában utat mutat és minőséget jelez a Michelin csillag >>>, úgy fog 2013 gyönyörű májusától értéket jelezni és eligazítani a dokumentumkezelés, iratkezelés, üzleti folyamatok világában egy új minősítés.…..
Dokumentumkezelési Tavasz sorozat: Keressük az Év Dokumentumkezelő Rendszere verseny zsűrijét Az Év Dokumentumkezelő Rendszere verseny célja, hogy olyan GYAKORLATI megoldásokat mutasson be szélesebb körben, amelyek révén a szervezetek növelhetik teljesítményüket, vagy jobban…..
Dokumentumkezelési Tavasz 2013 Egy vállalat vagy szervezet sikere az általa előállított termékek és/vagy szolgáltatások minőségén, az ügyfélkapcsolatokon, az ügyfelekkel történő kommunikáción, illetve az üzleti folyamatok működési hatékonyságán múlik. A DWP Üzleti…..
Dokumentumkezelési Tavasz rendezvénysorozat - „Üzleti folyamatok felhőben” - Szakmai konferencia Jöjjön a lényeg: a jelen gyakorlata, az újdonságok és a meghatározó trendek, tendenciák és előrejelzések – (A felhő és a dokumentumkezelés, a vállalatirányítás, az…..
High-techüzemmódra váltott a Kiss B.csoport új logisztikai központja Magyar fejlesztésű,precíziós raktárkezelési és logisztikai rendszer beüzemelésével indította el új nagykereskedelmi központját a Kiss B. Cégcsoport. Az informatikai fejlesztés révén 20-30 százalékkal…..
A Papírmentes Nap programja Időpont: 2013. április 22. (hétfő)Helyszín: Öböl Ház, Kopaszi gátA konferencia háziasszonya: Görög Zita Zöld Iroda szakértő képzés - A Papírmentes Nap résztvevőinek féláron! Zöld Iroda szakértő tanfolyam tájékoztató és jelentkezési…..
Az Irat- és Dokumentumkezelési Szakmai Szövetség kezdeményezésére létrejött Papírmentes Nap a fenntarthatóság és környezeti terhelés csökkentését célozza a vállalati jövedelmezőség növelése mellett. Milyen eszközök állnak rendelkezésre a fenti cél megvalósításához?…..
A Papírmentes Nap és a Papírmentes iroda a gyakorlatban rendezvények háttérinformációja: Az átlagnál többet költenek CSR-re a hazai vállalatok A harmadik alkalommal meghirdetett globális, a kommunikációs iparágat vizsgáló felmérés, a Grayling Pulse keretében ezúttal több…..
A Papírmentes Nap folytatása: Versenyképesség, fenntarthatóság - Papírmentes iroda a gyakorlatban konferencia A résztvevők olyan megoldásokat ismerhetnek meg, melyek a környezeti terhelés csökkentése mellett üzleti folyamataik hatékonyságát is segítik. A gazdasági válság…..
Papírmentes Nap információk a Facebookon: Papímentes >>> Papírfelhasználás Napjainkban a papírhasználat egyre inkább növekszik, a papírmentes irodai modell terjedése ellenére, sőt egyes elméletek szerint éppen ennek okán. A valóban papír-mentes iroda még nem a…..
E-számlával startol a Papírmentes Nap Első alkalommal rendezik meg a Papírmentes Napot, amelyen a résztvevő vállalatok olyan informatikai megoldásokat ismerhetnek meg, amik a környezeti terhelés csökkentése mellett az üzleti folyamatok hatékonyságát is segítik. A Föld teljes…..
Országos siker2012. március 22-én Budapesten nagy sikerrel megtartásra került a DWP Folyamatmenedzsment és dokumentumkezelés Portál első Iratkezelési tréningje. Az oktatásra Nyíregyházától és Pécstől elkezdve Pakson át Salgótarjánig jelentkeztek, akik egy, betegség miatt…..
Kicsit furcsa lehet egy papírmentes iroda blogon a legújabb nyomtatókról szóló közlemény olvasása. Véleményünk szerint két okból is szükség van erre: 1. A papírmentes iroda csak fokozatosan érhető el - ha egyáltalán elérhető (ne tessenek fennakadni - a közgazdaságtanban…..
ECM Consulting Kft. állásajánlat – Rendszerintegrációs Mérnök Jelentkezzen vagy ossza meg ismerősével! Az ECM Consulting Kft.a nagyvállalati tartalomkezelő (Enterprise Content Management) megoldások elismert szakértője. Nemzetközi piacra készülő innovatív content…..
iPad-dokkolóba épített szkennert dobtak piacraAmikor már azt hinnénk, hogy nem találhatnak ki újabb fajta iPad-kiegészítőt, akkor jön az iConvert. A különféle iPad-kiegészítőkkel Dunát lehetne rekeszteni, de mindig van új a nap alatt. A kissé félrevezető nevű iConvert nem…..
Megszűnik a papíralapú domain regisztráció kötelezőségeA .hu domain regisztrációkat kérelmezők tudják, hogy milyen plussz terhet jelent egy domain regisztrációs ügyintézésnél a kötelező papír alapú ügyintézés. Norvégiában már belátták: elektronikusan is megoldható egy…..
Hatékony üzleti adminisztráció - Országos Szakmai KonferenciaNapjaink üzleti életét az erőforrásokkal való takarékoskodásra, a költségcsökkentésre és az egyre hatékonyabb üzleti és háttér (kiszolgáló, adminisztratív) folyamatokra törekvés jellemzi. A…..
E-jegyekre váltana a BKVElektronikus jegyrendszert vezetnének be 2014-től több lépcsőben Budapesten - derül ki a Fővárosi Közgyűlés január 25-i ülésére beterjesztett egyik javaslatból.A Fővárosi Közgyűlés január 25-i ülésére beterjesztett javaslat szerint a fejlesztés…..
A papírmentes utazás nyolc évnyire vanAz ujjlenyomat, mint beszállókártya és szem-szkennelés az útlevél helyett? Futurisztikusnak hangzik, pedig tíz éven belül már ezt alkalmazzák majd a repülőterek.2020-ra minden repülőtér papír nélkül működik majd és a csomagok…..
Bio-üzemanyaggal működne a világ legnagyobb hajótársaságaA Maersk a világ legnagyobb hajótársaságaként a világ összes országában az ügyfelek rendelkezésére áll. Több mint 300 konténerhajóval és 950 000 konténerrel garantálja megbízhatóságát világszerte.A 135 országban…..
Indigo Tower - a légtisztító épületA 10 design nevű hongkongi építészcég számos olyan projektbe kezdett, melyek célja az épített környezet minőségének javítása. Ezek egyike, az Indigo Tower a városi légszennyezésen kíván javítani, mégpedig úgy, hogy passzív szolár- és…..
Kompakt kialakítás, hosszú élettartam és mobilitás – ezt nyújtja a Dell XPS 13A Dell bemutatja az XPS 13 laptopot, egy kompakt 13,3 hüvelykes ultrabookot edge-to-edge, azaz “keret nélküli” kijelzővel és egész napos akkumulátor üzemidővel. Az 1,36 kg-os laptop…..
Elektronikus adózó elektronikusan kérhet könnyítéstKizárólag elektronikus úton kérhetnek fizetési könnyítést és adómérséklést az elektronikus bevallás benyújtására kötelezett adózók. A 2012. január 01-jén hatályba lépett jogszabályváltozás szerint a postai úton…..
Itt a toll, ami írás közben alakítja át a betűket digitális formábaNincs szükség többé átmásolni a tollbamondás szövegét. Pár hónapja írtunk az Inklingről, ami a grafikusok életét teszi könnyebbé azáltal, hogy rögzíti és digitalizálja a lapra vetett…..
Milliárdokat jelentene a hulladékról szóló jogszabályok betartása az Európai Bizottság szerintAz Európai Bizottság Brüsszelben pénteken közzétett tanulmánya szerint a hulladékokkal kapcsolatos uniós jogszabályok teljes körű betartása évi 72 milliárd euró megtakarítást…..